|
Bildirim
Şu telefonları şu fiyatlara gördükçe üzülüyorum gerçekten. Tabi sadece telefon değil ama 16+2 mp arka kamera MediaTek işlemci ve 3900 lira. He tabi birde ithalatçı garantili. Gerçekten yazık şu paralara. Ülkedeki krizi göz önüne alırsak bu tarz pahalı eşyaları alırken 2 kere değil 10 kere düşünmek lazım. Şahsen 4000 liram olsun en son bakacağım telefonlardan birisi olur heralde. Yani bu paraya 2. El veya sıfır mis gibi telefonlar var. Ne zaman bir telefon haberinde MediaTek görsem direkt telefon benim gözümde bitiyor.
|
İthalatçı garantili olunca sıkıntısı büyük oluyor. Bunun sıkıntısını çekmiş birisi olarak tavsiyem alıyorsanız telefonunuzu pamuklara sarın öyle kullanın, yada ithalatçı garantili telefondan uzak durun. Özellikle Delta Servis olanlardan.
|
Ithaltci cihaz alacaklar kurumsal firmalardan alsin ki ilerde cihaz bozuldugunda tuketici hakem heyetine verebilin. Misal migros,hepsiburada saticili cihaz vs. N11 , gittigidiyor ve hb nin baska magazlarindan almayin muhatap bulamayabilirsiniz (sadece ithalatci garantililer icin diyorum).
|
Bu fiyata mediatek yongalı bir cihaz satın almam. Bence geldiğiniz gibi geri dönün yoksa ilerde kelepir fiyata vermek zorunda kalacaksınız telefonları
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 7 Ekim 2018; 1:28:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|