Şimdi Ara

Su Derdime çare olan kişiden ALLAH RAZI OLSUN ...[DİDERAL ALDIM] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çözüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: desertrose25

Hocam yaş kacti ?

Seni polise sikayet ettim

• tepkimeler başladîğında gözlerini kapat derin bi nefes al ve kendini sakinleştir ve karşındaki kişinin senden değersiz olduğunu düşün senden daha alćak deģersiz hicbi ilgiye hiçbirşeye değmeyen aşağılık bi varlik olduğunu düşün çünkü lanet olası bilinç altın kızları sosyal statüde en tepeye koymuş onları ordan al ve entepeye kendini koy kimse senden üstün deģil.

• Sosyal fobi dostum bu biraz da takıntı yapmışsın ilerlemeden psikiyatriye git.

• up
  • uppp ölüyorummm
  • up geçmedi halaaaa
  • Eşek kadar adamsın doktora gitmeye korkuyorsun bedava kardeşim kalk git,

Dideral ne alaka kime sordun. Beyin kimyasını bozacak haberi yok. Antipsikotik yazacak sana yarım aklıyla ilaç almış Dopamin reseptörlerini bozup bi ömür çekecek yada 2 sene sonra kalp ritmi bozukluğu var diye hastane hastane gezecek haberi yok.

Ha bide öyle yarım içtim baktım düzeldim mi kafası yok. 1 aydan sonra etki gösterir, kalk git doktora antipsikotik çözüyor bu meseleyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePage -- 9 Nisan 2016; 22:28:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Eşek kadar adamsın doktora gitmeye korkuyorsun bedava kardeşim kalk git,

Dideral ne alaka kime sordun. Beyin kimyasını bozacak haberi yok. Antipsikotik yazacak sana yarım aklıyla ilaç almış Dopamin reseptörlerini bozup bi ömür çekecek yada 2 sene sonra kalp ritmi bozukluğu var diye hastane hastane gezecek haberi yok.

Ha bide öyle yarım içtim baktım düzeldim mi kafası yok. 1 aydan sonra etki gösterir, kalk git doktora antipsikotik çözüyor bu meseleyi

hocam hala devam edıyor ölmek ıstıyorum

antipsikotik nedir acaba?? dudak kaş yanak titremesine iyi geliyormu

• Yok kardesim hic bi zarari yok gunde bi taneden fazla almadiktan sonra. Etkisini 1 saat sonra gostermeye başliyor ama

• Dideral sadece kalp ritmini yavaşlatır, yani kalbin hızlı atmasından doğan titreme ve heyecanı azaltır. Beyne bir etkisi yoktur. Oysa senin sorunun psikolojik, yani beyinle alakalı, kalple değil!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.