Şimdi Ara

Su artizlerede bakin hele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hani cl de on eleme oynamadan men edilseydik takimdan ayrilmayi dusunen yabancilar varya. Ya da avrupada oynamak icin bu takima geldiklerini soyleyenler. Oynadinizda ne yaptiniz diye sorarlar adama. Simdi onumuzdeki senede olmayacagiz diye boyle dusunenler olacak. Bunlarin konusmaya hakki var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• EL'de yarı final ?

• quote:

Orijinalden alıntı: YWNWA

EL'de yarı final ?

Dostum bu seneden bahsediyorum. Hani on eleme oynamadan men edilseydik bunlar diyecekti ya biz cl de oynamak icin geldik diye. Oynadinizda ne oldu diyorum. Hani birsey soylemeye haklari var mi bunlarin bundan sonra.

• Bu sene diyemezler,karar biz elendikten sonra çıktı zaten.Eğer ki elenmeden önce çıksaydı bu karar ya da diyelim ki karar çıktığında elenmemiş olsaydık o zaman istediklerini söyleyebilirlerdi,''Ya kardeşim siz bize Avrupa'da oynayacağız dediniz,e ceza yedik'' falan filan diyebilirlerdi.Ama sezon sonuna kadar bişey demeye hakları yok,paralarını aldıkları müddetçe.Sezon sonunda da isteyen gider zaten,Avrupa'da oynamak istiyorlarsa tutamayız.
  • Tek Sözüm Futbolcular Gider Adamlar Kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedlighTR

Tek Sözüm Futbolcular Gider Adamlar Kalır.

nedved
  • O adamlar salak değil CAS kararı bozacağına gerçekten inanarak beklesinler, ceza alacağımız belliydi. Futbolcularda da zaten fazla olmayan oynama hevesi iyice gitti işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.