Şimdi Ara

Samsung arama kaydetme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler önceden xiaomi vardı telefon konuşmalarını otomatik kendi hafızasına kaydediyorr du . Samsungda böyle birşey yok bu play storedeki call recorder automatic var burnumu yüklesem veya başka yolu yokmuş bu işin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

• ne yazık ki Samsung'larda bu özellik dahili olarak mevcut değil.

sorunca "çağrı kaydetmek kanunen yasaktır ve suçtur" yalanını uyduruyolar. çağrı kaydetmek suç falan değildir asla. suç olsaydı bankalar tüm aramaları kaydediyor olmazlardı. çağrı kaydetmek kanuni olarak serbesttir, sadece ön koşulu vardır: eğer o çağrı kaydını yarın bi gün mahkemede kanıt olarak kullanmak istiyosan, karşıdaki kişiye söylemen lazım kaydetmekte olduğunu. bu sebeple bankalar söylüyolar hep.

ben bankadan arandığımda, ki %95 reklam için arıyolar, açınca ilk şunu diyorum: "evet doğru kişiyle görüşüyosunuz, eğer çağrıyı kaydetmeyecekseniz görüşmeye devam edelim, ama çağrıyı kaydetmek istiyosanız görüşmeyeceğim" diyorum. genelde şoka uğruyo karşıdaki. sizin güvenliğiniz için kaydediyoruz biz diyo. ben de: "kaydetmenizi onaylamıyorum ve bu görüşmeyi sonlandırıyorum, görüşmek isterseniz tekrar arayıp çağrıyı kaydetmediğinizi bildirin" diyorum. karşıdaki kişi dur kapatma senin güvenliğin için falan diyo ama teşekkür ediyorum hiç oralı olmuyorum.

haa, görüşeceksem, şöyle yapıyorum, karşıdaki "kaydediyoruz" dediğinde "ben de kaydediyorum" diye cevap veriyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Fasa fiso güvenlik gizlilik felan ses kaybetmesi normal birşey hafızam iyi değil bazen konuştuğum şeyleri dahi unutuyorum. Açıp tekrar dinliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    usb ile lg tvden kayıt yapma
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.