Şimdi Ara

ŞU AXE'A Bİ NERF GEREK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ultisine gelen update'den sonra artık saçmalık oldu axe. adam geliyor tak tak hereke çakıyor ultiyi abi böyle saçmalık mı olur? bi de movement speed kazanıyor kaçamıyorsun hiçbir şekilde. bi dahaki updatede bi nerflenmesi gerek diye düşünüyorum.

• yav he he
    kullanmayalı bayağı olmuştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

yav he he

http://resim.donanimhaber.com/upfiles/1172422/AA51C054CEB24EA0923A11CA0DD9D83E.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: Haraptarlı

quote:

yav he he

http://resim.donanimhaber.com/upfiles/1172422/AA51C054CEB24EA0923A11CA0DD9D83E.jpg

ben milleti güldürmeye çalışmadım, senin axe'a op demene güldüm

• Sanki 2k cana tek atıyomuş gibi konuşuyosuz
  • Ursa ve Bloodseeker'la karşımda bile duramıyor Axe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorrow™

Sanki 2k cana tek atıyomuş gibi konuşuyosuz

genelde support oynadığımdan totalde bile 2k canım olmuyor zaten.16 levelden sonra 450 canın varsa ultiye direk ölüyorsun. aghanimle 650.
  • Ultisinde birşey yok nerflenmesi gereken dönme cooldownu. Op olan kısmı o. Adama gank atıon 2 kişi stun edion. Stunlu halde durduğu yerde döne döne azına ediyor üstüne ulti basıp kill alıyor. Easy mode on. Şu anda bir numaralı noob herosu.
  • tutup da karşısına silence ı olmayan stun ı olmayan hero picklerseniz tabi yakalar vurur ultiyi . hadi ikisini de geçtim bi force yapacaksın o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

tutup da karşısına silence ı olmayan stun ı olmayan hero picklerseniz tabi yakalar vurur ultiyi . hadi ikisini de geçtim bi force yapacaksın o kadar

+1 Tek mantikli cevap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

Ultisinde birşey yok nerflenmesi gereken dönme cooldownu. Op olan kısmı o. Adama gank atıon 2 kişi stun edion. Stunlu halde durduğu yerde döne döne azına ediyor üstüne ulti basıp kill alıyor. Easy mode on. Şu anda bir numaralı noob herosu.

nick-mesaj uyumu
  • Axe e de nerf isteyen gördüm, artık ölsem de gözlerim kapalı gitmem.
    Ben de Destoyer nerflensin istiyorum, tek ultide öldürüyor/süründürüyor takımı.
  • quote:

quote:

Ultisinde birşey yok nerflenmesi gereken dönme cooldownu. Op olan kısmı o. Adama gank atıon 2 kişi stun edion. Stunlu halde durduğu yerde döne döne azına ediyor üstüne ulti basıp kill alıyor. Easy mode on. Şu anda bir numaralı noob herosu.

nick-mesaj uyumu

Tatavaya gerek yok arkadaşım ispatı burada

• quote:

quote:

quote:

nick-mesaj uyumu

Tatavaya gerek yok arkadaşım ispatı burada

Tamam da şans işi, bana hiç olmadı, hatta bana 3 kere bile zar zor geliyor, seviniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Axe e de nerf isteyen gördüm, artık ölsem de gözlerim kapalı gitmem.

int kas sen de teq yeme
  • axe şuanda ultisi dışında öyle aman aman bir özelliği yok.birde linken kastınmı ultiyide devre dışı bırakırsın hiçbir şey yapamaz.
  • quote:

+1

üstelik early de creep kontrol yapması çok beter bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.M.

axe şuanda ultisi dışında öyle aman aman bir özelliği yok.birde linken kastınmı ultiyide devre dışı bırakırsın hiçbir şey yapamaz.

linkenden geçiyo olmasıı lazım ultsinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyfreze

quote:

+1

üstelik early de creep kontrol yapması çok beter bir şey

Outworld Devourer'ın özelliği zaten lane'ini domine etmesi. O özelliği daha nerflenirse hero işe yaramaz direk.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.