Şimdi Ara

Şu hareketi yapsam takla atarmıyım ? (RESİMLİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aradamısın

quote:

Orijinalden alıntı: Hayhuynendaynın

Şu hareketi yapsam takla atarmıyım ? (RESİMLİ)

Daha önce çok denedim allaha şükür bişey olmadı ama birgün olursa diye korkuyorum riski var mıdır ? Teşekkürler

Araban avatardan anladığım kadarıyla BMW

Doğrudur hocam

• quote:

quote:

quote:

Daha önce çok denedim allaha şükür bişey olmadı ama birgün olursa diye korkuyorum riski var mıdır ? Teşekkürler

Doğrudur hocam

Atmazsın

• Adam gibi sürün arabayı yav. Bir tanıdığım kaza geçirdi, 5 kere ameliyat oldu trafik kazası yüzünden. Damarı koptu, yapay damar takıldı. Adam arabama zarar gelmesin diye gidiyor insana çarpıyor. Arabayı artistlik yapmak için kullanmayın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Doğrudur hocam

Atmazsın

tamam o zaman rahatladım şimdi bundan önce honda city vardı otomatik ya arkayı çok sallıyodu yada sanki tekerlek değilde 100 tonluk çivi takılıymış gibi döndüğüm tarafa yükleniyodu araba benimde içerde belim kırılıyodu tabi.

• quote:

efendi gibi kullan.ölünce arkandan "ulan ne döndüydü ama" demezler

• Otomobil nedir? (Tıkla)
    Ne diyor Vikipedi, otomobil yolcu taşımaya uygun, kara ulaşım taşıtıymış.
    Tüm sayfaya bakın isterseniz. Bakalım "Otomobil, artistlik yapmak ve o an için yolda bulunan herkesi (sürücünün kendisi de dahil) tehlikeye atmak için kullanılır."
    gibi bir cümle var mı?

Sana da yazık, trafikte deniyorsan, o an için trafikte olanlara da yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi    + -- 20 Temmuz 2011; 20:51:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baharat

Otomobil nedir? (Tıkla)
    Tüm sayfaya bakın isterseniz. Bakalım "Otomobil, artistlik yapmak ve o an için yolda bulunan herkesi (sürücünün kendisi de dahil) tehlikeye atmak için kullanılır."
    gibi bir cümle var mı?

banane abi wiki'nin açıklamasından falan ? bana demişsin ama kendin tüm sayfaya iyi bakmamışsın aşağılarda ralli ve hız arabalarındanda bahsediyor. onların yaptığıda bir nevi artistliğe girmiyor mu ? kalkış yaparken pati atıyorlar , virajlarda yanlamayı yapıyorlar bunlar ne oluyor ? tamam özel parkurları var ama bende artistlik yapıyorsam kimseye zarar vermeden , bişey olmayacağına emin olarak yaparım.

Madem senin dediğin gibi ''otomobil yolcu taşımaya uygun, kara ulaşım taşıtıymış'' o zaman neden ferrariler porshe'ler üretiliyor ? bunlar yolcu mu taşıyor ?

• arkadan itiş araç ile bu hareketi yaparsın yapmasınada,gaza köklemek yerine gaza basarken aniden debriyaja basıp çekebilirsin tabi çok hızlı gelmeyeceksin ve viraja girmeden önce yapacaksın.
  • umarım yaparsın. yaptığında da millete zarar vermezsin. yaptıktan sonra da akıllanırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.a.a.N -- 20 Temmuz 2011; 21:10:50 >
  • quote:

quote:

Otomobil nedir? (Tıkla)
    gibi bir cümle var mı?

banane abi wiki'nin açıklamasından falan ? bana demişsin ama kendin tüm sayfaya iyi bakmamışsın aşağılarda ralli ve hız arabalarındanda bahsediyor. onların yaptığıda bir nevi artistliğe girmiyor mu ? kalkış yaparken pati atıyorlar , virajlarda yanlamayı yapıyorlar bunlar ne oluyor ? tamam özel parkurları var ama bende artistlik yapıyorsam kimseye zarar vermeden , bişey olmayacağına emin olarak yaparım.

Madem senin dediğin gibi ''otomobil yolcu taşımaya uygun, kara ulaşım taşıtıymış'' o zaman neden ferrariler porshe'ler üretiliyor ? bunlar yolcu mu taşıyor ?

Aynı sayfanın aşağısında "Aracı kullanan kişi için bir ve istisnalar dışında, en az bir yolcu için oturma kapasitesine sahiptirler." diye bir cümle var.
    Ayrıca o adamları bu işi profesyonel olarak eğitim alarak yapıyorlar. Forumdan öğrendikleriyle Rally yarışına çıkmıyor hiçbiri.
    Hepsi hem profesyonel, hem de tam teçhizatlı. Buna rağmen bir sürü kaza oluyor, bu kazaların sonucunda kötü olaylar meydana geliyor.
    Dürüstçe söyle, sen bu söylediğini denerken özel kıyafetlerini giyecek misin? Çevrende kimsenin olmadığından emin olacak mısın? Her ihtimale karşı -en azından- bir itfaiye ekibine haber verecek misin?
    Profesyonel bilgi sahibi olmadığın zaten bu konuyu internetten öğrenmeye çalışmandan belli oluyor.
    Bundan sonra da mesajımı istersen 15 defa alıntı yap, küfür et sana cevap vermeyeceğim. Araba kullanacak yaşa geldiysen dediklerimi anlarsın zaten.

• quote:

quote:

quote:

Otomobil nedir? (Tıkla)
    gibi bir cümle var mı?

Aynı sayfanın aşağısında "Aracı kullanan kişi için bir ve istisnalar dışında, en az bir yolcu için oturma kapasitesine sahiptirler." diye bir cümle var.
    Ayrıca o adamları bu işi profesyonel olarak eğitim alarak yapıyorlar. Forumdan öğrendikleriyle Rally yarışına çıkmıyor hiçbiri.
    Hepsi hem profesyonel, hem de tam teçhizatlı. Buna rağmen bir sürü kaza oluyor, bu kazaların sonucunda kötü olaylar meydana geliyor.
    Dürüstçe söyle, sen bu söylediğini denerken özel kıyafetlerini giyecek misin? Çevrende kimsenin olmadığından emin olacak mısın? Her ihtimale karşı -en azından- bir itfaiye ekibine haber verecek misin?
    Profesyonel bilgi sahibi olmadığın zaten bu konuyu internetten öğrenmeye çalışmandan belli oluyor.
    Bundan sonra da mesajımı istersen 15 defa alıntı yap, küfür et sana cevap vermeyeceğim. Araba kullanacak yaşa geldiysen dediklerimi anlarsın zaten.

Ben forumdan okuyarak öğrenmiyorum. zaten dikkat edersen sadece takla atarmıyım diye sordum nasıl yapıldığını iyi biliyorum ve hepsini kendim boş bi yerde deneyerek öğrendim orda sorun yok.

Tamam özel kıyafetler giymeyeceğim ama arabama güveniyorum kendimde kemerimi takıyorum ''çevremdekilere zarar vermiyecek şekilde'' trafikte denediğim oluyor.

Profesyonel değilim tabiki abilerimden çevremden görddüklerim , yaşadıklarım sayesinde öğrendim.

ayrıca araba kullanacak yaşa geldiysen demişsin , 7-8 senedir araba kullanıyorum , kendi aracım var ve o konuda profesyonelim diyebilirim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.