Şimdi Ara

Yumruğun Balyoz Gibi İnmesi İçin Ne Yapmak Gerekir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
13.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oooo herkes mübarek dövüş ustasıDostum sen beni ekle prof. boksörüm yardımcı olabilirm..
  • kendine güvenirsen alırsın her türlü alttan yukarı doğru yumrulkarı cenesine gecir eğilir zaten bisey yapamaz saydır kafasına
  • Yumruğunu sık bilekten hafif aşağıya doğru baktır tamam pozisyon bu bunu bozmadan yumruk atmaya çalış şimdi gelelim balyoz etkisine sen adamın anlına balyozlada vursan o adam biraz dayanıklıysa kalkar burun içinde aynı şey geçerli balyoz etkisi yaratmak istiyorsan hedefin çene]/b] olmalı çenesine yumruk yiyen biri kendini 2 dk boyunca toparlayamaz hatta profesyonel değilse yığılır kalır konudaki herkes bişeyler demiş ben kickboxcuyum işe yararlığını denemek istersen kendi çenene hafiften vurmakla başlıyabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atquare
    yumruğu balyoz gibi indirirsen balyoz gibi iner bu kadar basit neden konu acıon ki

=)
  • Kemik sertliği çok önemli
  • Fazla dalmayın lan sonra benim gibi mahkemelik olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudi

Fazla dalmayın lan sonra benim gibi mahkemelik olursunuz

Burun kaş göz vs. yerlere vurmak suçtur ama çene karaciğer böbreklere vurursanız cezası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S A H

quote:

Orijinalden alıntı: mudi

Fazla dalmayın lan sonra benim gibi mahkemelik olursunuz

Burun kaş göz vs. yerlere vurmak suçtur ama çene karaciğer böbreklere vurursanız cezası yok.

hocam emin misiniz

quote:

Orijinalden alıntı: S A H

Yumruğunu sık bilekten hafif aşağıya doğru baktır tamam pozisyon bu bunu bozmadan yumruk atmaya çalış şimdi gelelim balyoz etkisine sen adamın anlına balyozlada vursan o adam biraz dayanıklıysa kalkar burun içinde aynı şey geçerli balyoz etkisi yaratmak istiyorsan hedefin çene olmalı çenesine yumruk yiyen biri kendini 2 dk boyunca toparlayamaz hatta profesyonel değilse yığılır kalır konudaki herkes bişeyler demiş ben kickboxcuyum işe yararlığını denemek istersen kendi çenene hafiften vurmakla başlıyabilirsin.

Tamam hocam sağolun . Dumbellarla başlayayım ben en iyisi şınavla da destekleyeyim

• mesajım bulunsun
  • Nam-ı Değer "Osmanlı Tokatı" varken yumruk niye atiyosun reyiz.
  • Yazıldımı bilmiyorum ama yumruk atarken avcunun içine çakmak silgi tarzı bişey al onu sıkarak vur balyoz etkisi yaratacaktır
  • yumrugu omuzundan güç alarak atacaksın yani omuzunda yumruk ile birlikte öne gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germ

Yazıldımı bilmiyorum ama yumruk atarken avcunun içine çakmak silgi tarzı bişey al onu sıkarak vur balyoz etkisi yaratacaktır

quote:

Orijinalden alıntı: Forever&Young

yumrugu omuzundan güç alarak atacaksın yani omuzunda yumruk ile birlikte öne gelecek

sağolun arkadaşlar

• Boşver yumruğu. Kafasına kürekle vur
  • KİTAP OKU bilginle döv.kültürünle öldür
  • şekil 2A:

• quote:

Orijinalden alıntı: P€N€MY

şekil 2A:

/>

• dostum kas kvveti kadar vurmayı da bilmek gerek. sağ yumruk attığını düşünelim. yumruğunu dışarı doğru savurarak değilde omuz hizasından omuz kuvvetin ile birlikte düz olarar vurmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theextasyofcold

dostum kas kvveti kadar vurmayı da bilmek gerek. sağ yumruk attığını düşünelim. yumruğunu dışarı doğru savurarak değilde omuz hizasından omuz kuvvetin ile birlikte düz olarar vurmalısın.

solağım hocam çok sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: P€N€MY

şekil 2A:

/>

Bu ne leyn ben bi tuvalete

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.