< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 8 Mart 2025; 20:59:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar (453. sayfa)

-
-
İmkânsız mı? Yapılan araştırmalar yalan mı söylüyor.
Calgon'un resmi web sitesinde bir harita mevcut, oradan kontrol edebilirsiniz.
https://www.calgon.com.tr/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 8 Mart 2025; 21:13:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Filmtec ile taptec kıyaslayan yok , suyunun ne olduğunu bilmediğin bir yerde taptec gözü kapalı alınır . Düşükte zaten çalışır .Yüksek tds 500-600 üzeri filmtec yerine bile taptec tercih edilir , edilmelidir .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok fark edeceğini sanmıyorum demişim sana arada fark yok denmemiş. İstediğin mesajı paylaşabilirsin benim gizli saklım yok, attığın ekran görüntüsünden de zaten fark olduğunu hala anlayamadıysan diyecek birşey bulamıyorum.
Sen bana arıtma konusunda cevap verecek en son kişisin hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 8 Mart 2025; 20:55:34 >
Ahahaha geri vites gördüm ama bu kadarını da görmedim gerçekten.
Ne zaman Taptec desem öbürü zıplıyor, ne zaman PAE desem sen zıplıyorsun. Bir zıplamayın yahu oturun yerinizde ahahahaha
-
Sen bana arıtma konusunda ders verecek son kişi bile değilsin çünkü sen bir arıtmacısın ahahahahaaha
Senin söylediğin her şey benim için sıfırdır.. Benden alıntı yaptıkça kaybeden sadece sen oluyorsun ama güreşe doymuyorsun..
Bu sefer SS'li şekilde sırtın yere geldi farkında mısın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Mart 2025; 21:1:24 > -
Eyvallah müsait zamanda bir ölçeyim bakalım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah aklımda olsun bu markada
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Saydığın tüm marklaları hemen hemen burada ki tüm arıtmacılar satıyor yani burada kimsenin kendi ürettiği kendi markası yok tartıştığımız markaların.
Bu yüzden kimse burada mal satma derdin de değil ama senin derdin başkaysa onu bilemeyiz.
Ayrıca bu markalar ilk defa burada karşılaştırılmıyor, yıllardır var bu tür karşılaştırmalar. Kullanıcılardan gelen geri bildirimler ve yapılan testler sayesinde hangi ürün ne performans gösteriyor tecrübelerimizi yazıyoruz.
Bugün hangi arıtma firmasına sorsan sana aynı cevabı verecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 8 Mart 2025; 22:0:19 >
Hepsi satıyor ve senden başka canhıraş savunan yok. Bana göre PAE tank, TapTec membran, çöptür canım kardeşim. İki ürün de parasını hak etmiyor.
Adam 2810 lira filtre pahalı geldi, ekonomik filtre öner diyor, hem bütçesine göre filtre öneriyoruz, hem de kendimize göre doğrusunu yazıyoruz.
Yani Istediğim kadar çöp diyebilirim. Katılmasan ve hatta satsan bile bununla problemin olmayacak. Ayrıca özelde farklı, burada farklı konuşma. Yani sözde bilgini kullanarak, müşteri yönlendirmesi yapıyorsun, çalıştığın ya da ortağı yahut sahibi olduğun firmaya para kazandırma peşindesin. Diğer elemanın da derdi benzer.
Benden basitçe alıntı yapmayın, beni kastederek yazmayın, sen malını gene övebilirsin ancak benden alıntı yapıp, şahsıma tırı vırı konuşuyorsun böyle şeyler yapma zaten kazanamazsın benimle tartışan hangi konuda olursa olsun hiç kazanamamıştır..
-
Kırıkkale'de su TDS'si 900 ya da benim alet en fazla o kadar ölçebiliyor.
Conax kullanıyordum ancak artık servisinden dolayı vazgeçiyorum.
Kırıkkale'ye servis veren kaliteli bir marka var mı ?
-
Tds cihazları 999 üzeri olduğunda x10 diye bir ibare verir hocam ekranda, örnek 110 ×10 varsa 1100 tds demek, 900 gösteriyorsa suyunuz 900'dür. Hatta test etmek için suyuna az tuz at ve karıştır ölç dediğim ibare çıkacaktır.
