Şimdi Ara

Şu dayak yiyen garson mevzusu hk. GÜNCEL KONU VIDEO (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
8.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sniper23

Dostum, burada kavgaları ayırmak isterken arada ölenler bir sürü haberi çıktı. Milletten ne çıktığı belli olmadığı için kimse bir şey yapamıyor.

Alıntıları Göster
    Dostum kimse bir şey yapmıyorsa sosyal medyada duyar kasmayacak o zaman.
  • dayak yiyen genci savunmuyorum garson genç cocuk görüldüğü üzere iş yoğunluğu olan saatte yetiştirmesi gereken sipariş ve diğer işlerin koordineli yürümesi için aceleci olduğu görülüyor kafası çok meşgul haliyle yemek masaları etrafında süre giden koşuşturmada bir an dikkatsizce davranıyor ve istemsizce bir çarpma ile çocuk arabası devrilmesi olayı yaşanıyor tamamen işine odaklanması nedeniyle olduğu çok açık
    şimdi bu genc böyle bir sebebten ötürü üstüne birinin kükremesinede anlam veremiyor zaten özür dilemişte bu arkadaşı yalnız bırakan garson arkadaşları ve diğer müşterileri kınıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terneke -- 20 Aralık 2019; 19:54:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Dostum kimse bir şey yapmıyorsa sosyal medyada duyar kasmayacak o zaman.

Alıntıları Göster
    O konu da haklısın, ben kendim asla bu konularda duyar kasmam. Avukat olan varsa, onlar bir şeyler yapabilir ancak.
  • Size birşey diyim: bu hiçbir şey. Siz bir de yanlış bilgi verdi diye yaşanan patron terörünü bir bilseniz! Tabaklar, çanaklar havada uçuşuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağa ben anlamıyorum ki insan kendini niye savunmuyor .Dakikalarca yumruk atmayı bile beceremeyen biri tarafından dayak yiyorsun ama sen bir tane bile sallamiyorsun. Valla o su aygırına sağlam bir kroşe indirseydi 1.80 uzanırdı yere

• Ortamı anlamamışsın. Kendini savunabileceğin bir yer olarak görülmüyor Türkiye'de 'hizmet sektörü'.

• Videoyu izledim..
    Koca adamın gencecik bir çocuğa bu şekilde vurması elbet çok yanlış.
    Bana kalırsa olayın öncesinde bir takım sinir patlamaları yaşanmış. Garson çocuk Bebek arabasına çarpıyor ve devam ediyor orada kısa bir konuşma geçiyor onu bilmiyoruz . Garson çocuğun sonradan geri gelip yine sert bir şekilde Bebek arabasını düzeltme hareketi yaptığı görülüyor.. tam o esnada bir şeyler söylüyor olabilir. Zaten adamın çocuğa girişi bir anda bir şeylerin kıvılcım yarattığını gösteriyor. Ve Adamın girişi öyle sert ki sanki bir anda kopmuş gibi.. Bizim toplum olarak algımız ezilenden yana olduğu için doğal olarak o genç cocugun tarafında oluyoruz.
    Ben videoyu bir kaç defa izledim..
    Siz yanlışlıkla bir bebek arabasina carpsaniz o şekilde gidermisiniz ? Yoksa hemen anında özür dileyip bebek arabasını duzeltirmisiniz. ?
    Çocuk Cahillik etmiş.. Adam da fevri davranmis ..

• quote:

Orijinalden alıntı: maestro35

Videoyu izledim..
    Koca adamın gencecik bir çocuğa bu şekilde vurması elbet çok yanlış.
    Bana kalırsa olayın öncesinde bir takım sinir patlamaları yaşanmış. Garson çocuk Bebek arabasına çarpıyor ve devam ediyor orada kısa bir konuşma geçiyor onu bilmiyoruz . Garson çocuğun sonradan geri gelip yine sert bir şekilde Bebek arabasını düzeltme hareketi yaptığı görülüyor.. tam o esnada bir şeyler söylüyor olabilir. Zaten adamın çocuğa girişi bir anda bir şeylerin kıvılcım yarattığını gösteriyor. Ve Adamın girişi öyle sert ki sanki bir anda kopmuş gibi.. Bizim toplum olarak algımız ezilenden yana olduğu için doğal olarak o genç cocugun tarafında oluyoruz.
    Ben videoyu bir kaç defa izledim..
    Siz yanlışlıkla bir bebek arabasina carpsaniz o şekilde gidermisiniz ? Yoksa hemen anında özür dileyip bebek arabasını duzeltirmisiniz. ?
    Çocuk Cahillik etmiş.. Adam da fevri davranmis ..
    Çocuk kesinlikle fazla sert davranmış bence de.

• Sanki garson da biraz fevri davranmış ama ülke insanı olarak sabrımızın taştığı da bir gerçek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O mekan benim olsa.. Orada ki sandalyeleri o müşterinin kafasından geçirir, tüm hepsini kapı dışarı ederdim. Orada çalışıp olaya müdahale etmeyen ne kadar çalışan var ise hepsini de azarlardım. Hayırdır ya! Bu kadar büyütülecek ne var lan. Sanki çocuk zarar görmüş! Sanki bir tek kendi çocukları altın. Uzattıkça uzatmışlar birde. Sürekli tansiyon yükseltiyorlar. Böylesi öküzlere kötek ile laf anlatılır. Çünkü; kapasite olmadığı için başka türlüsü mümkün olmaz.
  • Şu fotoğraftan anladığım kadarıyla çocuk yaş olarak gayet küçük. Yanlışlıkla ya da isteyerek böyle birşey yapmış bile olsa "büyüklere", "yetişkinlere" düşen çocuğu komalık edene kadar dövmek değildir. Zaten birisi gariban cılız bir çocuk, diğerine baktığınızda kalın enseli herifçioğlunun teki. Üzüldüm ama şaşırmadım. Maalesef...

Şu dayak yiyen garson mevzusu hk. GÜNCEL KONU VIDEO
  • yıllar önce öylesine bazı davaları incelerken bu dövme olaylarına rastlamış ve dava sonuçlarına falan bakmıştım
    öyle şaştım ki bilemezsiniz

o zamanlar adam dövmenin cezası 200 tl.di (yanlış hatırlamıyorsam) ya o zaman birisi zevk için bile birini döver ,nasılsa 200 tl.miş demiştim
    hatta çoğu kez ceza ertelemesi yapılıyor ama kendine güvenmeyenler para ödemeyi yeğliyordu
    tabi şimdilerde yasalar nasıl hiç bilmiyorum ,eğer eskisi gibi devam ediyorsa bu tür davalarda hapis falan yatılacağı zannedilmesin
    ifadesi alınıp serbest bırakılır ama davası devam eder ,cezada alır ama zannettiğiniz kadar çok olmaz (tahminim)
  • cikin kacin kendinizi kurtarin su ulkeden. les gibi insanlarin ulkesi. masaya bak camiden cikma tayfa. herkesin basi kapali, sorsan saldiranda 5 vakit namaz. senin inandigin allaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un momento -- 21 Aralık 2019; 2:33:6 >
  • Sokakta aslında herkes sivil polis jöh pöh falan ya ne güzel izlemiş erkekler.. olan çocuğun işine oldu

• artık Türk milleti diye birşey kalmadı etnik unsurları farklı insanların bir arada şimdilik yaşadığı bir kalabalık ortam. bu işin sonunun gideceği nokta herkesin birbirini kesmesi. bumudur aynı milletten olan insanların birbirine yapacağı şey. sanki karşısındaki yunan veya yahudi bu neyin öfkesi neyin nefreti. millet olma karşısındakini kendinden görme başka bir aileye mensup ama aynı kültürün parçası olarak görme anlama ona şans verme anlama dinleme devirleri çoktan bitmiş.
  • Adam başka bir şeye sinirlenmiş o an garsona patlamış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haberlere çıkmadı mı kim ne demiş ayrıntılı olarak anlatan var mı ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.