Şimdi Ara

Şu İsimler Bu Takımdan Gitmedikçe Fenerbahçe'yi Desteklemeyeceğim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Evapsie

Volkan-emre-caner-aziz yıldırım bu 4'ü giderse fenerden nefret eden biri olarak en azından saygı ve avrupada desteklerim çünkü takımın iticiliyli kalmaz belki bu isimler giderse galatasaray fener arasında dostluk kardeşlik bile olabilir ki zaten böyle birşey olursa bence ülke futbolu çağ atlar...

Ah hocam keşke iki takım da içindekileri temizleyebilse de dostluk ortamı oluşsa. Birbirimize düşman olmak ne size ne bize, sadece başkalarına yarıyor.
  • Barselona diye bi takım varmış, çok iyiymiş.Ben onu tutacam galiba.
  • Stadıda göndersinler istiyorsan ?
  • Maçta oynadığı oyuna göre oyuncu kalır yada gider. Kavgacı,şımarık veya saygısız diye oyuncu göndereceksen o zaman kaliteli oyuncu asla bu takıma alamazsın. İşin acı gerçeği dünyada kaliteli oyuncuların yarısından fazlası sorunlu oyunculardır.

Yarın bir gün imkan olsa C.Ronaldo alınsa 3 ay sonra onuda gönderin demeye başlarsınız. İspanya liginde oynanan bir Barcelona maçında şu an Bayern teknik direktörü olan eski Barcelona teknik direktörüne yaptığı hareket hala akıllarda.

Futbolcunun oyun içinde sergilediği oyun önemlidir. Onun dışında kalan davranışları bizleri alakadar etmemelidir.
  • bende sana katılmıyorum m.topuz aslında iyi bir futbolcu ama sen adamı tutup da gökhanın yerinde oynarsan adam berbat oynar tabi konya maçında yol geçen hanı gibiydi ve bunu ersun görmedi gökhanın takımda tek yedeği orhan şam vardı onuda verdiler şaka gibi

cristian konusuna katılıyorum onun gibi bir sürü topçu var ne gerek var birde yabancı statü
    recep niyaz mutlaka kiralanmalı
    salih mutlaka ilk 11 e monte edilmeli bir şekilde güçlenicek yapacak bir şey yok destek vereceksin adama

casias real madrid kalesine 17 yaşında geçmiş sanki süperdi 17 yaşında oynaya oynaya tecrübe kazandı salih'in kumaş iyi bence üstüne gidilmeli.

alper potuk her zaman ilk 11 de olmalı ersun hocanın konya maçında ki en büyük hatası bence alperi oyundan almasıydı.

http://youtu.be/vf6Kr8vrIqY

• Arkadaş sanki bunları gönderelim de yerine oyuncu almayalım demişim gibi bir tepki var, onu hiç anlamadım.
  • Usta Galatasaray'lıyım net söylüyorum arkadaş çok zeki.Dediği isimlerin gitmesi kesinlikle doğru bir karar olur.Sıkmayayım diye madde madde yazıcam;

-Webo,Kuyt 2'lisi güzel mücadele etmeye çalışıyor özellikle Kuyt.Ama yetenek bu kadar yani fazlası gelmez bunlardan yaşta 30+ gitmeliler

-Volkan'ın yerine ondan çok daha iyi Mert var,karakter olarak 10 numara.

-Emre'nin bi futbolu düzgündü artık oda yok,iyice yetersiz oldu Belezoğlu.

-Konya maçında herkes gördü Salih'in güçlenmesi lazım diye,çok yetenekli ama Avrupa'ya kiraya gitse harika olur.

-Caner,Bekir bomboş 2 adam..

