Şimdi Ara

Şu heriflere biri dur desin. (eloboost) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • plat/elmas birisinin bronzla duo girmesi eloboost mu ? kardeşim arkadaşımla oynamak istiyorum belki nasıl suç atabilirler ki elo boost diye , arkadaşla oyun atmak yasak değil sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Bunlar eloboost dan sayilmiyor. Bu daha cok coaching veya premade helper oluyor. Bu tur durumlarda karsi takim o 2 premade in yakin araliklardan olusturuluyor ve premade girenlerden 1 tanesi last pick oluyor. bir cesit dengeleme olsa da yetersiz. Cunku Offtank, Fighter veya Fighter Tank bir champion ile rahatlikla bronze ve silver seviyesinde oyun tasinabiliyor.
    TR yi isin icine katmiyorum cunku orasi apayri bir dunya :)

Konuda gördüğüm en mantıklı ve doğru cevap
  • geçen denk geldi banada adam çılgınca khazix oynuyodu..1 kere öldü 50 dk boyunca
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    yanlış düşünüyorsun, o bilirkişiler doğru diyorlar bence sistemin takımları eşitlemesi lazım eğer buna rağmen takımlar dengesiz geliyorsa bu sistemin sorunu eloboost değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZyRMC

yanlış düşünüyorsun, o bilirkişiler doğru diyorlar bence sistemin takımları eşitlemesi lazım eğer buna rağmen takımlar dengesiz geliyorsa bu sistemin sorunu eloboost değil.

Sistem zaten elo olarak eşitliyor ama 10 tane 1 yaşında çocuk 1 tane 10 yaşında çocukla aynı güçte değildir işte sistem bunu doğal olarak algılayamıyor ve legal eloboost oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

quote:

Sistem zaten elo olarak eşitliyor ama 10 tane 1 yaşında çocuk 1 tane 10 yaşında çocukla aynı güçte değildir işte sistem bunu doğal olarak algılayamıyor ve legal eloboost oluyor

lord mentor diye okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

quote:

kendince sen de haklısın tabi bende buna katılmıyor değilim ama bunu engellemenin hiç bir yolu yok ayrıca dediğin yaş muhabbeti üst liglerde de var emin ol sadece atıyorum elmas ve bronz duo girdiğinde olması gibi değil yani neyse zaten konu amacından saptı... @GurcellOnline en güzel cevabı verdi bence

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.