Şimdi Ara

Şu Basket Topunun Modelini Bilen Varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dışı Aşırı Derece Parlak Cilalı Gibi Ve Mavi Renkli beyaz çizgileri var ve yanlış hatırlamıyorsam Nike.Geçen gün Bir Spor Mağazasında Görmüştüm Modelini Bilen Varmı SS koyarsanız iyi olur bu mu diye ????

•  Şu Basket Topunun Modelini Bilen Varmı ?

bunun gibimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintana!

bunun gibimi?

yok daha açık ve çokdaha parlak bir mavi sanki neon takmışsın cilalamışsın gibi parlıyor
  • UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesertLand

bu rengin tıpa tıpı diyebilirim çok azcıkdaha açık ve çok aşırı parlak ve pruzsuz
  • o da adidas ın bşka bi modeli onu da bliorm ama bn alcaktm hoşma gitmemşti sekmesi fln

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesertLand -- 22 Temmuz 2009; 0:32:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gym’de karı bulan var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

o da adidas ın bşka bi modeli onu da bliorm ama bn alcaktm hoşma gitmemşti sekmesi fln

Evet senin dediğin Adidas Nike'ın öyle topu yok galiba benim bi arkadaştı vardı salon topu yalnız senin dediğin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkıran`

quote:

o da adidas ın bşka bi modeli onu da bliorm ama bn alcaktm hoşma gitmemşti sekmesi fln

Evet senin dediğin Adidas Nike'ın öyle topu yok galiba benim bi arkadaştı vardı salon topu yalnız senin dediğin.

evet indoor du bence o bakımdan nike daha iyi ben nike almştm çok memmundm
  • ss koysanız bende emin olsam
  • reebok ın ı3 topları çok hoş.eğer indoor basketbol topu almayı düşünüyorsanız şiddetle tavsiye ederim
  • UP
  • ya benim dediğim topu bilen varsa ss koysun ben o topu çok beğendim daha iyisini biliyorum diyorsanızda yine ss koyun modelin yanına
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirburak23

SÖYLEDİĞİN TOP YANILMIYORSAM BUNLARIN TARZINDA BİRŞEYDİ. ADİDAS MARKAYDI. CİLALI PARLAK YÜZEY KOYU MAVİ ÜZERİNE GRİ ŞERİTLERİ OLAN BİR TOPTU. TAM İSMİNİ BİLMİYORUM AMA BULABİLİRSEM RESMİNİ KOYUCAM BAKAYİM BİRAZ

evet parlaklığı böyleydi bulursan lütfen koy bide fiyatı tahminen ne kadardır ?

top dediğin böyle olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: feath

top dediğin böyle olur

çok güzel ama pahalıdır bu baya parlaklığı bu topla aynı oda parlaktı benim söylediğim top

• Up
  • reebok kapanırken izmit outlet center da benzer bi top 20 tl idi. bunun amerika satış fiyatı 59.99 dolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: feath

reebok kapanırken izmit outlet center da benzer bi top 20 tl idi. bunun amerika satış fiyatı 59.99 dolar

59 dolar biraz pahalı değilmi hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clody -- 22 Temmuz 2009; 1:12:49 >
  • up

benim dediğim top üzerinde yoğunlaşsanız ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clody -- 22 Temmuz 2009; 1:15:50 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.