Şimdi Ara

Yumruğun Balyoz Gibi İnmesi İçin Ne Yapmak Gerekir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
13.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle bir konumuz vardı hatırlayanlar vardır...

http://forum.donanimhaber.com/m_39607704/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39607704

Asıl sorum şu . Yumruğumuzun karşıdakine balyoz etkisi yarattırması için nasıl çalışabiliriz

Düzeltme : Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoXLeY -- 30 Mayıs 2010; 23:08:30 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yumruğun Balyoz Gibi İnmesi İçin Adımlar

Yumruğun etkili ve güçlü olmasını istiyorsan, doğru teknikleri uygulaman gerekir. İşte yumruğunu balyoz gibi indirmene yardımcı olacak adımlar:

• Yumruk Nasıl Atılır: İlk olarak, ayaklarını omuz genişliğinde aç ve bacaklarını hafifçe bük. Yumruklarını sık ve avuçlarını öne doğru çevir.
    • Çakmakla Yumruk Atmak: Yumruğunu çakmakla atmak için, bileğini tam olarak kır ve yumruğunu çenen hizasına kaldır. Dirseğini vücuduna yakın tut.
    • Balyoz Gibi Yumruk Atmak: Balyoz gibi yumruk atmak için, önce sağlam bir duruş sergilediğinden emin ol. Ayaklarını omuz genişliğinde aç ve vücut ağırlığını öne doğru ver. Yumruğunu çakmakla atarken, vücudunun bir kısmıyla da yumruğa güç ver.
    • Yumruk Güçlendirme: Yumruğunu güçlendirmek için düzenli olarak antrenman yapmalısın. Bir kum torbası veya boks partneri ile alıştırma yap. Yavaş yavaş ağırlık ve kuvvet arttırarak yumruklarını geliştirebilirsin.

Ek İpuçları:

• Yumruk atarken vücudunu bütün olarak kullan.
    • Hızını ve gücünü antrenman yaparak geliştir.
    • Hedefini iyi belirle ve yumruğunu doğru noktaya indir.

Bu adımları uygulayarak, yumruğunu daha güçlü ve etkili hale getirebilirsin. Ancak, yumruk atma bir beceridir ve zaman ve çaba gerektirir. Sabırlı ve tutarlı olursan, sonunda yumruğun bir balyoz gibi inecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • günjel
  • spor yapcan git kickboksa öğren gerçi ben gittim hiç ortada balyoz falan yok ama belki sende olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: felaj

spor yapcan git kickboksa öğren gerçi ben gittim hiç ortada balyoz falan yok ama belki sende olur

yani dambıl filan mı kullanalım nasıl kullanalım onu dıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoXLeY

quote:

Orijinalden alıntı: felaj

spor yapcan git kickboksa öğren gerçi ben gittim hiç ortada balyoz falan yok ama belki sende olur

yani dambıl filan mı kullanalım nasıl kullanalım onu dıyorum

o kadarını bilsem bende yaparım

• Dambılda bilcek ne var al çalış işte :D Şınav yap. Sert bir şekilde omuzlardan güç alıp burnuna pat tüm güç sonrası Allah kerim
  • Adama amfetamin gibi hissizleştiren uyuşturucular dışında uyuşturu kullandırt. Yumrukların tokatların bırak balyozu duvar etkisi yapar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yumruğu balyoz gibi indirirsen balyoz gibi iner bu kadar basit neden konu acıon ki
  • Bilek güreşi ve dambıl.
  • Balyoz gibi bir yumruk icin önce o yumrugu atacak cüsseye güvenmek gerekir

Yani önce kendine güven

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucky.Junge -- 30 Mayıs 2010; 23:36:30 >
  • arada bir aklına geldikçe duvara yumruk at. ilk zamanlarda acıyacaktır elbet ama bi kaç ay sonra işlemeyecek acısı. daha sonra zaten kendiliğinden şiddetlenecek acı hissettikçe daha da gelişecek.

Ben 20 li yaşlara gelmeden önce cok yaptım boksör bi abiden tavsiyeydi.. su an ellerim narin görünmesine rağmen yumruklarımın üzerine tanımam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atquare

yumruğu balyoz gibi indirirsen balyoz gibi iner bu kadar basit neden konu acıon ki

afferim kireş çocuuu

Seviyeli yorum yapan herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoXLeY -- 30 Mayıs 2010; 23:48:09 >
  • hızlı vurmayi dene
  • vücudunla beraber yüklenceksin kas gücüne ek olarak bide kaç kiloysan yaklaşık okadar daha bi kglık baskı uygularsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atquare

yumruğu balyoz gibi indirirsen balyoz gibi iner bu kadar basit neden konu acıon ki

afferim kireş çocuuu

Seviyeli yorum yapar herkese teşekkürler

onu bunu bırak ızledın mı vıdeoyu?

adam bunun gıbı bırcok bılgı verıyor.
  • ererden şuanda izlemekteyim 6 dakkalık videonun 3 dakkasında arabayı 10'u 10 geçe kullanmanın yararlarını anlattı

Videoya göre yumruğumuz şöyle olmalı ;

Yumruğunu sık
    Baş parmağın işaret parmağını geçmesin
    Kolunu dik tut
    Yumruğu savururken dik gitsin ki bilek çıkmasın

Doğrumudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoXLeY -- 30 Mayıs 2010; 23:59:59 >
  • quote:

ererden şuanda izlemekteyim 6 dakkalık videonun 3 dakkasında arabayı 10'u 10 geçe kullanmanın yararlarını anlattı

hahahaah
    adam kolunu o sekılde tutmanı onerıyor.yanı dıreksıyonu tutargıbı bır pozısyonda yumrugunu vurmanı onerıyor.boylece daha az kuvvetle daha etkılı bır vurus elde edebılırsın.yumrugunu sıkarken elını tutus seklın cok onemlı.parmaklarını duz bır sekılde kapatmalıymıssın.boylece kendı elıne zararvermez vede tum kuvvetını hedefe yonlendırebılıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ererden

quote:

ererden şuanda izlemekteyim 6 dakkalık videonun 3 dakkasında arabayı 10'u 10 geçe kullanmanın yararlarını anlattı

hahahaah
    adam kolunu o sekılde tutmanı onerıyor.yanı dıreksıyonu tutargıbı bır pozısyonda yumrugunu vurmanı onerıyor.boylece daha az kuvvetle daha etkılı bır vurus elde edebılırsın.yumrugunu sıkarken elını tutus seklın cok onemlı.parmaklarını duz bır sekılde kapatmalıymıssın.boylece kendı elıne zararvermez vede tum kuvvetını hedefe yonlendırebılıyorsun.

teşekkürler hocam

• bas parmagınla elın bırlestıgı bolgedekı kasgurubu sıkı olmalıymıs.bu kaslar elıne destek verıyor.ayrıca kolundakı kuvvetı bılegındekı kaslarla elıne ıletıyorsun.bılegın onemlı yanı.bılek saglam durmalı.tum kolun bır butun halınde hareket etmelı.hedefe dogru acıdan(gosterdıgı gıbı) vurmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vvassabi -- 31 Mayıs 2010; 0:07:02 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.