Yerel su arıtma satan dükkanlar vardır etrafınızda onlarla iletişime geçerseniz daha iyi hizmet alırsınız, buradaki firmaların orada kendi servisleri olmaz, yine oradaki yerel arıtma firmalarını taşeron olarak kullanıp size servis diye gönderecek.
Yani Conax'ın servisi benim de servisim olabilir.
Siz Kırıkkale'de su arıtma dükkanı olan bir markayı bulmanız gerekiyor.
En yaygın servisi veya bayisi olan markalar İhlas, Waterbox, AO Smith gibi markalar. AO'da bayilikli çalılır genelde ama yaygındır.
Diğer markalar genelde taşeron servis kullanır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 8 Mart 2025; 22:30:52 >
Zevkisefa Ahmet, Sen benim forumda görüş ve fikir belirtmeme karşı çıkıyorsun. Böyle bir şeye hakkın yok bu birincisi. Ikincisi, Ben senin kullandığın ya da çok muhtemel sattığın o markaları savunmak, önermek ya da kullanmak mecburiyetinde değilim. Sen benim, o markalara karşı alternatif markalar önermeme karşı çıkıyorsun.
Mesela ben Pallas membran var dediğim zaman, sen hemen gelip, saçma sapan emojiler kullanarak, benden linkler falan verip, kişisel sataşma moduna geçiyorsun
Sen iyi niyetli olsan, TapTec membran öneriyorum dersin o zaman sorun yok. Ya da Taptec Vontron'dan kalitelidir dersin ve argümanlarını yazarsın yine sorun yok
Ancak sen, satıcısı ya da kullanıcısı oldugun mallar önerilmediği zaman, kişisel polemik yapıyorsun ve hatta hakaret ediyorsun.
Senin bu davranışın daha önce de söylediğim gibi üyeleri taciz etmeye giriyor.
Seninle ilgili gerçekten bir şey yapılmaması, senin değil forumun ayıbı, sen beni açıkça rahatsız ediyorsun, benimle ilgili sorunun var ve sürekli bana sataşarak, forum kurallarını çiğniyorsun ancak forumdan 4 gün bile uzaklaştırılmadın.
Sonuç olarak, TapTec membran gerçek bir çöp membran, SC filtreler ne idüğü belirsiz ve fason filtreler, ucuz çin kömürü sadece taiwan'da dolum yapılıyor. PAE tank gereksiz pahalı. KX Matrikx Hint üretimi, başka ne vardı? Başka da bir şey yok gibi. Ha Filmtec genel olarak gereksiz bir membran ve aldık 2 senede patladı, aldık 25 TDS'den başladı diyen de çok..
Bunları yazdığım zaman zıplayan varsa problem onlarda demektir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Mart 2025; 22:41:58 >
-
Benim yaptığımı söyledin her şeyi kendin yapıyorsun , ama bunun bile farkında değilsin . Biri gelsin burada desin ki ben Ahmet karaayvaz dan bir tane taptec membran aldım Pae tank aldım kx filtre aldım bir tane sc filtre aldım desin , hesabımı sileceğim.
Senin "kafan mı karıştı gurban" şeklinde bir başlığın var zaten, orada sağlam filtre ve cihaz pazarlaması da yapıyorsun, senin başlığına gelip seni engellemiyoruz bile sabahtan akşama kadar zaten filtre ve cihaz satıyorsunuz millete yalan mı?
El cevap yalan .
Daha iki üç ay önce puretrondan sırf ürünü göreyim diye Omnipure blok karbon ve iki tane 1 mikron sediment aldım 1000 tl de havale ettim .
Sana göre muhalif olan herkese Arıtmacı zaten . Senden başka doğru söyleyen de yok .
En baştaki komisyon momisyon yazmışsın onlar da yalan , alsam aldım derim . İnsan sırf iki filtre bir tank bir membran için 100 sayfa millete arıtma anlatmaz .
