Bildirim
Su iki turkce sorusunda yardim edecek var mi
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
13 de a sikkinda da sifat almis isim tamlamasi goruyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyibilirdik -- 9 Kasım 2019; 13:11:46 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Up
sac uclari isim tamlamasi nasil sac uclari, kirik. kirik burada niteleme sif oluyor
Hocam neden a sikki degil onu anlamadim a da da ayni sey var
a sikkindaki zincirleme, zamanlarin duygularini diye isim tamlamasi olmaz bence e daha belirgin
Zincirleme olmasi icin bir isim daha lazim ben anladim suan a sikkindaki tamlayani nitelemis e sikkindaki tamlayan ve tamlanani
Tesekkur ederim hocam diğer soru hakkinda fikriniz var mi
13.soru için: Ad tamlamasını bir parça olarak kabul et soruda bu parçanın sıfat almasını istiyor bu durum sadece belirtisiz isim tamlamasında gerçekleşir o da E şıkkında var. A şıkkında belirtili isim tamlamasının sadece tamlayanı sıfat almış.
15.soru için: dikkat edersen o virgül orada gereksiz konulmuş çünkü cümle akışına devam ediyor. Büyük ihtimalle bundan dolayı cevap odur. -
Tesekkur ederim hocam
15. soruda degil edat edattan sonra virgul gelmiyo
Hocam 2. Soruda otuz otuz beş yazarken araya hiçbir noktalama işareti getirilmez ondan dolayı hata var. Bence değilden sonra virgül getiriliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam orayi arastirdim ama bir sey bulamadım ya
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X