Şimdi Ara

Su damlası çentiği ile dikkat çeken Oppo F9 ülkemize de geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Opponun kalitesini bilmeyenler bi zahmet konuşmasın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buyur kardeş...

Su damlası çentiği ile dikkat çeken Oppo F9 ülkemize de geldi
  • Hayırlısı be gülüm.

• astegon kullanıcısına yanıt
    Firmadan yana sıkıntı yok bende seviyorum ama MediaTek bende hep bir soru işareti. Yaygın bir platform değil geçmiş karnesi çok iyi değil özellikle güncelleme konusunda. Yani belki P60 daha güçlüdür ama S710 koysalar fiyatta bu olmasa ülkemiz için daha başarılı olabilirdi bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.Soylu kullanıcısına yanıt
    Islemci ile güncelleme arasında nasıl bir bağ kurdunuz. Eski mediatek işlemcileri gibi görmeyin p60 ı. Gayet güzel bir işlemcidir kendileri. Tam bir orta seviye. Oppo dünyada ekrana gömülü parmak izimi ilk koyanlardan. TR ye adım atması güzel bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astegon -- 7 Ekim 2018; 19:4:30 >
    Kaynak kodları ile alakalı eski MediaTek işlemcilerin neden doğru düzgün güncelleme almadığını incelersen görürsün.

Mediatek ve güncelleme yan yana gelmeyen iki şeydir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar eskidendi. Yeni Helio X serisi ile güncellemeleri daha iyi alabilecek. Source code problemi (kernel tarafında) vardı aştılar diye biliyorum bu konuyu.
  • interwap kullanıcısına yanıt
    teşekkürler fakat demek istediğimi algılayamamışsınız ne yazık ki.
    ayrıca bu gönderiniz ile beni resmen aptal yerine koymuşsunuz. Bende biliyorum googling yapmayı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil.Morty

teşekkürler fakat demek istediğimi algılayamamışsınız ne yazık ki.
    ayrıca bu gönderiniz ile beni resmen aptal yerine koymuşsunuz. Bende biliyorum googling yapmayı..
    Aslı da başkasına mesaj vermek istedim. Cihaz ülkemize satışa çıkmış ama doğru düzgün resim koymayan arkadaşlara.

• interwap kullanıcısına yanıt
    ah öyle mi.. Sert çıktığım için kusuruma bakma lütfen.
  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Satamadığı için olmasın hocam :) LG geçen yıl 700 milyon dolar zarar etti, Türkiye'de itibarını bitirdi. Başka bir seçeneği yok, çünkü artık kimse almıyor. Servisine, satış sonrası hizmetine küfür etmeyen kimse kalmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodin

Cihazın yurtdışı fiyatı 200 değil 252 euro (Kimovil) ki bu da %60 vergi ile 2900 TL eder, yine de şu anki fiyat yüksek, V30 Plus gibi bir telefon 2799 TL'ya satılıyorken hem de... Tabi aslında bu LG Türkiye'nin yaptığı güzellik çünkü V30 Plus Avrupa'da 500 Euro civarında, bu fiyattan getirip satmaya çalışsa biri vergilerle 800 euro eder ki bu da 5700 TL demek...
    LG'nin anakart problemi olmayan cihazı var mı? V20'de dahi sorun yaşayan var. Kaç nesildir çözemediler mi?
  • Bu kadar dandik bir telefon bu fiyata nasıl satılır? Arkadaş 300$lik telefon 3500tl nasıl oluyor? Vallahi kaçın bu ülkeden ya!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.