arkadaşlar gma3100 onboard ekran kartlı asus g31 anakart + p4 3 ghz işlemci ve 1 gb ram ile 720p mkv videolarda sorun yaşar mıyım? yardımcı olursanız çok sevinirim. bahsettiğim ana kart şu:
yaw ben fx 5200 le 4x te celeron 1200 le ne filmler oynatıom geçici olarak elimde bu war :D acaip takılıyor yapman gereken km player yüklemek ve ayarları war başta pc ye ona göre ayar çekmek o vga zaten hd değil :D ama oynatır :D kafanı takma sadece iyi bir oynatıcı seçmen yeterli bence
teşekkürler şimdilik 720p oynatması yeterli. hdready lcd tv'ye bağlayacağım vga ile. ileride full-hd bir tv alırsam bu g31 anakarta hdmi çıkışlı iyi bir ekran kartı takıp kullanabilirm sanırım. oyun gibi bir amacım yok benim pc'de.
quote:
Orjinalden alıntı: ozzzy222
yaw ben fx 5200 le 4x te celeron 1200 le ne filmler oynatıom geçici olarak elimde bu war :D acaip takılıyor yapman gereken km player yüklemek ve ayarları war başta pc ye ona göre ayar çekmek o vga zaten hd değil :D ama oynatır :D kafanı takma sadece iyi bir oynatıcı seçmen yeterli bence
bende de Gevorce fx 5200 ekran kartı var goruntu kalitesi cok yuksek videoları takılarak acıyor acaba dedign porgram normal bir video oynatma programımı yoksa du$uk sistemlerde acılmayan videoları acmak icn programmı eger normal video acma programıysa du$k sistemlerde acılmayan yüksek kalite videoları acmak icn bir program varmı mesela goruntusunu düşürüp acacak :S