Şimdi Ara

Su ile ıslanan ipod touch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Servise gidebilir miyim? Ne yapmalıyım ? Musluk suyu kaçtı
    Ekran ışıksız çalışıo çok karanlık

• Servise gidersen birden ışığı bozuldu de. Sakın suya girdi deme kullanıcı hatası derler. Annem benim iPodumun kulaklıklarını çamaşır makinesinde yıkamıştı yanlışlıkla hala ilk günkü gibi çalışıyolar ve kullanıyorum.
  • Daha önce bir arkadaş daha vardı.iPod'u pantolonunun cebinde kalmış annesi de direk makineye atmış.Kuruduktan sonra götürmüş servise.Yenisini vermişler.Sen de bir şansını dene derimYalnız sakın içine su kaçtı filan demeSen sadece ekranın ışığı yanmıyor diye belirt
  • Daha önce bir arkadaş daha vardı.iPod'u pantolonunun cebinde kalmış annesi de direk makineye atmış.Kuruduktan sonra götürmüş servise.Yenisini vermişler.Sen de bir şansını dene derimYalnız sakın içine su kaçtı filan demeSen sadece ekranın ışığı yanmıyor diye belirt
  • Servise götürmelisin direk belki bir şans değiştirebilirler chihazını, arkadaşların dediği gibi su kaçtığını belirtme ama anlarlar galiba.
  • ayarlardan parlaklık ayarlarına bak veya ipod u kapat kurumsını bekle
  • evet aynısı dün benim başıma geldi :D ipod nano 4g pantolonun cebinde kalmış ve ipod pırıl pırıl.. kulaklıkda sorun yok ama ipodun ekran ışığı yanmıyor. yarın garntiye verecm bakalım ne olcak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir sorum var şimdi benim touch'ımın garantisi yok bir arıza durumunda nerede yaptırabilirim ...
  • arada bir yıkamak lazım zaten bide restore edersen tertemiz olur.
  • Eger sarj soketinden ya da kulaklik girisinden su girdiyse icini acmadan su girdigini anliyorlar. buralarda suyla renk degistiren kagitlar var.
  • Arkadaşlar;

bu tür elektronik cihazların hepsinde İÇİNİN AÇILMASINA KARŞI her firma değişik yöntemlere başvurur. Mesela SAMSUNG serisinin vidalarının ortasında görülmeyen bir cam vardır.Tornavidayı taktığınızda ÇAT kırılıverir. Ayrıca kapakta sıvı temasını algılayıcı S@ldırg@n ında dediği gibi Kağıtlar vardır. Bunlara ek olarak Manyetik olarakta kontrol edilir.İçerisindeki Manyetik alan atıyorum 5-10 birim arasında ise ise kapakları ayırdığınızda 2 birime düşer. Minimum değer altına düştüğü için içi açılmış derler.

Sıvı teması konusuna gelince;
    Ekranın üzerine dökülmüş ise Gördüğüm kadarıyla herhangi bir algılayıcı yok ama giriş birimlerinden dökülmüşse evet kağıt vardır ve anlaşılır. Hadi kağıt etkilenmedi diyelim Su içindeki kireçten dolayı leke yapacaktır.

Yinede şansınızı deneyin. Sonuç itibariyle Ürün size ait ister kovaya atarsınız ister içini açarsınız.Teknik servistekiler sizi ayıplayacak değiller.Para vermişsiniz İstediğinizi yaparsınız yani. gidin teslim edin bir baksınlar.

• merhaba arkadaşlar benim ipoda da su girdi yagmurdan... cebimdeydi girmiş nasıl giydiyse neyse eve geldiğimde baktım ki kenarları toburcuk seklinde su var sadece sol kosede var sonra buharlasmaya basladı bende pirincin içine koydum pirinc buharı alırmıs oyle okudum arastırdım sitlerde neyse sonra 1 gun bekledim baktım hiç birsey kalmamıs :) ama arkadasımızın dedıgı gıbı ekranda ısık gelmıyo ama goruntu var cok karanlık bırde dokunmatıgı calısmıyo acaba yerlermı garantiye servise goturcemde... :s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.