Benim neden yaşadığımı hatırlattın En güzel günlerim geride kaldı zannetmiştim Rahat yok bana hayalini kurduğum gecelerde Fena halde özlüyorum yanımda olmadığın her anımda İnat ettim , seni hep yanımda istiyorum Ne dağlar , ne tepeler ne sensizlik korkusu durdurursa adam değilim ben !
benimsin kalbimdeki sessizliklik etrafında varmış dünya kimin umrunda ramakımsın hayatımsın fatolyamsın
güzel birşey yapıodum sonra cıvıttım en sonunda yarım bıraktım
Bendeki beni buldum sende Emrede öyle diyor Ragıp ise bi fikrim yok dedi Fatih zaten ayrı bir millet. İreme sordum seni Nayır tanımıyorum onu dedi.
Ben, senin saçının rüzgarda titremesini Elinin elime değmesini Radyonun bizi şenlendirmesini Fazladan sözler sarfetmeyi İçimizden geldiği gibi söylemeyi Narin vücuduna dokunmayı sevdim...
Bana bela oldun Ellerim petrollendi Resmen Savaş çıktı Finlandiya Gol attı İddaa Yattı Napacam Ben?
quote:
Orjinalden alıntı: droll
Bendeki beni buldum sende Emrede öyle diyor Ragıp ise bi fikrim yok dedi Fatih zaten ayrı bir millet. İreme sordum seni Nayır tanımıyorum onu dedi.
Karnıbahar Yedim Gaz Yaptı A pandiste yarık vardı S evmedim sövdüler A nladım anlamadım Y ıllar sonra çıktın karşıma I rkçılık yaptım
Y abana atmam seni A yı gibisin dolunayı N edense halen gazım var
Y ediğim karnıbahrdandır. A lıştım artık. T rambolinden atladım. I rkçıyım varmı ötesi? R amboya yumruk atarım.
quote:
Orjinalden alıntı: Tr_Tracy_
Bana bela oldun Ellerim petrollendi Resmen Savaş çıktı Finlandiya Gol attı İddaa Yattı Napacam Ben?
Evet arkadaşlar seçimi yaptım katkısı olan herkese teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme