Şimdi Ara

Su eksiltme durumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün tekrar su koyup çalıştırdığımda motor her zamanki gibi çalıştı ama biraz beyaz duman çıktı gene egzoz dan herhalde motora bir zarar gelmemiş ama benim için önemli olan işin maliyeti. Olay sadece contayla mı kalır yoksa radyatör ve devirdaimde de değişme olur mu diye merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.r.a.s.h

Bugün tekrar su koyup çalıştırdığımda motor her zamanki gibi çalıştı ama biraz beyaz duman çıktı gene egzoz dan herhalde motora bir zarar gelmemiş ama benim için önemli olan işin maliyeti. Olay sadece contayla mı kalır yoksa radyatör ve devirdaimde de değişme olur mu diye merak ediyorum

valla hocam şimdiye kadar 7 ustaya sordum fiyat aldım ortalama 450-700 tl arası fiyat veriliyor.Tabi hiçbiri tam olarak fiyat vermiyor,açarsam şu olacak yok taşlama olabilir yok cart curt artabilirde diyorlar,bugün arkadaşın dediği ustayada uğrayacağım bakalım tespit ne olacak.
  • paspasları kaldırıp taban halısına bakın ıslak mı diye,ıslak ise radyötör kaçırıyordur,benimde başıma geldi hararet bile yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: beybiger

paspasları kaldırıp taban halısına bakın ıslak mı diye,ıslak ise radyötör kaçırıyordur,benimde başıma geldi hararet bile yaptı

baktık hocam kuruydu paspas altları
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiftycent86

quote:

paspasları kaldırıp taban halısına bakın ıslak mı diye,ıslak ise radyötör kaçırıyordur,benimde başıma geldi hararet bile yaptı

Araba çalışırken hortumlara bakın özellikle radyatör hortumlarına en kalın olanlarına şişme ya da sertleşme var mı? Hatta bir başkası gaza bassın siz hortumları ezmeye çalışın. Hortumlarda sertlik yani basınç yoksa conta sağlamdır.
    Suyunu tamamlayın başka derdiniz olmasın.
    Bende de aynı sıkıntı var. Ama benim aracım contası yanık. Radyatör kapağını delip soğutma sistemini basınçtan kurtararak 2 yıldır kullanıyorum. Müsait zamanımda contayı değiştireceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZNGN 61

quote:

Orijinalden alıntı: fiftycent86

quote:

Araba çalışırken hortumlara bakın özellikle radyatör hortumlarına en kalın olanlarına şişme ya da sertleşme var mı? Hatta bir başkası gaza bassın siz hortumları ezmeye çalışın. Hortumlarda sertlik yani basınç yoksa conta sağlamdır.
    Suyunu tamamlayın başka derdiniz olmasın.
    Bende de aynı sıkıntı var. Ama benim aracım contası yanık. Radyatör kapağını delip soğutma sistemini basınçtan kurtararak 2 yıldır kullanıyorum. Müsait zamanımda contayı değiştireceğim.

oncelikle yanit icin tesekkurler.5-6 ustaya gittim su kabinin kapagini actilar gaza yuklendiler kopuklenme olunca conta dediler.hortumuda kontrol edecegim conta iside bayagi pahaliymis ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.