Şimdi Ara

Tavana kanca gibi bir şey yapmam lazım / ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
17.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 sene önce bi heve kum torbası almıştım barfix demirine asıyorum ama sıkıntılı oluyor kapı kasasından dolayı dar oluyor. tavana kanca tarzı bişey yapmam lazım neler gerekir nasıl yapabilirim bu işlerden anlayan var mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tavana Kanca Takma: Bilmeniz Gereken Her Şey

Tavanınıza bir kanca takmak, salıncak, asma bitkiler veya diğer eşyaları asmak için mükemmel bir yoldur. Doğru malzemeleri ve talimatları takip ederek bu görevi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Tavan Türünü Belirleme

Kanca takmadan önce tavanınızın türünü belirlemelisiniz. Alçıpan, ahşap veya beton tavanlar için farklı montaj yöntemleri gereklidir.

Malzemeler

İhtiyacınız olan malzemeler, tavanınızın türüne bağlı olarak değişecektir. Genel olarak gerekli malzemeler şunlardır:

• Kancalı vida veya dübel
    • Matkap
    • Vidalayıcı
    • Dübel (gerekirse)

Talimatlar

Alçıpan Tavanlar:

1. Kancalı vidayı doğrudan tavanın ahşap çıtalarına takın.
    2. Eğer ahşap çıtalara ulaşamıyorsanız, bir dübel kullanın. Dübeli tavanın içine çakın ve ardından kancalı vidayı dübele takın.

Ahşap Tavanlar:

1. Öncelikle, kancayı takmak istediğiniz tavandaki kirişleri bulun.
    2. Kancalı vidayı doğrudan kirişe takın. Eğer kirişe ulaşamıyorsanız, bir vidayı kirişe takın ve ardından kancayı vidaya asın.

Beton Tavanlar:

1. Beton tavana dübel takmak için özel bir matkap ucu kullanın.
    2. Dübeli tavanın içine çakın ve ardından kancalı vidayı dübele takın.

Tavana Salıncak Asma Aparatı Takma

Bir salıncak asma aparatı takmak için, yukarıda belirtilen talimatları uyguladıktan sonra şunları yapın:

1. Kancalı vidaları tavanın uygun bir yerine takın.
    2. Salıncak aparatı kancalarını kancalı vidalara takın.
    3. Salıncağın güvenli olduğundan ve düzgün çalıştığından emin olun.

Tavan Kancasını Kullanma

Kanca takıldıktan sonra, istediğiniz eşyaları asabilirsiniz. Kancanın ağırlık kapasitesine dikkat ettiğinizden ve ağır eşyaları asarken uygun destek kullandığınızdan emin olun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Matkap ve çengel dübel işini görür.
  •  Tavana kanca gibi bir şey yapmam lazım / ?
  • Kanca nasıl durur ki tavanda?.. Bence en sağlıklısı şu...

Buraya asabilirsin sanırım torbayı.
  • öncelikle darbeli matkap 7mm beton ucu 7mm dubel ve resimdeki kanca.
    Eğer ev yeni ise tavanda köpük vardır aradaki kirişi bulman lazım yoksa gelir geçer uç

• 3 Yıl Kadar 2 Dübelli Aparat Kullandım. 1 Yıldırda Bu Ürünü Kullanıyorum. Gayet Sağlam. Asılsan Seni Taşır 90 Kiloyum Beni Taşıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TenSetz

3 Yıl Kadar 2 Dübelli Aparat Kullandım. 1 Yıldırda Bu Ürünü Kullanıyorum. Gayet Sağlam. Asılsan Seni Taşır 90 Kiloyum Beni Taşıyor

çok sagol ya bu işimi görür :) kendim yaptırtmaya kalksam belki daha ucuzada gelir. diğer arkadaşlarada teşekkür ediyorum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne Demek Zaten Fiyatıda Makul Bişey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenSetz

3 Yıl Kadar 2 Dübelli Aparat Kullandım. 1 Yıldırda Bu Ürünü Kullanıyorum. Gayet Sağlam. Asılsan Seni Taşır 90 Kiloyum Beni Taşıyor

Tavan beton ise bu daha iyi. Ama alçıpen ise kancayı betona gömmen bile yetmez, sakın birşey asayım deme, tüm tavan üzerine çöker

• quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

öncelikle darbeli matkap 7mm beton ucu 7mm dubel ve resimdeki kanca.
    Eğer ev yeni ise tavanda köpük vardır aradaki kirişi bulman lazım yoksa gelir geçer uç

ya benim tavan köpüük dedigin gibi napıcam kirişi nasıl bulucam bulmak için tavanı mı darma duman edicem 2senedir torba yatıyo asamadım
  • Profil Varsa Mıknatısla Bulabilirsin.Ama Kum Torbasını Tasırmı Bilmiyorum. Belki Su İkisinden Biri İşe Yarayabilir.

Size Gerekenler Biraz Daha Pahalı Tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wiggles

quote:

ya benim tavan köpüük dedigin gibi napıcam kirişi nasıl bulucam bulmak için tavanı mı darma duman edicem 2senedir torba yatıyo asamadım

köpüklerin belli bir ölçüsü vardır o ölçüyü bulman lazım büyük ihtimalde lambanın olduğu yer kiriştir deneme yanılma yöntemiyle başlayacaksın başka yapacak bişey yok
    Sonradan alçı ve boya ile kapatılabilir o küçük delikler

• Benim tavan da 25cm köpük ve kiriş bulmak imkansız. O yüzden vantilatörlü avize asmaktan vazgeçtim. Çünkü sağlam kancalasan bile zamanla hareket ettiği için gevşiyor. Boks çuvalı da aynı o yüzden bu sevdadan vazgeç.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wiggles

quote:

köpüklerin belli bir ölçüsü vardır o ölçüyü bulman lazım büyük ihtimalde lambanın olduğu yer kiriştir deneme yanılma yöntemiyle başlayacaksın başka yapacak bişey yok
    Sonradan alçı ve boya ile kapatılabilir o küçük delikler

tavan düz degil olsa kapatırım böyle damlalı değişik bir görünümü var tavanın

• O zaman işin zor
  • alt kattakine veya üst kattakine ses gitmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chocito

alt kattakine veya üst kattakine ses gitmiyor mu?

Üsttekilere ne gidiyor bilmiyorum ama asıl faydası ısı yalıtımı.
  • Bunu yaparsam babam beni asar oraya herhalde .
  • quote:

Orijinalden alıntı: RB26DETT

normal tavan 32 kğ torbada zarar görür mü?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.