Bildirim
Samsung arama kaydetme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ne yazık ki Samsung'larda bu özellik dahili olarak mevcut değil.
sorunca "çağrı kaydetmek kanunen yasaktır ve suçtur" yalanını uyduruyolar. çağrı kaydetmek suç falan değildir asla. suç olsaydı bankalar tüm aramaları kaydediyor olmazlardı. çağrı kaydetmek kanuni olarak serbesttir, sadece ön koşulu vardır: eğer o çağrı kaydını yarın bi gün mahkemede kanıt olarak kullanmak istiyosan, karşıdaki kişiye söylemen lazım kaydetmekte olduğunu. bu sebeple bankalar söylüyolar hep.
ben bankadan arandığımda, ki %95 reklam için arıyolar, açınca ilk şunu diyorum: "evet doğru kişiyle görüşüyosunuz, eğer çağrıyı kaydetmeyecekseniz görüşmeye devam edelim, ama çağrıyı kaydetmek istiyosanız görüşmeyeceğim" diyorum. genelde şoka uğruyo karşıdaki. sizin güvenliğiniz için kaydediyoruz biz diyo. ben de: "kaydetmenizi onaylamıyorum ve bu görüşmeyi sonlandırıyorum, görüşmek isterseniz tekrar arayıp çağrıyı kaydetmediğinizi bildirin" diyorum. karşıdaki kişi dur kapatma senin güvenliğin için falan diyo ama teşekkür ediyorum hiç oralı olmuyorum.
haa, görüşeceksem, şöyle yapıyorum, karşıdaki "kaydediyoruz" dediğinde "ben de kaydediyorum" diye cevap veriyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fasa fiso güvenlik gizlilik felan ses kaybetmesi normal birşey hafızam iyi değil bazen konuştuğum şeyleri dahi unutuyorum. Açıp tekrar dinliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X