Şimdi Ara

Su bisikleti almayı düşünüyorum sizce degermi iyimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yarış bisikleti farklı bir aşktır iki büklüm olayı değil tour de france iki büklüm sporcuların yüzbinlerce euro kazandığı dünyanın en ünlü yarışıdır....

bahsettiğiniz bisiklet manisa accell bisiklet tarafından üretilen biri ürün dür uzunca denilebilecke bir süredir üst seviye bisikletler ile alakalıyım campagnolo komponent olarak alt seviyesi alınmayacak biri üründür...

dura ace mi campy record mu desen record derim ancak veloce set alacağına tiagra al çok daha sağlamdır capy de chorus ve record dışında pek girme

tavsiyem salcano xrs030 sram li veya tiagralı veya nakitin varsa elinde s a hibinden de çok kaliteli shimano 105 5700 bisikletlerde ler mevcut fiyatları 1900*2250 arası.... alacağınız bisikletde (carraro) 2000 tl seviyelerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 20 Eylül 2014; 22:39:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

yol bisikleti aşktır. tüm çevrem: alma yahu nasıl kullanacan onu, dediği halde ben de alıyorum. memnun kalacağıma eminim.

alma diyenler umrumda değil. açın bakın yabancı turlarda herkes yol bisikleti kullanıyor.

Kesinlikle alın hocam ben almadan önce de öyle diyorlardı ama anladım ki hepsi bilip bilmeden atıp tutuyor, yol bisikleti cidden başkaymış

teşekkürler. bugün ilk defa yol bisikleti kullandım. kadıköydeki orbea mağazasına gittim. arkadaş çok ilgilendi sağolsun, kullanmamı kendi istedi.

araştırmaya devam ediyorum bakalım. araştırdıkça kararsız kalıyorum. sonunda carbon alacam sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu yarış bisikleti , yarışlar için tasarlanmış.Sen yarışlara katılmayacağına göre şehir bisikletlerine bakman lazım.

Böyle bir şey yok yalan yanlış şeyler söyleyip milletin kafasını karıştırmayın. Yol bisikleti kullanmak için yarışçı olmaya gerekmez herkes kullanabilir. Şehir bisikleti de yol bisikletinin yerini tutmaz

Kullanım alanına göre üretiliyor bisikletler sonuçta. Arkadaş şehirde kullanacak uygun olanı şehir bisikleti. Yol bisikleti uzun yol kullanimi için.Ayrıca link teki yarış bisikletine benziyor direksiyon alçak kambur oturacak rahat bir oturuş da yok.

Yol bisikleti uzun yol için diyorsun, sonra da direksiyon alçak kambur oturacak rahatsız olur diyorsun. Ee nasıl uzun yol yapacak o zaman ? Ayrıca direksiyon değil gidon deniyor ona. Yol bisikleti şehir içinde de kullanılır, hayatında yol bisikleti kullanmamış olanlar genelde mok atar ama gayet güzel kullanılır Yol bisikletinin verdiği keyfi de şehir bisikleti veremez

Bence sen şehir de yol bisikleti kullandığın için kendi kusurunu kapatmaya çalışıyorsun.Ayrıca ben bisiklete yarış bisikleti diyorum sen hala yoldan bahsediyorsun

Saçmalamakta sınır tanımıyosun. Şehir içinde yol bisikleti kullanmak ne zamandan beri kusur oldu ? Hadi kusur diyelim ben niye kusurumu kapatmaya çalışayım şu an bisiklet sporuyla uğraşmıyorum Ayrıca yol bisikletiyle yarış bisikleti aynı şeydir zaten Bunu bile bilmeyen birisin gelip benimle tartışıyosun git bi şeyler öğren sonra burda milletle tartış 2-3 post atıcam diye kendini rezil etme

bana tüm herkes: hız yapmayacaksan ne halt yemeye alıyon onu, diyolar.

hız yapmayacam. tekrar söylüyorum: hız yapmayacam. ama yol bisikleti alıyorum. bunda da garip bişey yok. bu bisiklet hem akıcı hem hafif hem de boynuz gidonlu. ben yol bisikletlerinin gidonlarına hastayım. sonuç olarak bu bisiklet gayet akıcı ilerleyen ve kullanımı kolay bir bisiklet. ben de alıyorum. illa yarışçı olmama gerek yok.

kimin ne dediğim um-rum-da-de-ğilllll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 20 Eylül 2014; 23:20:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu yarış bisikleti , yarışlar için tasarlanmış.Sen yarışlara katılmayacağına göre şehir bisikletlerine bakman lazım.

Böyle bir şey yok yalan yanlış şeyler söyleyip milletin kafasını karıştırmayın. Yol bisikleti kullanmak için yarışçı olmaya gerekmez herkes kullanabilir. Şehir bisikleti de yol bisikletinin yerini tutmaz

Kullanım alanına göre üretiliyor bisikletler sonuçta. Arkadaş şehirde kullanacak uygun olanı şehir bisikleti. Yol bisikleti uzun yol kullanimi için.Ayrıca link teki yarış bisikletine benziyor direksiyon alçak kambur oturacak rahat bir oturuş da yok.

Yol bisikleti uzun yol için diyorsun, sonra da direksiyon alçak kambur oturacak rahatsız olur diyorsun. Ee nasıl uzun yol yapacak o zaman ? Ayrıca direksiyon değil gidon deniyor ona. Yol bisikleti şehir içinde de kullanılır, hayatında yol bisikleti kullanmamış olanlar genelde mok atar ama gayet güzel kullanılır Yol bisikletinin verdiği keyfi de şehir bisikleti veremez

Bence sen şehir de yol bisikleti kullandığın için kendi kusurunu kapatmaya çalışıyorsun.Ayrıca ben bisiklete yarış bisikleti diyorum sen hala yoldan bahsediyorsun

Saçmalamakta sınır tanımıyosun. Şehir içinde yol bisikleti kullanmak ne zamandan beri kusur oldu ? Hadi kusur diyelim ben niye kusurumu kapatmaya çalışayım şu an bisiklet sporuyla uğraşmıyorum Ayrıca yol bisikletiyle yarış bisikleti aynı şeydir zaten Bunu bile bilmeyen birisin gelip benimle tartışıyosun git bi şeyler öğren sonra burda milletle tartış 2-3 post atıcam diye kendini rezil etme

bana tüm herkes: hız yapmayacaksan ne halt yemeye alıyon onu, diyolar.

hız yapmayacam. tekrar söylüyorum: hız yapmayacam. ama yol bisikleti alıyorum. bunda da garip bişey yok. bu bisiklet hem akıcı hem hafif hem de boynuz gidonlu. ben yol bisikletlerinin gidonlarına hastayım. sonuç olarak bu bisiklet gayet akıcı ilerleyen ve kullanımı kolay bir bisiklet. ben de alıyorum. illa yarışçı olmama gerek yok.

kimin ne dediğim um-rum-da-de-ğilllll

bravo....

https://www.facebook.com/yolbisikleticandir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.