Şimdi Ara

şu çocuğa artık bi dur diyin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Richa

Lol plus kullanmasi yasak bir program degil.

buyrun 1 tane daha :)
  • quote:

Lol plus kullanmasi yasak bir program degil.

Vurun beyler daha ölmedi.
  • Oncelikle bilip bilmeden konusuyorsunuz.Lol plus falan kullanmiyorum kullanilmasi gereken bir program degil.Pek bir islevi yok.O kadar cok merak ediyorsaniz ticket atip sorun support a daha once cok konusu acildi cok soruldu supporta.Gelicek cevap illegal degil ama oyuncularin kullanmalarini tavsiye etmiyoruz.Bu program sonucunda olusucak sorunlardan riot games sirketi sorumlu degildir olucak.Bu acilan 100. lol plus konusu bilmeden konusmuyoruz.
  • Beyinsizin biri boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

adamın mantık süper o adamın ihtiyacı yok diyor baron savaşları smite savaşları dönmüyor sanki.

+1 oto smite wardları gösteren program yasal ve hack değil hmmm.
  • Richa kullanıcısına yanıt
    O lol skins
  • quote:

Oncelikle bilip bilmeden konusuyorsunuz.Lol plus falan kullanmiyorum kullanilmasi gereken bir program degil.Pek bir islevi yok.O kadar cok merak ediyorsaniz ticket atip sorun support a daha once cok konusu acildi cok soruldu supporta.Gelicek cevap illegal degil ama oyuncularin kullanmalarini tavsiye etmiyoruz.Bu program sonucunda olusucak sorunlardan riot games sirketi sorumlu degildir olucak.Bu acilan 100. lol plus konusu bilmeden konusmuyoruz.

Saçmalardan seçmeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xlocalx

https://www.facebook.com/photo.php?v=506845899410277&comment_id=3211047&offset=0&total_comments=12¬if_t=video_reply

sabahtan beri kendimi yiyorum nasıl insanlarla uğraşıyorum !!

DUR ÇOCUK

• İyi cevap bekleyin ne diyiyim daha birsey yazmam buraya.Tartismak yerine trollemekle yetiniyorsunuz.

@MadMorde xlocalx Block
  • quote:

İyi cevap bekleyin ne diyiyim daha birsey yazmam buraya.Tartismak yerine trollemekle yetiniyorsunuz.

@MadMorde xlocalx Block

Estafurullah kardeşim, trollemiyorum asla trollenicek bi konu değil bu, trollenicek bi konu değil yani sadece acınası bi durum.
  • dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: xlocalx

şu çocuğa artık bi dur diyin

supporta attygym mail.

edit:imla

Linki falan kopyaladım atıcaktım tamda, iyi iş çıkarmışsın dostum tebrikler
  • dur
  • Bekle kıza yavsıycam :D

Edit:direk kabul ettide hic mi profil fotosu yok cok itici geldi kız dedigin hard lolcumu olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karthusnowulti -- 30 Temmuz 2013; 19:25:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

Allah kolaylik versin :)

<-Bu ileti LoL Pro kullanılarak atıldı->

Amin be kardeş
  • Supporttan gelen mesaj eklenmiştir..
  • dur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.