< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar (454. sayfa)

-
-
Merhaba su arıtma cihazı bakıyorum Philips AUT3063/62 Dijital Pompalı Su Arıtma Cihazı Fiyatı bunu önerir misiniz ? Philips'in kendi sitesinde göremedim onlar üretmiyor mu acaba
-
Yerli üretim hocam Philips’in isim hakkını kullanıyorlar , pompalı olarak güzel fiyat . Elime alıp inceleme fırsatım olmadı ama fiyatı çok iyi , alternatif olarak ihlasın en baz modelini kurulum sırasında pompa taktırarak da benzer fiyatlarda alabilirsiniz .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, bütçenizle birlikte kaç kişi kullanım sağlanacağı, nerede ikamet ettiğinizi ve kaçıncı katta yaşadığınızı söylerseniz, size uygun cihazı belirleme hususunda yardımcı olabiliriz.
İyi akşamlar dileriz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ihlas tavsiye ediyorsunuz da minarelle alkali filtre yok. beş aşama saf su üreten cihaz.
bunu alacağım gider spring water alırım hem minerale hem alkali filtre var. nerdeyse aynı paraya. macera aramaya gerek yokl
-
Afiyet olsun iyi günlerde kullanın
merhaba bende tavsiye alabilirmiyim. evde 4 kişi var 5-6 bin bütçe desek kapalı kasa pompasız ne tavsiye edersiniz.istanbuldayım suyumuz fazlasıyla basınçlı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
Kadınlar Günü’ne özel Hepsiburada mağazamızda indirimde olan Spring Water 11 Aşamalı 8 Lt Evsel Su Arıtma Cihazımızı sizlere tavsiye ederiz.
Ürün Linki: https://app.hb.biz/pxE7gSz4EKDo
Herhangi bir sorunuz veya talebiniz olursa dilediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz.
İyi akşamlar dileriz. -
teşekkürler bugün alıyorum.montaj yaparken eski arıtma var onu söküp yenisini takarlar değilmi🤔
Merhaba,
Adana da yaşıyorum. 4 kişilik aile için kapalı kasa 4-5 bin TL civarı bir cihaz arıyorum. Ev 13. Kat, binada pompa var ama yeterli olur mu bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar hayırlısı olsun tabii ki efendim arkadaşlarımız sizlere her türlü konuda yardımcı olacaklar.
Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz .
Selamlar
https://app.hb.biz/suFWciIs7o1B
Kampanya bugün de devam ediyor pompa takılması gerekirse sonrasında pompa ilavesi gerçekleştirebiliriz efendim
5499 tl den alabilirsiniz.
5500 lira arıtmaya garanti bonusdan 475 lira puan geldi
Bu ürünün filtreleri kaç inç'tir, ayrıca nsf'li değil mi bunlar?
Sizin adınıza çok sevindik efendim iyi günlerde kullanın.
Merhaba ön filtreler 12” tatlandırıcı, mineral, alkali filtreler 10”
Sertifikalarımıza paylaşacağım linkten ulaşabilirsiniz .
info.nsf.org
Listing Category Search Page | NSF Internationalhttps://info.nsf.org/Certified/Common/Company.asp?CompanyName=Spring+water+&_gl=1*14nh4lc*_gcl_au*MTIxNjIwODE3MC4xNzQwMzMzMDI4*_ga*NTU2NTg5MjEwLjE3MzIwODUyNjU.*_ga_B3R74P2MZC*MTc0MTU4NzMwOS4yNS4wLjE3NDE1ODczMDkuNjAuMC4w*_ga_P2KS3C05YD*MTc0MTU4NzMxMC4yNC4wLjE3NDE1ODczMTAuNjAuMC4w
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bu cihazınız atık su yapıyor mu ? başka markalarda 5 lt suya 25 lt atık su çıkıyor diye yorumlar okudum , birde atık su yapmayan arıtma cihazları var piyasada ? siz ne dersiniz bilgilendiriniz lütfen
Hepsiburada'daki yorumlarda bir kullanıcı şöyle yazmış ;
İzmir'de oturuyoruz. Kargo ve ürün kurulumu toplamda üc gün sürdü 👍 biz ürünü balkona kurduk. Servis basıncın yeterli olduğunu belirtti. Bu arada 4. Kattayiz. Ürünü denemek için 5 litre temiz su aldık. Atık su hortumunu da damacanaya koyduk. Atık su miktarı 5 litre için tam tamına 1 damacana çıktı. Bu oran bizi ciddi oranda rahatsiz etti. Yani 1 damacana temiz su için 4 damacana atık su israfı olacaktı ki günümüzde su bu kadar degerliyken. Maddi olarak faturaya çok yansimasa da bu israf için müşteri hizmetleri ile görüştükten sonra pompa önerdiler fiyatta da yardımcı oldular. Tekrar test ettik 5 litre için 7.5 litre atık su çıktı. Keşke hiç israf olmasa tabi ama bu atık suyu da balkon yıkama vs. Değerlendireceğim için bu oran iyi oldu. Alacak olanlara tavsiyem yüksek katta iseniz mutlaka pompalı alalım. Ve mutlaka gidere atık su hortumunu koymadan önce test edin ne kadar atık su çıkıyor diye. Suyumuzun kıymetini bilelim lutfen. Bu arada suyun tadı çok güzel.
Edit : bu cihaz atık su üretmiyormuş ;
www.hepsiburada.com
Spring Water Aqua Love Atık Su İncelemeleri ve Yorumlarıhttps://app.hb.biz/s41VWTfoiO68
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 10 Mart 2025; 9:41:6 >
-
İncelemekte olduğunuz ürün atıksu üretmez. Bazı kullanıcılarımız ürünü satın aldıktan sonra farklı model ürünlerle değişim yapabiliyorlar öyle sanıyorum ki bu şekilde bir durum söz konusu
Aqua Love 0 atık su üreten reçineli su arıtma cihazıdır.
O hangi kampanya?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X