Şimdi Ara

Yumruğun Balyoz Gibi İnmesi İçin Ne Yapmak Gerekir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
13.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jakooo23

quote:

Orijinalden alıntı: chuck billy

quote:

quote:

klasik kullandığım taktiktir:

gözün hemen altına kafa atarsın boylece hem karşındakinin gözünün yaşarmasına sebep olup savunmasız kalmasını sağlarsın hem de burnunu kırmamış olursun sonra da allah kerim tabi..

yani klinçe davetiye çıkarıyosun........

ne yaptığını bilen birine denk gelirsen duman eder seni...

iyi yumruğun sırrı bilek gücü, hız ve omuz+vücudunu ne kadar iyi şekilde konumlandırmanla alkalıdır(yani ne kadar destekli olursa o kadar iyidir)...

ama boş ver balyozu yerine atılan yumruk daha etkili olur yada daha az kuvvetli ve arka arkaya atılan birçok darbe

yumruk mesafesi kapandı diyeli o zaman kafa, dirsek(en sevdiğim darbe) ve diz kısaca ne varsa.....

ama yukardakilerden önce ver dövüş sanatının ilk kuralı kavgadan kaçın...

valla duman eder mi bilmem şimdiye kadar bilen biri çıkmadı demekki + ben de kavga taraftarı bir insan değilim capoeira ile büyüdüm savunmanın da saldırınında müdafa amaçlı olduğunu iyi bilirim.. bu arada yumruk gücünün kasla alakası yoktur bu ispatlanmıştır hatta discovery'nin yayınladığı bir dvd var bende martial arts diye onda anlatıyordu yumruk atarken bileğin olabildiğince düz olacak eğer bunu başarırsan bilek kasların ve lifler (lifdi yanlış hatırlamıyosam) sıkışarak daha çok impuls oluşturuyorlar boylelikle daha yıkıcı bir etki oluşuyor..

bu arada varmı alakası bilmem ama yeniçeriler ile ilgili birşey biliyorum osmanlı tokadının asıl amacı düşmanı bir kerede öldürebilmesidir çünkü gerçek bir osmanlı tokadına maruz kalan kişinin kafatası çatlar ve beyin kanaması geçirir yeniçeriler bu ozelliklerini geliştirmek için şafak sökünce kil yoğurmaya başlarlar oglen olunca kil sertleşir ve katılaşır yeniçeriler ustalıkları sayesinde sertleşen kili tekrar yumuşak kıvama getirirler aynı zamanda osmanlı tokadını atarken ellerinde acı hissetmemeleri için mermer tokatlarlar el sinirleri ölsün diye..

yukarda yazdıklarımı bidaha oku bakalım kas diye bişey yazıyomu orda.......
    3-5 sene muay-thai dan sonra güçün kütleden gelmediğini biliyorum inan bana...
    buarada öncedende dediğim gibi boş verin bu işleri balyoz felan en iyisi kavga etmemek.

herkeze iyi geceler.

neden bu kadar celallendin sana bişey mi dedim? muay-thai'den sırf agresif olmayı benimsemişsin sanırım yada gayipten sataşmalar duymayı..

ayrıca okuyorum ve yine aynı şeyi görüyorum bilek gücünden bahsetmişsin gücü nasıl elde ediyorsun kol yağlarınla mı bide yazdığımızı bilsek..

sakin ol şampiyon acı yok..

sana da ii geceler

• yumruğunlamı öldürecen şampiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoXLeY

quote:

Orijinalden alıntı: iron0

yavaş indir balyozu ben elimi kırdım bu gün indirirken

tek elinle mi yazıyorsun yani

evet solak olmama rağmen sağ kullanmaya çalışıyorum

• quote:

neden bu kadar celallendin sana bişey mi dedim? muay-thai'den sırf agresif olmayı benimsemişsin sanırım yada gayipten sataşmalar duymayı..

ayrıca okuyorum ve yine aynı şeyi görüyorum bilek gücünden bahsetmişsin gücü nasıl elde ediyorsun kol yağlarınla mı bide yazdığımızı bilsek..