Özetle cevabı alıp susmak yerine olayı bana getirmeyi bırak , arıtma satmaya başladığında ya da bu işten para kazanmaya başladığımda ilk sana haber vereceğim söz . Dert etme bu kadar kendine .
https://puretronwater.com/urun/purtrex-px05-9-7-8-5-mikron-sediment-filtre/ bak güzel kardeşim bunun 1 mikronluğunu aldım , iki tanesi 600 tl , Omnipure blok karbon 500 tl eşittir Spring de 500 tl ye vereyim demişti kerimeme mesela oldu mu 1100 tl .Adam kendi diyorki nakit yüzde beş indirim yapıyorum kaç paraya geliyor ? O zaman sediment de 270 tl olması lazım daha düşüktü yani fiyatı . Hani nerde indirim ? Ben herşeyim ile şeffafım hiç bir firma ile maddi manevi bir çıkarım vs söz konusu değildir .
Yav 159 sayfa diyorsun bak , kardeşim sende filtre aldım şunu bunu aldım Allah razı olsun ya da Allah belanı versin diyeni hiç gördün mü ?
Hadi onu geçtim benim ağzımdan duydun mu oooo omnipure blok karbon çok iyi boşverin kx i Omnipure blok alın dedim mi ya da 1 mikron sediment olmazsa arıtma olmaz dedim mi ?
‘’Reel ortamda gördügün zaman abi çekeceğin adamlara karşı netten böyle rahatsız edici davranışlar gerçekleştirme ‘’ kabadayı lafları da bırak . Burası senin mahalle kahvehanen değil .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 8 Mart 2025; 23:36:56 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Sen 159 sayfalık konunda, arıtmacılara telefon et, selamımı söyle, şu kadar liraya insinler bile demiş adamsın ahahaha
Şimdi bana gece gece mesaj arattırma..
Yahu senin bu yaptığın iş gerçekten değecek iş değil. Benim gibi kelime haznesi Nazi ordusundaki stuka sayısına eşit olan bir adama karşı, kendini savunmak ve bu durumlara düşmek bile oldukça stresli bir şey olsa gerek. Böyle tartışmalarda sanal ortamda olsa bile, bunun psikolojik etkileri vardır, insanlar dayak yemiş gibi olurlar, yani gerçekten boks maçına çıksan, dövüş kaç tepkilerin aynen o şekil tetiklenir, sanal diye yabana atmamak lazım.
Ben alışkın oldugum için, yazarken bu saçmalıklara sırıtabiliyorum ama senin şu an içinde bulundugun stres durumunu hissedebiliyorum. Kaldı ki, bunu kendin istiyorsun, ben seni engelleyip unuttugum halde, ben buradayım diyorsun..
Neyse yani firmanın sahibi olsan bile yine değmez. Üstelik sağlık sektöründe çalışıyordun galiba yani işsiz güçsüz adam da değilsin. Senin durumunu çok enteresan buluyorum gerçekten. Yani galip arıtmacı ama sen ucuz filtreye olmadık şeyler yapıyorsun.
Neyse koçum senin olayın gerçekten problemli bir durum. Senin bence bu arıtma işini bırakman lazım. Arıtma isi böyle entel dantel bir şey değildir. Ekonomi ve tasarruf mevzusudur. Damacana taşıyoruz ayağı hikaye zaten çağırırsın eve 19 LT getirirler.
Bence sen damacana satın al, arıtma bence yani kendi fikrimce, sana göre bir olay değil, ucuz filtre için de böyle şeyler yapmaktan kurtulursun hem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Mart 2025; 23:42:9 >
-
Yav ara ne ararsan ara . Yeter ki boş boş konuşma .
‘Sen 159 sayfalık konunda, arıtmacılara telefon et, selamımı söyle, şu kadar liraya insinler bile demiş adamsın ahahaha ‘
Evet bunu yaptım hep de yapıyorum. Yapmaya da devam edeceğim .Çünkü kullanıcı aynı ürünü bu şekilde her zaman olmasa da bazen ucuza alıyor . Kullanıcıya yarıyor , adam hem ürünü ucuza verecek hem bana komisyon mu verecek ? Ben firmalarla kavga etmekten başka bir işe yaramam , önerdiğim üründe bir hata bir çakallık bir kullanıcıya kazık atma vs varsa da bunu aleni de yazdım yazarım da. Senin derdin doğruları söylemek olsa en başta benimle zıtlaşmak adımı karalamak yerine bana destek olursun . Senin niyetin beni sustarmaya bastırmaya belirli ürünleri yönlendirmeye vazgeçirmek . İstiyorsunuz ki forumdaki anlamayan insanları güzelce sevelim öpelim . Ne oldu yukardaki 1000 tl hesabı ? Hani reklam ? Konu değişti hemen psikolojiye falan geldi .
