Şimdi Ara

Su Derdime çare olan kişiden ALLAH RAZI OLSUN ...[DİDERAL ALDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben uni 1.sınıf ögrencısıyım.20 yasındayım.eskıden asosyaldim.çekıngendım.bunu yendım diyebılırım.fakat asıl sorunum bakın size yemın edıyorum hiç bir çekingenligim utangaclıgım yokken bazende özgüvenım zirvede iken karsı cins le konusurken durup dururken yanaklarım dudaklarım kaşlarım titriyor.istemsiz bu kısımlar seyiriyor.o kadar etkiledi ki beni insanlarla konusmak ıstıyorum elımle dudagımı kapatıyorum titremeyi görmesinler diye.

allah rızası için ne yapmam gerek söyleyın yahu.doktorada gitmem bunun için acıkcası utanıyorum.

hani kendılıgınden gecer dedım.ama 7 aydır geçmiyor.kafada bitir dediler hala devam ediyor.

dideral kullanmayı dusunuyorum.siz ne yapmamı öneririsininiz? daha önce bu ılacı kullanan oldumu.?

yardımcı olacak kısıye gerçekten duacı olucam

edit:kendi basima dideral aldim.bi tanesini yariya böldum ictim.suan yarim saat oldu kullanali baakalim ise yaricakmi olursem hakkinizi helal edin kimseye sormadan aldim sadece internetden arastirdim.
    edit2:bi etkisini görmedim acaba yarım tablet kullandıgım için mi böyledir bilmiyorum.
    nasıl kullanacam ben bunu hergün bir yarım tablet atsam yeterli olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rayto -- 16 Mart 2016; 19:12:43 >

• Dudağını bantla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • desertrose25 kullanıcısına yanıt
    20 hocam
  • Gtx 980

• up :(
  • Ciklet çiğne vede konuş zamanla düzelir

• Direk karsindakine soyle gitsin.heyecan yaptim falan.tik olusmus olabilir.bendede bazen gereksiz adrenali salgilayinca oluyor.kendini rahat hissettigini zannederken aslinda alttan alttan kaygilaniyorsun.sebebi buyuk ihtimalle bu.cok takiyorsan psikolog yardimi alabilirsin.tahminimce kucuk bir antidepresan verie kaygilanman icin.onu da yarim icirir gibime geliyor.fakat yardim almakta fayda var.sorununu sandigin kadar yenmis olmayabilirsin.tabletten yazdim daginik oldu kusura bakma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trplayer kullanıcısına yanıt
    onu denedım ıse yaramadı
  • CrystalCacik kullanıcısına yanıt
    alttan alttan kaygılanma olayını yasıyorum kesınlıkle.eczaneden dideral almayı dusunuyorum yarım içicem.internet bıraz arastırdım bu ılacı ıcen bazı kısılerde tıtremeyı geçiriyormus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

Gtx 980

anlamadım hocam ne alaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

alttan alttan kaygılanma olayını yasıyorum kesınlıkle.eczaneden dideral almayı dusunuyorum yarım içicem.internet bıraz arastırdım bu ılacı ıcen bazı kısılerde tıtremeyı geçiriyormus

Kafana gore almani tavsiye etmiyorum.sana uygun gelecek ilaci doktor daha iyi bilir.kaygilanma sorunun oldugu asikar sanirim.devlet hastanesinden de yardim alabilirsin.

• quote:

Arkadaslar ben uni 1.sınıf ögrencısıyım.20 yasındayım.eskıden asosyaldim.çekıngendım.bunu yendım diyebılırım.fakat asıl sorunum bakın size yemın edıyorum hiç bir çekingenligim utangaclıgım yokken bazende özgüvenım zirvede iken karsı cins le konusurken durup dururken yanaklarım dudaklarım kaşlarım titriyor.istemsiz bu kısımlar seyiriyor.o kadar etkiledi ki beni insanlarla konusmak ıstıyorum elımle dudagımı kapatıyorum titremeyi görmesinler diye.

allah rızası için ne yapmam gerek söyleyın yahu.doktorada gitmem bunun için acıkcası utanıyorum.

hani kendılıgınden gecer dedım.ama 7 aydır geçmiyor.kafada bitir dediler hala devam ediyor.

dideral kullanmayı dusunuyorum.siz ne yapmamı öneririsininiz? daha önce bu ılacı kullanan oldumu.?

heyecenlandığını söylersen bişey demezler

• quote:

onu denedım ıse yaramadı

Evde Dişlerinin arasında küçük kitab taşı antrenman yap... ilaç içme hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: adil rastgeldi

quote:

Arkadaslar ben uni 1.sınıf ögrencısıyım.20 yasındayım.eskıden asosyaldim.çekıngendım.bunu yendım diyebılırım.fakat asıl sorunum bakın size yemın edıyorum hiç bir çekingenligim utangaclıgım yokken bazende özgüvenım zirvede iken karsı cins le konusurken durup dururken yanaklarım dudaklarım kaşlarım titriyor.istemsiz bu kısımlar seyiriyor.o kadar etkiledi ki beni insanlarla konusmak ıstıyorum elımle dudagımı kapatıyorum titremeyi görmesinler diye.

ortada heyecanlanacak bısey olmadıgından bunu demek ıstemıyorum hocam.zaten cevrem dalga geçmeye çok müsahit güya üniversitedeyız

• trplayer kullanıcısına yanıt
    denıcem ıse yararsa edıtlerım hocam eyw
  • Sadece bende var zannediyordum, aynı durumdayız. Bende de oluyor, ama tabi tavlama kısmıyla alakalı sadece, normal bir kızla konuşurken olmuyor bunlar. Gözümün altı yanak tarafım pırpır ediyor, dışardan bakılınca oynadığı görünüyor mu bilmiyorum ama elimle tutuyorum vallahi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samed Bey -- 15 Mart 2016; 23:24:50 >
  • Rayto kullanıcısına yanıt
    sağlam bi pc al keyfine bak
  • up up up :((:(:(:(:(:(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adil rastgeldi

quote:

ortada heyecanlanacak bısey olmadıgından bunu demek ıstemıyorum hocam.zaten cevrem dalga geçmeye çok müsahit güya üniversitedeyız

Bu tür şeyler bence gayet normal.dalga geçerlerse onlarda bir sorun var demektir

• upupupupup
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.