Şimdi Ara

Şu İsimler Bu Takımdan Gitmedikçe Fenerbahçe'yi Desteklemeyeceğim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam hem altyapıdan oyuncu yetiştirmeliyiz diyor hemde genç oyuncular satılmalı diyor.

Sen türkiyenin en yetenekli gencini sattıktan sonra altyapıdan oyuncu çıkarsan nolucak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mastergame

Volkan Emre Salih Kuyt Topuz harici katiliyorum. Bekir, Yobo ve Serdar yerine Omer Toprak alinmali ve Berkay Can monte edilmeli takima. Webo yerine pivot santrafor, Kuytun yerine (kuyt kalacak webo gidecek ama) Shaqiri, ve Cristian yerine AMC lazim. Uçtum biraz ama bunlar lazim. Kadlec de seneye gidebilir bu arada

Hocam Kadlec konusunda katılmıyorum. Stoperlerden biri mücadeleci ve kesiciyse, diğeri de topu oyuna sokabilen ve tekniği iyi olan bir stoper olmalı. Bu açıdan Alves'in yanında oynayabilecek en uygun stoperimizin Kadlec olduğunu düşünüyorum.
  • Volkan , Kuyt , Webo kalmalı. Yedek adam olmalılar. 4-4-2 / 4-1-2-1-2 / 4-3-1-2 taktiğine geçilmeli. Sow Emenike önde gerisini zaten siz biliyorsunuz. Kadlec gerektiginde sol bek ama normalde stoper oynamalı. Alves banko. Mert artık eldiveni dervalmalı. GG banko. Kafamdaki Kadroyu yazayım

4-4-2

Sow-Emenike

Alper-Meireles-Topal-Holmen

HAK-Kadlec/Egemen-Alves-GG

Mert

----------------------------------------

4-1-2-1-2

Sow - Emenike

(10NUMARATRANSFER/PLAYMAKER)

Alper - Holmen

Meireles(Topalda olabilir)

Hak-Alves-Kadlec/Egemen-GG

--------------------------------------------------------

4-3-1-2

Sow - Emenike

(10NUMARA/PLAYMAKER/Belki Holmen)

Alper-Meireles-Topal

HAK-Egemen/Kadlec-Alves-GG
  • quote:

Orijinalden alıntı: VarroBetta

quote:

Volkan Emre Salih Kuyt Topuz harici katiliyorum. Bekir, Yobo ve Serdar yerine Omer Toprak alinmali ve Berkay Can monte edilmeli takima. Webo yerine pivot santrafor, Kuytun yerine (kuyt kalacak webo gidecek ama) Shaqiri, ve Cristian yerine AMC lazim. Uçtum biraz ama bunlar lazim. Kadlec de seneye gidebilir bu arada

Hocam Kadlec konusunda katılmıyorum. Stoperlerden biri mücadeleci ve kesiciyse, diğeri de topu oyuna sokabilen ve tekniği iyi olan bir stoper olmalı. Bu açıdan Alves'in yanında oynayabilecek en uygun stoperimizin Kadlec olduğunu düşünüyorum.

Alves de o dediğin özellikler var zaten dostum, sence ?

• quote:

Orijinalden alıntı: moskowa48

adam hem altyapıdan oyuncu yetiştirmeliyiz diyor hemde genç oyuncular satılmalı diyor.

Sen türkiyenin en yetenekli gencini sattıktan sonra altyapıdan oyuncu çıkarsan nolucak.

Ben hangi en yetenekli genci satalım demişim acaba merak ettim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl Yılmaz

quote:

quote:

Hocam Alves'de Kadlec kadar teknik yok, Kadlec'te de Alves kadar kesicilik yok. Alves'in topu oyuna Kadlec kadar iyi sokabileceğini düşünmüyorum. Ama diyelim ki soksun, diğer stoper de Egemen olur, olur biter. Savunmada sıkıntı yok o kadar üstünde durmamak lazım. Asıl bizim 10 numaramız yok, önce bunu düşünelim.

• Bu kadar kolay değil, bahsettiğin adamları göndermek için 50 M Euro verirsin artık tazminat olarak. Bunun yerine neden alındığının sorgulanması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

Dirk Kuyt'a katılmıyorum adam zamanında Liverpool ş.ligini alırken başı çekenlerden biriydi şuan ki performansı tartışılır o ayrı konu

Kuyt 2005de Liverpool da miydi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anıl Yılmaz

quote:

quote:

Hocam Alves'de Kadlec kadar teknik yok, Kadlec'te de Alves kadar kesicilik yok. Alves'in topu oyuna Kadlec kadar iyi sokabileceğini düşünmüyorum. Ama diyelim ki soksun, diğer stoper de Egemen olur, olur biter. Savunmada sıkıntı yok o kadar üstünde durmamak lazım. Asıl bizim 10 numaramız yok, önce bunu düşünelim.

