Şimdi Ara

Şu heriflere biri dur desin. (eloboost) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    orda 3 paragraf yazı yazdım ama herkes tek bir kelimeye takıldı. bu da beni rahatsız ediyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçucu Fare

bi kelime senin için bu kadar önemliyse tamam eloboost olmasın adı mahmut olsun. MAHMUT YAPMAYIN ARKADAŞLAR. oldu mu ?

mahmut yapmak yanlış bir şey değildir her oyuncunun hakkıdır
  • trdeki riot gorevlileri bile yapıyo ki bunu dostum yapıcak hicbir sey yok adamları ne zaman oyunda gorsem takımlarında ya hwadan ya ttden oyuncular var premade
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pamuklu Don

elo boost değil mi hiçbir şekilde yasak veya yanlış bir şey de değil %100 legaldir ve isteyen herkes yapabilir challengerın başındaki adamla bronz 5 beraber girebilir anlayacağınız bununla ilgili hiçbir kısıtlama yok

Biseyin yapilmamasi gerektgini kavrayabilmek icin illa illegal olmasi gerekmio. Etik degildir bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu eloboost olmuyor cunki sistem genelde diamond-bronze a karsilik diamond-bronze veya silver atar. bu yuzden denge saglanmis olur. tabi tr de oyle olmuyor

diamond-diamond-diamond-bronze-silver

VS

Challanger-bronze-gold-diamond-gold mac atmisligimiz var TR de.
  • 8-2-9 oynamış gözüküyor farmıda 175
  • Eloboost ile falan alakası yok bunun. İkisinin arasında bir elo dizilimi oluyor rakip takımın. Bunun yüzünden Gold olan elemanın maçı taşıma potansiyeli ne dereceyse, bronze olanın maçı kaybettirme potansiyeli de aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matematik İçin Doğmuşum

Fazla dert etmeye gerek yok bu herif altına gelsin 20 maç kaybedicek nasıl olsa oynıyamıyacak ve kendi seviyesindeki adamlarla karşıya karşıya gelicek tekrardan.

o herifler tiç etmiyomu oyunu zaten? nerde ne yapcağını bilmiyen adam kaynıyo westte platta bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderyamf -- 6 Aralık 2013; 3:38:48 >
  • murderyamf kullanıcısına yanıt
    Editle hocam o yazıyı burası forum =)
  • bu foruma fazla takılan biri dğlm,editledim heralde sorun olmaz saol uyardığın için
  • Oldu o zaman arkadaşlarımız bizden düşük yada yüksek ligde diye birlikte girip keyifli bir oyun oynamayalım. Hatta silver 1 ile silver 5 arkadaşlar duo girmesin nede olsa silver 1 olan adam ondan daha iyi olduğu için oraya geldi ve silver 5 maçlarını taşıyabilir. Cidden saçmalamakta sınır tanımıyorsunuz. Match making zaten buna göre eşleştirme yapıyor ki bunu yazan arkadaşlarda olmuş. Elo boost yapmak istese herkesin dediği gibi o hesaba girer oynar, hiç kendi hesabınıda riske atmaz. Kaybedeceği zaman o adama da giren çıkan birşeyler olacak. Maç kaybedince neye b*k atacağınızı, neye karşı çıkacağınızı şaşırıyorsunuz.
  • kendi mmri dusuyor

• Karşıdaki adam tek başına oyunu taşıyorsa onun proluğu değildir bence ,

Karşıma gelen adamlardan sadece (derecelide) 1 kaç adam gördüm onlarda biri riven biri quin oynuyordu başkada görmedim ,

tek kişi oyun taşıma mantığı yok bence.Arkadaşlarla girince (bronze) adam ne yapacağını saldıracağını ,

Karşısında blitz + adc var (adam sup) base atmışım gidiyor minyonları kesmeye çalışıyor şimdi sen gelde oyunu taşı.
  • Sana iyi gene gold gelmiş. Ben gold 5 im silver 1 arkadaşla girdik. Diamond 4 adamla eşleştik şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

bu eloboost olmuyor cunki sistem genelde diamond-bronze a karsilik diamond-bronze veya silver atar. bu yuzden denge saglanmis olur. tabi tr de oyle olmuyor

diamond-diamond-diamond-bronze-silver

VS

Challanger-bronze-gold-diamond-gold mac atmisligimiz var TR de.

Aynı atıyorda dengeli olmuyor ki çünkü oyuna ağırlık koyan laneler var .bu hafta oynadığım bir maçta aynı buna benzer birşey oldu ben gold 1 im bizim takım plat 5 ler falan karşıda 1 tane plat 1 1 tane silver 1 vardı.neyse bizim adam tf pickledi karşıdaki plat 1 adam zigs silver adamda sup pickledi .zigs 5 dk 3 kill falan aldı lane de tf all chatten adamı tebrik etti runlerini falan sordu sonrada afk kaldı benim suçum neydi şimdi bu maçta
  • Bunlar eloboost dan sayilmiyor. Bu daha cok coaching veya premade helper oluyor. Bu tur durumlarda karsi takim o 2 premade in yakin araliklardan olusturuluyor ve premade girenlerden 1 tanesi last pick oluyor. bir cesit dengeleme olsa da yetersiz. Cunku Offtank, Fighter veya Fighter Tank bir champion ile rahatlikla bronze ve silver seviyesinde oyun tasinabiliyor.
    TR yi isin icine katmiyorum cunku orasi apayri bir dunya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçucu Fare

beyler daha bugun bizzat şahit olduğum bir olay ben tr serverında silver 4'üm sıradan bi oyuncu işte, oyun yüklenme ekranında lol nexustan baktım karşıda bi gold 3 bir de bronz 1 var serisinin son maçı premade bunlar. goldda ki adam udyr idi ve efsane oynadı gerçekten oyunu tek kazandı derler ya. bizim bronz eleman ise 38 dklık oyunu adc olarak 70 farmla mı ne bitirdi 2/4/9 gibi de bi skoru vardı.

Beni neden mi rahatsız ediyor ?

Çünkü bu oyun hakkında hiç bişey bilmeyip '' GALDAŞ VURAK ÖLDÜREK BEBELERİ'' mantıgıyla oyun oynayan insanlar (7-14 yaş arası) ya abileri ya da iyi oynayan arkadaşları sayesinde aramıza kadar geliyorlar halbu ki o adamın hakkı bronz. Aranızdan bunu yapan varsa bırakmasını rica ediyorum ben çünkü o çıktıgınız yere gelmek hakkınız değil.

Karşılaştıgım elemanın nicki : 34VaTaN67MeKaN (nicke bak. )

önce bi terimleri öğren de öyle gir foruma eloboost değil o premade ayrıca gold3 le gümüş 4 arasında dağlar kadar fark vardır oynayış açısından.
    şöyle söyleyeyim sen ranked oynayanlar arasında üstteki %41lik dilimdesin gold 3 deyip ezdiğin eleman ise %4.5 lik dilimde tabiki fark olacak oynamanızda...

• Bu elo bolst değil ne yazık ki kardaş.

• adam haklı.elloboost veya degil ufak tefek şeylere takılmayın.biri hakediyor bii haketmiyor.
  • Bronzdan çıkmayı beceremeyen elemanları altın ve platin de görmek hiç mi sizi üzmeyecek? Doranın kalkanıyla başlayan adc görmek sizin için sorun değilse buyrun yapmaya devam edin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.