Biri bana Su destesine karşı en iyi desteyi oluşturabilir mi?
exzodia destesi oluşturun : bi öneriydi sadece
evet exodia yı oluştur sonra yenilmez exodia yı çağırırsın oyun biter ve sen kazanırsın
hiç oluşturabilen var mı hilesiz hurdasız? onun kolu bacağ çok tırışka, kafasıda sağlam değil hiç yapamadım ben.
inan güzel oynamayı bilen hep çağırır destende kartlar çekmeye yarayan kart olmalı
suya karşı bi deste yapmana gerek yok destene 3 magic space typhoon, 3 magic jammer, ve 3 tanede needle worm koyarsan eğer
su destesinin tüm stratejisini çökertirsin. ayrıca magician of faith ve penguin soldier gibi tehditlere karşı royal command da alabilirsin
ve exodia destesine karşı oynayacaksanız mutlaka 2 morphing jar ve 3 needle worm unuz olsun. e tabi buna karşıda bi taktik geliştirdim; her ex destesine royal command alınsın bu sefer big eyenin efekti kaybolacağından(ve daha niceleri) kendimizi savunmak için canavar alabliriz.
ben eskilerden benim deck exodia decki idi beimle oynayanların yarısı bilir ben hep exodia ile yenerim deck imde hiç 1500 atk den fazla yok
ya egzodya yı çagırmak için 5 kart gerekiyo tmm 5 ini birleştirmek için bişey gerekli mi yani başka bi kart la mı birleştiricem yoksa hepsi birlikte mi atılıyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme