Şimdi Ara

su gibi-ayak fetişi taliplerine sesleniş (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
6.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kokan ve terleyen olacak ozaman bambaşka durun söyleyim bari ben şehir dışında okuyorum bi gün arkadaşların eve gittik kaynatıyoz sonra memlekete gidecektim ertesi gün siz bekleyın bi bilet alım gelecem dedim arkadaşlara.çıktım asansor yok 1 kat aşagıda 5.6 tane ayakkabı 2 si kız ayakkabı diyorum kendi kendime yapsammı yapmasammı en sonunda aldım ayakkabıyı başladım koklamaya ortağım yeni çıkartmıs sıcak terli terli bi dil attım off off tuz tadı geldı tam aşşagı inerken yazı bırakacaktım ayakkabınız koklanmıstır terletip bıraktıgınız için teşekkür ederiz diye :D
    banlamayın abi ilk defa anlatıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan_slx

kokan ve terleyen olacak ozaman bambaşka durun söyleyim bari ben şehir dışında okuyorum bi gün arkadaşların eve gittik kaynatıyoz sonra memlekete gidecektim ertesi gün siz bekleyın bi bilet alım gelecem dedim arkadaşlara.çıktım asansor yok 1 kat aşagıda 5.6 tane ayakkabı 2 si kız ayakkabı diyorum kendi kendime yapsammı yapmasammı en sonunda aldım ayakkabıyı başladım koklamaya ortağım yeni çıkartmıs sıcak terli terli bi dil attım off off tuz tadı geldı tam aşşagı inerken yazı bırakacaktım ayakkabınız koklanmıstır terletip bıraktıgınız için teşekkür ederiz diye :D
    banlamayın abi ilk defa anlatıyorum :D

sabah sabah kustum lan
  • FEÇİSİST...
  • ya azdım olamaz ya böle konular açmayın kardeşim kalp ritmim artıyor sonrası malum
  • O,mavili berbat bi içimlik bacakları abuuu,kuzucuklarımaaa,abu çocuklarımaaa,abuuuuabooo uzun yoldada ne iyi giderdi ikisiii
  • öğğ kusacam lan milletin leş kokulu ayaklarının ne kadar meraklısı varmış
  • sapık mısınız lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

46 mı

Yılanın soktuğu yer emilecek
  • iğrenç
  • O degilde high heels olayı var topuklu ayakkabı on numara gidiyor hatunlara
  • Video ölmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.