Sevgili alahan1963, öncelikle çok teşekkürler... Biraz yoğunum, cevap vermeye çalışacağım daha sonra...
bende 3 adet ses sistemi var. 5+1 sistem, bots 5 kanallı receiver amfi ve 20 band equalizer ve 80'lerden kalma alman stereo amfi ve yine 80 lerden kalma 20 band equalizer.
neden 3 tane sistem var derseniz aldıkça diğerlerini satmadım elimde kaldılar. aslında isteyen varsa uygun fiyata verebilirim.
kolon olarak 2 adet sansui kabinli ama el yapımı kolonlar(kabini kullanarak sub ve twit alıp kendim yaptım) ve 80 watt sansui hoparlör kullanıyorum.
en iyisi hangisi derseniz alman malı stereo amfi derim. eğer evde sinema filmi izleyecekseniz işin olmazsa olmazı projeksiyon ve iyi bir ses sistemi diye düşünüyorum. bu işin fiyat olarak ucu açık ama 1500 liraya uygun bir sistem kurulabilir kanaatindeyim.
ikinci el stereo amfi + yine ikinci el bir projeksiyonla 1000-1500 lira civarında iyi bir sisteme sahip olabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme