Şimdi Ara

Şu iki 9000 btu luktan hangisi tercih edilir:Alarko carrier xpower gold 025m2 yada mit. heavy dxk09

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün(?) yada yarın alacağım 9000 btu luk klima arayışı içinde seçenekleri bu iki klimaya indirdim ..nakit fiyatları şöyle;

mitsubishi heavy inc. dxk09z4s : 1700 tl

alarko carrier xpower gold 53nqv 025-m2 :1450 tl

Sormak istediğim bu fiyatlar normal midir ve hangisi alınır?

başka muadili ürün tavsiyeniz varsa onuda okumaya hazırım .

teşekkür ederim

• mitsubishi heavy hakkında iyi yorumlar duymadım. alarko
  • mitsubishi nin bi'kaç tık yukarda olduğunu düşünüyorum aslında,yorumlarla ilgili link verebilirmisiniz ?
    alarko ile ilgili olarakda neden alarko? diye sorsam ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak.han

Merhaba

Bugün(?) yada yarın alacağım 9000 btu luk klima arayışı içinde seçenekleri bu iki klimaya indirdim ..nakit fiyatları şöyle;

teşekkür ederim

Ben bahsettiğiniz modellerden Mitsubishi'nin ürününü aldım. Odam 15-16 m2 arası. Bu konuda uzman değilim ancak klimanın soğutma performansını yeterli bulduğumu söyleyebilirim. En düşük ayarlarda (eco modunda veya en düşük fan hızında) 24, 25 dereceyi ayarlıyorum, gayet kısa sürede stabil bir serinlik sağlıyor. Ses konusunda ise en düşük ve orta fan hızlarında klimanın sesi bilgisayarımın sesini geçmiyor diyebilirim. Deneyimlerim sizi yanıltmaz umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Eskici

quote:

Orijinalden alıntı: burak.han

Merhaba

teşekkür ederim

Ben bahsettiğiniz modellerden Mitsubishi'nin ürününü aldım. Odam 15-16 m2 arası. Bu konuda uzman değilim ancak klimanın soğutma performansını yeterli bulduğumu söyleyebilirim. En düşük ayarlarda (eco modunda veya en düşük fan hızında) 24, 25 dereceyi ayarlıyorum, gayet kısa sürede stabil bir serinlik sağlıyor. Ses konusunda ise en düşük ve orta fan hızlarında klimanın sesi bilgisayarımın sesini geçmiyor diyebilirim. Deneyimlerim sizi yanıltmaz umarım.

bilgi ve yorum için tşk ederim

uzun zaman oldu ama bende mitsu aldım. en son 1650 nakite almıştım. özellikle elektrik kullanımı konusunda çok iyi olduğunu düşünüyorum . direkt ölçmedim ama beklediğimizin altında faturalar geliyor bu yönden memnunum. performans için ise normal yada normalden biraz daha iyi öyle aman aman bir ,kullandığım diğer klima olan gree ye ,göre fazlası yok. işini yapıyormu yapıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.