Şimdi Ara

Şu hareketi yapsam takla atarmıyım ? (RESİMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Şu hareketi yapsam takla atarmıyım ? (RESİMLİ)

Daha önce çok denedim allaha şükür bişey olmadı ama birgün olursa diye korkuyorum riski var mıdır ? Teşekkürler

• Ehliyet kursundan mı aldın o resmi
  • araba iyi birşeyse kolay kolay takla atmazsın ama kavşağa hızlı girersen her halükarda takla atarsın yada araba 2 teker ustunde gider bi kaç saniye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Püskevit Canavarı

araba iyi birşeyse kolay kolay takla atmazsın ama kavşağa hızlı girersen her halükarda takla atarsın yada araba 2 teker ustunde gider bi kaç saniye
    Risk : Sen 1 e aracın 2 ye gidebilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Tavus

araba iyi birşeyse kolay kolay takla atmazsın ama kavşağa hızlı girersen her halükarda takla atarsın yada araba 2 teker ustunde gider bi kaç saniye

Araba iyi bişeyde kavşağa çok hızlı girerek pek denemem zaten. Durur pozisyonda denesem hiç bişey olmaz o zaman

quote:

Orijinalden alıntı:moondalina

Ehliyet kursundan mı aldın o resmi

Kendim çizdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kapıcizzet

Alıntıları Göster
    Ticari araçsa atabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxrunoxxx

Ticari araçsa atabilir

Alıntıları Göster
    Sürücü süpermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-72

Sürücü süpermiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kapıcizzet

Alıntıları Göster
    17 yaşımda altımda albea ile 90kmh ile yaptım...sağ 2 teker yaklaşık 35 40 derece havaya kalktı diye tahmin ediyorum..... o 1 saniyeyinin ne kadar uzadığını anlatamam....orda direksiyonu sağa ya da sola oynatsam kesin takla atmıştım....

not:bu işler şakaya gelmez...2 büyük kaza yaptım birinde 1 arkadaşım öldü diğeri 3 senedir fizik tedavi ve platinlerle uğraşıyor .şöför ise hapiste.....bu işlerin şakası yok gençler....aman ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen.(WFI).dary -- 20 Temmuz 2011; 16:55:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: E2

• quote:

Sürücü süpermiş.

Alıntıları Göster
    normal araç ile bir şey olmaz. tam ayarlayamazsan aracın önünü vurursun yada gaza çok basar arka tarafı fazla atmasını sağlarsın kötü olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxrunoxxx

Ticari araçsa atabilir

Ticari değil bundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: E2

BOOM! HEADSHOT!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuruKasulye -- 20 Temmuz 2011; 16:59:40 >
  • quote:

Sürücü süpermiş.

Alıntıları Göster
    O dediğin doğan, şahin, bwm yada her hangi arkadan çekişli araçda olur gidipte 106 ile öle bi hareket yapamassn el freni çekersin oda kısmen çat pat dandik bişi olur. Ayrıca anlatmak istediğin olayın adı ''YANLAMAK''

• quote:

Orijinalden alıntı: blackrush

normal araç ile bir şey olmaz. tam ayarlayamazsan aracın önünü vurursun yada gaza çok basar arka tarafı fazla atmasını sağlarsın kötü olur

Zaten sağımda solumda kimse olmadan geniş yollarda yapıyorum genelde. Ayrıca araba otomatik manuelden daha iyi yanlıyor sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpiritBreaker35

O dediğin doğan, şahin, bwm yada her hangi arkadan çekişli araçda olur gidipte 106 ile öle bi hareket yapamassn el freni çekersin oda kısmen çat pat dandik bişi olur. Ayrıca anlatmak istediğin olayın adı ''YANLAMAK''

arkadan çekiş değil arkadan itiş.
    o olay yanlamak değil, powerslide amiyane tabiriyle "kıç attırmak"
    sorunun cevabı: o araçla yol düzgünse takla atmazsın. trafiğe kapalı alanlarda deneme yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 20 Temmuz 2011; 17:16:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

sorunun cevabı: o araçla yol düzgünse takla atmazsın. trafiğe kapalı alanlarda deneme yap

Alıntıları Göster
    Arkadan itişli araban varsa kayar arkası önden çekişliyse harbi sakata gelirsin.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    2011 FORD FOCUS un varsa atman imkansız

• quote:

quote:

o olay yanlamak değil, powerslide
    sorunun cevabı: yol düzgünse takla atmazsın. trafiğe kapalı alanlarda deneme yap

Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı:magic0re

Arkadan itişli araban varsa kayar arkası önden çekişliyse harbi sakata gelirsin.

arkadan itişli , önden çekişliyle zaten arka pek atmaz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayhuynendaynın -- 20 Temmuz 2011; 17:18:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayhuynendaynın

Daha önce çok denedim allaha şükür bişey olmadı ama birgün olursa diye korkuyorum riski var mıdır ? Teşekkürler

Araban avatardan anladığım kadarıyla BMW

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.