Şimdi Ara

Şu Facebook-----

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şu facebook yüzünden artık kusmak üzereyim.Çevremdekiler 'face'im yok dediğimde garip garip bakıyorlar.Herkez garip garip triplerde facebook sayfalarında ve aklıma en çok takılna şey örneğin bir yere eğlenmeye gittiğimizde(alışveriş merkezi,sinema,v.b) hemen fotoğraflar çektirilip facebook a konuluyor,sanki facebook için eğleniyomruşuz gibi,mesela dün dışardaydık her zaman vızır vızır araba geçen anayol bir ara boş kaldı,bizim 10 arkadaş hemen yolun ortasına geçip artist artist fotoğraflar çektirdiler zaten herkezin telefon facebook a giriyor fotoğraf falan çekiyor pek problem olmadı fotoğraf makinesi,o an onlara baktım ve değişik bi iğrenme hissi gibi bişey geldi, sırf millete hey millet bakın biz çılgınız mesajı vermek için çıkmışlardı oraya o an aklıma 5 yıl öncesi geldi,5 yıl önce de boş kaldığının görmüştük yolun yanımda 2 arkadaşla, ama bi daha böyle bir şey bulamıycağımızı düşündüğümüz için ortasına geçmiştik yolun.( sonra tırsıp geri kadlırıma çıkmıştık ama)Ya kısacası sorunum sırf facebook/msn olmadığı için insanlar biraz bana garip bakıyor.Bu facebook modası ne zaman geçer?daha da önemli
    si geçer mi beyler dünyada yalnız mıyım yardım.Cİdden durum garip mi yoksa çağın gerisinde mi kaldım uf ya keşke 1800lerde falan yaşasaydım

• ulan bende kullanmıyorum. şahitlerim var.
    kullanmayan arkadaşlarım dostlarım yandaşlarım da var.

HEEYY yabancı yalnız değilsin.
  • Bende 1 haftalığına kullanmadım ama bir arkadaşım ile iletişimim kesildiği için farklı bir hesap açmak zorunda kaldım. Yani facebook'u öyle "çılgınız, bak nerelere gidiyoruz" diye kullanmıyorum tamamen iletişim için kullanıyorum haftada 1 sevdiğim bir şey olur paylaşırım.
  • ya söylüyorum,sevmiyorum malca bi ortam var falan diyorum ama tip tip bakıyolar yine de+çoğu arkadaş sıranın altından falan mesajlaşıyo benim yaşımdaki kişilerin çoğunu sokakta gördüğümde elinde telfonla mesajlaşıyolar,telefona karşı değilim ama mal mal mesajı da sevmiyorum onun yerine telefon açıp naber napıyon diye soruyorum sonra karşımdaki kişi e niye aradın diye soruyo,hiç arayamaz mıyım falan diyorum garip kaçıyo ama naber? diye mesaj atsam garip kaçmıyo'.Annem-baabm falan pek böyle geri kafalı değildir ama ben niye böyle oldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.