sana da ii geceler

celalendiğim felan yok gayet sakinim ......

ayrıca sadece/tek başına kastan güç gelmez zaten anladın sen onu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakooo23 -- 2 Haziran 2010; 0:20:42 >
  • Yumruğu balyoz gibi indirmek artık klişe oldu...
    Geçen serserinin tekine "Balyoz gibi inen yumruuk!" diye bağırıp balyoz gibi inen yumruğumu indiriyordum ki herif "Hay senin yumruğununda balyozununda!" deyip intihar etti
    Yeni moda yumruğu meteor gibi indirmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 2 Haziran 2010; 0:20:20 >
  • quote:

quote:

sana da ii geceler

celalendiğim felan yok gayet sakinim ......

ayrıca sadece/tek başına kastan güç gelmez zaten anladın sen onu.

tamam şampiyon tamam haklısın sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Or Alive

Yumruğu balyoz gibi indirmek artık klişe oldu...
    Geçen serserinin tekine "Balyoz gibi inen yumruuk!" diye bağırıp balyoz gibi inen yumruğumu indiriyordum ki herif "Hay senin yumruğununda balyozununda!" deyip intihar etti
    Yeni moda yumruğu meteor gibi indirmek

http://www.ilksirinleranaokulu.com/resim/siniflar/oyunalani%281%29.JPG

Yorumları için herkezlere teşekkür ederim

• FIGHT !
  • Ellerini yumruk yapıp ve olabildiğince ellerini ortada birleştirip şınav çek. Ama şınav çekerken yavaş yavaş değil birden fırlat kendini yukarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Ellerini yumruk yapıp ve olabildiğince ellerini ortada birleştirip şınav çek. Ama şınav çekerken yavaş yavaş değil birden fırlat kendini yukarı.

Deneyeceğim hocam teşekkürler

Devaam
  • duvara yumruk at , yumrukların üstünde şınav çek, dambıllarla hafif yukarı vurur gibi düz yumruk at , kollarını güçlendir
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepduru85

duvara yumruk at , yumrukların üstünde şınav çek, dambıllarla hafif yukarı vurur gibi düz yumruk at , kollarını güçlendir

şınav çekme hergun 45-50 tane çekiyorum haftada arttrıa arttıra

duvara yumruk atma : duvarlar süslü püslü atıyorum ama o kadar sert değil evden kovulabilirim

dambıl : mutlaka alacağım ama bir türlü alamadım
  • Haftada 3 gün fitness'tan sonra 5er kg luk dambıllarla sağlı sollu yumruk çalışıyorum.Gardımı aldıktan sonra(sağlağım) sol direk/sağ direk/sol jab şeklinde 3lü bazende 2li kombinasyon yapıyorum.Dikkat etmen gereken şey sağ direk atarken ayak bileğinin ve gövdenin dönmesi .İlk defa yaptığım zaman 2 kere zor yapıyodum şimdi 20-30.
    Sana da şiddetle öneriyorum.

Ek olarak da kum torbası.Ama dediğim gibi ayak bileği donecek.(gövdeyle birlikte)
    Kolay gelsin
  • yukarıııı
  • Babacım neyin peşindesin sen?
    2 sayfa tavsiye aldın,bi dene bi uygula ya.
    Kavga meraklısı çocuk seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airsilver960 -- 28 Eylül 2010; 21:57:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airsilver960

Babacım neyin peşindesin sen?
    2 sayfa tavsiye aldın,bi dene bi uygula ya

• Sen en iyisi bi' balyoz al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoXLeY

quote:

Orijinalden alıntı: atquare

yumruğu balyoz gibi indirirsen balyoz gibi iner bu kadar basit neden konu acıon ki

afferim KİREŞ Fail!!!! çocuuu

Seviyeli yorum yapan herkese teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: `SnowStorm

Sen en iyisi bi' balyoz al.

• Fail var !!!!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.