< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kingo Panda -- 18 Aralık 2019; 12:40:15 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kingo Panda -- 18 Aralık 2019; 12:40:15 > |
Ortadoğu bataklıktır diye boşuna demiyorlar
|
Mesela bu adam nasil hapise girmiyor biri bana anlatsin. Nasil serbest kaliyor? Bu adam en az 1 yil icerde yatmiyorsa onume gelene bende cakacam bundan sonra. Sunu Amerikada yapsan 5 yil yatarsin tum mal varligini magdura tazminat diye verdirirler.
|
bu mesaj silindi
|
Sosyal medya jöh pöh vatandaşları nerede? :) Çocuk dakikalarca dayak yiyor ve kimse adamı etkisiz hale getiremiyor. Ama iş lafa gelince herkes duyarlı vatandaş.
Ben hala diyorum. Bizim milletin çoğu korkaktır. Çoğu 'aman bana bir şey olmasın' düşüncesinde. Şimdi tutup burada duyar kasmanın bir anlamı yok. Orada bulunan millet utansın. |
Millet kafayı yemiş, Atatürk'ün Türk milleti hakkında söylediği sözler şuan geçerli değil bence.
|
Video:
Sandalyede çocuk tam görünmüyor. Ancak azcık çarpıyor. Yumruk atanda komple sandalyeyi deviriyor. Yani niye çarptın diye saldıran kişi direk sandalyeyi devirmiş. İçinde çocuk var mı? Oradaki kadın yerden çocuğu alıyor. Demek ki yumruk atan insanımsı çocuğu yere devirmiş. Soru: Garsona çocuğa çarptı diye yumruk atan insanımsı çocuğu yere düşürdüğü için (kendi evrenindeki hukuk sisteminde) ne yapılmalıdır? |
Bataklığa hoşgeldiniz
|
Oha hayvani savunan cikti.
|
Küfür etsem banlanırom forumdan yazık.
Şeref yoksunu adi kendi cocugun yere düştü diye sen neden başkasının cocuguna vuruyorsun ? Seninki canda bu patlıcan mı ? Bununda anne babası yok mu 8 gün iş göremez raporu almış cocuk. 17 yaşında. Sakaryada yaşayan düzgün insanları kenara ayırıyorum ama geri kalan harbiden görmemiş insanlıktan nasibini almamış. Bir süre sakaryada bulundum üstelik devlet hastanesinde orada gördüklerime nazaran yazıyorum bunları. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 18:25:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 19 Aralık 2019; 1:6:26 > |