Kesinlikle defansta endişe edicek birşey yok.Sorun 10 numara.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

Dirk Kuyt'a katılmıyorum adam zamanında Liverpool ş.ligini alırken başı çekenlerden biriydi şuan ki performansı tartışılır o ayrı konu

Kuyt 2005de Liverpool da miydi?

Değildi.2006'da Liverpool'a transfer oldu.
  • Takımın hepsi gitsin.Sen oyna onların yerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Bu kadar kolay değil, bahsettiğin adamları göndermek için 50 M Euro verirsin artık tazminat olarak. Bunun yerine neden alındığının sorgulanması lazım

Hocam bu adamları Fenerbahçe önümüzdeki transfer sezonunun sonuna kadar yavaş yavaş gönderebilir, toplamda da 15-20 milyon arası bonservis elde eder. Bu parayla da 10 numara mı alıyor, altyapıya yatırım mı yapıyor, ne yapıyorsa yapsınlar.
  • quote:

quote:

Bu kadar kolay değil, bahsettiğin adamları göndermek için 50 M Euro verirsin artık tazminat olarak. Bunun yerine neden alındığının sorgulanması lazım

Hocam bu adamları Fenerbahçe önümüzdeki transfer sezonunun sonuna kadar yavaş yavaş gönderebilir, toplamda da 15-20 milyon arası bonservis elde eder. Bu parayla da 10 numara mı alıyor, altyapıya yatırım mı yapıyor, ne yapıyorsa yapsınlar.

anladımda yanlış anlamada kimse Fb nin verdiği bonservisleri vermez bu oyuncular için. Ayrıca seneye bu adamların yerini doldurmak içinde para lazım olur :)Yani ümidi kes sen bence :))
  • quote:

quote:

quote:

anladımda yanlış anlamada kimse Fb nin verdiği bonservisleri vermez bu oyuncular için. Ayrıca seneye bu adamların yerini doldurmak içinde para lazım olur :)Yani ümidi kes sen bence :))

Hocam tanesi ortalama 1 milyon Euro'dan satılsa 12 milyon yapıyor zaten. Bence gayet satılabilir bu oyuncular 1'er milyondan. Kaldı ki bu oyuncuların aldığı yıllık ortalama 1.5 2 milyon Euro'lar da var. Daha düşük maliyetli, daha genç, oyuncular pekala bulunabilir bence. Tek gereken biraz altyapı, biraz da scout yatırımı. Ne yapıp edip böyle düz, kalas adamlardan kurtulmalıyız diye düşünüyorum. Nasıl ki siz Barış Özbek'ten, Mustafa Sarp'tan, Ayhan Akman'dan ve nicelerinden kurtulduysanız, benzer biçimde biz de bu düz adamlardan kurtulmalıyız.

• hepsini anlarım da salih'e sahip çıkılmalı, milli takımımızın hali ortadayken böyle gelecek vaadeden oyunculara değer verilmeli, arkasında durulmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit_34

hepsini anlarım da salih'e sahip çıkılmalı, milli takımımızın hali ortadayken böyle gelecek vaadeden oyunculara değer verilmeli, arkasında durulmalı

Hocam sahip çıkılmalı ancak tam oturmadan da oynatılmamalı. Biz yetiştirme yurdu değiliz, büyük takımız. Kimse 18 19 yaşındaki çocuklara sabretmek zorunda değil.
  • Volkan-emre-caner-aziz yıldırım bu 4'ü giderse fenerden nefret eden biri olarak en azından saygı ve avrupada desteklerim çünkü takımın iticiliyli kalmaz belki bu isimler giderse galatasaray fener arasında dostluk kardeşlik bile olabilir ki zaten böyle birşey olursa bence ülke futbolu çağ atlar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yigit_34

hepsini anlarım da salih'e sahip çıkılmalı, milli takımımızın hali ortadayken böyle gelecek vaadeden oyunculara değer verilmeli, arkasında durulmalı

Hocam sahip çıkılmalı ancak tam oturmadan da oynatılmamalı. Biz yetiştirme yurdu değiliz, büyük takımız. Kimse 18 19 yaşındaki çocuklara sabretmek zorunda değil.

bizde ardayı yetişmesi için zamanında manisaspora kiralamıştık, bu şekil bir yöntem uygulanabilir yetiştirme yurdu konusunda haklısınız
  • varro betta yoksa bende yokum.
  • 7 kişi bırakalım yeter 11 kişi sahaya çıkmaya gerek yok bence.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.