Fener'de hızlı oyun hiç göremedim yıllarca,artık makina gibi oynamalı.Kangren olan yerler iyileşmez,kurtulucaksın onlardan....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi futbolcuları Ersun Yanal yolladı,Ersun Yanalı da Aziz paşa yolladı Aziz paşayı kim yollayacak/yollayabilecek/yollamaya teşebbüs edecek acaba
  • Kurduğun kadroda kanatlar nerede? Sende çok antipatik geldin bana senide ben bu forumda iteimyorum bunasıl bir zihniyey
  • Elin gslisine bile anlatabildik, renktaşlarımıza anlatamadık arkadaş :)
  • Semih mi kaldı la?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flakee17

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

Dirk Kuyt'a katılmıyorum adam zamanında Liverpool ş.ligini alırken başı çekenlerden biriydi şuan ki performansı tartışılır o ayrı konu

Kuyt 2005de Liverpool da miydi?

Değildi.2006'da Liverpool'a transfer oldu.

Pardon beyler ben 2007 de ki finalle karıştırmışım... Milan 2-1 almıştı o maçı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKaraman08

Hayalim demişşin yazmıssın kadronuda o kadroyla baya bi gol yeriz çünkü; yazdığın kadroda kanat yok kanat olmadan da öyle adamların olcakki heryere yetişşin o yüzden

Adamın hayallerini niye yıkıyorsun. Aslında pek hayal sayılmaz sanırım konya maçını izlememiş sadece yoksa mutlaka Fenerbahçe nin zaten kanatsız oynadığını farkederdi.
  • susun susun semihin 2 aydır gönderildiğini söylemeyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabolicfb

quote:

Orijinalden alıntı: MKaraman08

Hayalim demişşin yazmıssın kadronuda o kadroyla baya bi gol yeriz çünkü; yazdığın kadroda kanat yok kanat olmadan da öyle adamların olcakki heryere yetişşin o yüzden

Adamın hayallerini niye yıkıyorsun. Aslında pek hayal sayılmaz sanırım konya maçını izlememiş sadece yoksa mutlaka Fenerbahçe nin zaten kanatsız oynadığını farkederdi.

Hocam konu hayalden ibaret zaten. Ayrıca Konya maçını izledim, benim fikrim Alper çıktığı için kaybettik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smokin That Weed

susun susun semihin 2 aydır gönderildiğini söylemeyin..

Hocam Semih'in durumuyla ilgili net bilgim yoktu, sitemize baktım, görünüyordu. Onun için ekledim. Buyrunhttp://www.fenerbahce.org.tr/futbola/detay.asp?ContentID=25809&ContentCategoryID=17
  • Hocam kim ne derse desin benim gözümde Salih geleceğin yıldızlarından. En azından yabancılara şans verileceğine yetenekli gençleri kazandırmak daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps1

Hocam kim ne derse desin benim gözümde Salih geleceğin yıldızlarından. En azından yabancılara şans verileceğine yetenekli gençleri kazandırmak daha mantıklı.

Hocam önce de söyledim şimdi de söylüyorum biz büyük takımız, yetiştirme yurdu değil. 18-19 yaşındaki çocuklar gelişecek de iyi oynayacak diye beklemek zorunda değiliz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VarroBetta

quote:

Orijinalden alıntı: ps1

Hocam kim ne derse desin benim gözümde Salih geleceğin yıldızlarından. En azından yabancılara şans verileceğine yetenekli gençleri kazandırmak daha mantıklı.

Hocam önce de söyledim şimdi de söylüyorum biz büyük takımız, yetiştirme yurdu değil. 18-19 yaşındaki çocuklar gelişecek de iyi oynayacak diye beklemek zorunda değiliz.

Yazdıklarının çoğuna katılıyorum en başta Aziz'in gitmesi lazım bu böyle sürdükçe takım gerçekten bataklığa doğru sürükleniyor çeki düzen verilmesi lazım.
  • Şu isimlerden herhangi bir tanesi şu takımda bugün iş yaptı mı / yapabilir miydi ? Büyük takım gibi yönetilmiyoruz / oynamıyoruz. Bunları görün artık sevgili renktaşlarım. Biz bunları haketmedik.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.