Her şeyi de biliyorsun bak , benim bu işte para kazanmamı gerektirecek elhamdüllillah bir ihtiyaç yok . Tamamen zevk işi , hobi işi . Olmaya da devam edecek .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Fakat burada şöyle bir sorun var yani seninle ilgili bir sorun. Ben, ucuz bütçeli filtre arıyorum diyenlere, kendi kullandığım ucuz filtrelerden öneriyorum ve benim önerdiğim filtreler piyasa malları. Bu filtrelerin reklama ihtiyacı yok ki. Ülkenin yüzde doksanı zaten onları kullanıyor. Yani senin gibi herhangi bir çıkar doğrultusunda öneride bulunuyor olmam mantık dışı olur.
Bak mesela, ben Bilgisayar Yazılımcısı olduğum için, aynı zamanda web siteleri de oluşturdum ve hatta e-ticaret scriptleri falan da yazdım. Yani basit işler olsa bile bunları da yaptım.
E-Ticareti kendim yapmamış olsam da, google seo mevzularından iyi bilirim. Mesela google seo mevzusunda, Niche alan diye bir şey vardır. Insanlar rekabetten sıyrılmak ve adsense geliri elde etmek için, ufak bir alana yönlenirler bu ufak alanda, makaleler falan yazarlar ya da bu ufak alanda satış yaparlar.
Buradaki mantık arıtma isinde de geçerli. Niche pazara girmiş birkaç satıcısınız ve bu forumu kullanarak, müşteri avındasınız.
Yani bunu bilecek kadar internet ile, SEO ile e-ticaret siteleriyle uğraştım, kendim ticaret yapmadığım halde, google rank olaylarından bile biliyorum niche mevzularını.
Neden sürekli bunun üzerinde duruyorum? Çünkü genel piyasa mallarına karşı büyük nefretiniz var ve hatta bu nefret bunları kullanan ve önerenlere karşı da oluşuyor. Sebep olarak da NSF ve kurşun testi ayağı çekip, 1 milyoncudan alınma kaşığı ağzınıza sokuyorsunuz.. Ben sizin birey olarak nasıl hayatlar yaşadığınızı zaten biliyorum. Kaldı ki ben, biraz daha kaliteli ürün istiyorum hocam diyenlere, ithal ürünler de önermiş kisiyim.. Forumda defalarca kez omnipure filtreler bile önerdim..
Yani birkaç kisi forumda ticaret yapıyorsunuz bunu zaten herkes biliyor bunu inkar etmenin anlamı yok ki.
Benim forumdaki ticarete karşı çıkmak gibi bir durumum da yok, ancak ben 19 senelik arıtma kullanıcısı olarak elbette kendim gibi kullanıcılara, benden tavsiye istedikleri zaman, eğer ki hesaplı ürünler konusunda bir şeyler soruyorlarsa, hesaplı ürünlerle ilgili tavsiyelerde bulunacağım, bu durumun seni rahatsız ettiği ortada.
Bu tartışmayı başlatan da zaten bu. 2700 liralık filtre pahalı geliyor uygun fiyatlı muadil kullanayım mı? Ucuz bir membran ne önerirsin diyen adama verdiğim cevaba gelip yine kisisel bulaştın..
Sen sıradan kullanıcıyım diyorsun, lakin, senin gibi 1 tane daha adam yok burada. Ha yani bir iki kisi vardı belki ben satıcıyım demiyorlardı ama bir şeyler yazdıkça hopluyorlardı, onlar da tadında bıraktılar. Diğer eleman zaten arıtmacı ne olduğu belli. Özetle Kimse gelip ürün önerdim diye senin kadar hırslanmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Mart 2025; 0:37:56 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X