Şimdi Ara

su gibi-ayak fetişi taliplerine sesleniş (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
6.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: @Majesty

Sukur ediyorum ayak fetişisti değilim diye ne insanlar var

Neyi kötü ki hacı ? Tamam bazı insanlara göre garip bir bölge ama bizim için değil. Hoşumuza gidiyor niye garipsiyosun ki artis misin sen
  •  su gibi-ayak fetişi taliplerine sesleniş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaMN_Y0U

su gibi-ayak fetişi taliplerine sesleniş

• ne *al insanlar var ya
  • Feşitist : Halkın Kendi Kendini Yönetmesidir
  • Ayak var dedıler geldık
  • Ayak fetişi değilim ama ayaklara dikkat ederim baya. Bakımlı,ince,şekilli ayaklar hoşuma gider. Dolma gibi ayakları olan kızların parmak arası giymesi ise çok kötü geliyor. Gerçi o tip ayak seven fetişler de vardır
  • videoyu sımdı ızledım.Kadın galıba ayaklarının yalanmasından hoslanıyor.Kımse kolay kolay ayak fetısıstlerıne duyurulur demez.Hatta ayak fetısının ne oldugunu bılen kadın sayısı bı elın parmaklarını gecmıyor bıle.Bu kadın fenaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 14 Ocak 2011; 1:57:34 >
  • ayak peçetistlerine diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antibim -- 14 Ocak 2011; 1:59:01 >
  • Bende kalça fetişi var biraz kalçaları dolgun olucak hatta biraz fazla dolgun da olabilir bknz:kim kardashian çıkacan üstüne vıracan kırbacı of of
  • biri benimi çağırdı ne :D ama resimse resim video ise video gözükmüyor
    gördüğümde bütün nefesimi dışarı atıp ciğerlerim dolana kadar koklamak isterdim oh be söyledim sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiverStyx

Bende kalça fetişi var biraz kalçaları dolgun olucak hatta biraz fazla dolgun da olabilir bknz:kim kardashian çıkacan üstüne vıracan kırbacı of of

esmer olacak
  • Cekilise katilmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nylon pantyhose foot fetish siyah çorap veya ten rengi parlak çorap ayağa beyaz french oje
  • AYAK PEÇİŞİTSLERİNE DUYRULUR.

AYAK FEŞİTİŞİTSLERİNE DUYRULUR.

AYAK FEŞİTESTİLERİNE DUYRULUR.

3üdnden birini diyor.

Of sesli güldüm.
  • faşitest ne lan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cikcikgribi
    nylon pantyhose foot fetish siyah çorap veya ten rengi parlak çorap ayağa beyaz french oje

Pantyhose
  • Topuk pembe olucak aga o zaman daha başka
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.