Şimdi Ara

Şu ayarlara bi bakarmısınız...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anakartımın CD'sinde bulunan bir program bu. Overclock işinden hiç anlamam. Bu program acaba o işemi yarıyor. Ayarlarıyla biraz oynadım. İşlemcim AMD 64 x2 6000 3000mhz, resimdeki görünen ayarlarla biraz oynadıktan sonra, resimdeki ekrandaki değer 3300mhz oldu. Acaba bilmeden overclocmu yaptık
    Burda ayarları nasıl yapacağımı bana açıklayabilirmisiniz. Bir sürü ayar var. Mesela memory 2,00v. PCIE 3,33v. diyor, sistem derecesi ise37 de. yukarıda başka değerler var derecede 47 gösteriyor, acaba o ney o ney?
    Voltajlarla nasıl oynamak gerekir, en güzel overclock değerleri hangisi, bu konularda yardım edermisiniz...

Sistem:
    AMD ATHLON 64X2 DUAL 6000+ (3,0GHZ)2MB 940p
    ASUS M2 CROSSHAIR nForce590SLI SOKET 940 (AM2) ANAKART
    ASUSTEK EN8800GT (256Bit) 512MB TV DVI 16X
    SAMSUNG 320GB 7200 SATA2 16MB
    SAMSUNG 80GB 7200 SATA2 8MB
    2GB PC800 DDR2-RAM KİNGSTON
    FSI 700W POWER.
    COOLERMASTER İŞLEMCİ SOĞUTUCU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicatak -- 6 Ocak 2008; 11:24:20 >

• Anlayan yokmu arkadaşlar...
  • Güncel...
  • evet oc yapmissin sol altta 220mhz gozuken yeri 200 e cekersen islemcn eski haline gelir
  • anakartın varsa ki asussa vardır Ainos özelliğini kullan bence... gerektiğinde overclock yapıyo. güzel bişi.

detaylı bilgi almak için overclock ve soğutma bölümüne bak derim...

kolay gelsin...
  • PC aşırı zorlanmaya girince kendiliğinden reset atıyor. Bunun normal ayarları yok mu acaba. Normal derken son noktası yani,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.