Şimdi Ara

Su ısıtıcısı (Kettle) alacağım.Önerileriniz nelerdir? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
5
Favori
183.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Su yokken tabiki bir süre çalışır, yani ısıtıcı calısır ve ısınır. Belli bir ısıya geldiğinde koruyucu atar. Yani cihaz artık çalışmaz. Cihaz soğuduğunda içine su koyarsanız tekrar çalışır.
    Burada amaç kettle'a su koydunuz kaynayınca atıyor, oldu ya atmadı su kaynar kaynar biter bu defa ikinci bir koruyucu çalışır ve atar. Kettle larda olması gereken bir özelliktir. Çin menşei ürünlerde tehlike olabilir fakat yerli yapım yada bilindik firmalarda bu özellik muhakkak ki vardır. Olması gereken bir özellik olduğu için ayrıca belirtmemişlerdir.
  • Evdeki kettle su kaçırdığı için yeni almayı düşünüyorum. 100 lira civarı bir kettle almak istiyorum. Cam veya çelik olacak. Biraz bakındım çoğun Çin malı. Karar verebilmiş değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enarr

Evdeki kettle su kaçırdığı için yeni almayı düşünüyorum. 100 lira civarı bir kettle almak istiyorum. Cam veya çelik olacak. Biraz bakındım çoğun Çin malı. Karar verebilmiş değilim.

Merak etmeyin bir çok ünlü markanın ürünleri de Çin malı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Evdeki kettle su kaçırdığı için yeni almayı düşünüyorum. 100 lira civarı bir kettle almak istiyorum. Cam veya çelik olacak. Biraz bakındım çoğun Çin malı. Karar verebilmiş değilim.

Merak etmeyin bir çok ünlü markanın ürünleri de Çin malı.

Evet çoğu Çin imalatı. İster tanınmış olsun ister fazla bilinmeyen iç mekanizmaları da hep Strix marka. Vestel V Brunch inox kettle iyi gibi görünüyor, bir mağazada bakacağım.
  • Arçelik K8405 model su ısıtıcıyı almayı düşünüyorum ama 3000w güç bana biraz fazla geldi. Bu değerde bir tüketim abartılı mıdır yoksa avantaj mıdır?
  • quote:

Arçelik K8405 model su ısıtıcıyı almayı düşünüyorum ama 3000w güç bana biraz fazla geldi. Bu değerde bir tüketim abartılı mıdır yoksa avantaj mıdır?

Suyun kaynama süresi kısalır. Belki biraz daha fazla ses çıkarır ama zaten hepsi ses çıkarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Arçelik K8405 model su ısıtıcıyı almayı düşünüyorum ama 3000w güç bana biraz fazla geldi. Bu değerde bir tüketim abartılı mıdır yoksa avantaj mıdır?

Suyun kaynama süresi kısalır. Belki biraz daha fazla ses çıkarır ama zaten hepsi ses çıkarıyor.

Dediğiniz doğru su çabuk kaynar. Sesi pek sorun etmiyorum, zaten eskisi de sesli çalışıyordu. Eskisi 1800wattı Bu güçteki bir alet tesisat kablolarında ısınma yapar mı onu düşünüyorum. Evdeki kablolar 25 senelik. Aslında planımda yoktu da eskisi yine su koyuverince almak zorundayım.
  • 100 liraya Vestel V Brunch inox modeli aldım. Kaynatma süresi uzun değil. Malzemesi de iyi. Kaynatırken biraz ses yapıyor.

• Merhaba Arkadaşlar, Su ısıtıcısı alacağım F/P olarak bu ürünü buldum. Daha önce kullanan arkadaşlar veya bilgisi olanlar tavsiye verebilir mi ? Veya bunun yerine ne alabilirim. Teşekkürler

http://www.hepsiburada.com/sinbo-sk-2369-gizli-rezistansli-su-isitici-1-5-lt-p-MTSINSK2369
  • Breville marka kettle lar için ne düşünüyosnuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semipermeable

Breville marka kettle lar için ne düşünüyosnuz?

Sonuçta bütçe meselesi ama bence gereğinden fazla PAHALI.
  • 150 liraya kadar şık ve dayanıklı bir kettle bakıyorum.

Öneri verebilecek var mı?
  • arzum kaliteli baya.
  • Fakir Adell güzel ben epttavm den uygun fiyata aldım ve beğendim.tavsiye ederim.
    https://youtu.be/sNVDPX8UNcs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agazi -- 22 Ekim 2016; 18:24:26 >
  • agazi A kullanıcısına yanıt
    Bardağı doldururken ağzından su akıtıyormu. Memnunmusunuz.
  • arkadaşlar ikisi arasında kaldım,yeterli bilgi bulamıyorum internette.hatta kullanan insan bulamadım daha:D fikri olan var mı?

http://www.hepsiburada.com/conti-ck-217-purewater-cam-hazneli-su-isitici-1-7-lt-2000-watt-p-MTELKCRSAYTCK217

http://www.hepsiburada.com/cucinox-kp-1722-g-2200w-1-8-lt-cam-su-isitici-p-MTCUCKP1722G

• quote:

Orijinalden alıntı: ziyaretci298

arkadaşlar ikisi arasında kaldım,yeterli bilgi bulamıyorum internette.hatta kullanan insan bulamadım daha:D fikri olan var mı?

http://www.hepsiburada.com/conti-ck-217-purewater-cam-hazneli-su-isitici-1-7-lt-2000-watt-p-MTELKCRSAYTCK217

http://www.hepsiburada.com/cucinox-kp-1722-g-2200w-1-8-lt-cam-su-isitici-p-MTCUCKP1722G

Conti Ck-217 : 77,50.-TL
    Cucinox KP 1722: 89,89.-TL

Arada 12,5.-TL fark var ama özellik olarak pek fark yok. Conti 1,7 lt iken diğeri 1,8 lt kapasiteli ama bunun hiç önemi yok. Conti 2.000 watt iken diğeri 2.200 watt. Cucinox daha yüksek watt olduğu için biraz daha erken su kaynatır ama ona göre elektrik sarfiyatı olur. Aralarında başka fark göremedim. Conti aynı özelliklere sahip olup 12,5.-TL daha ucuz olması sebebiyle daha mantıklı gibi duruyor.

• Arkadaşlar yüksek ısılarda bu plastiklerin sağlık açısından riskli olduğu görüşündeyim. Dolayısıyla çelik veya cam gövdeli fiyatı 200 tl yi geçmeyecek bir kettle tavsiye edebilecek var mı?

Not: internette birkaç tane güzel ürün gördüm ama bunların kapakları hep plastik olduğu için bir türlü bu modellere ısınamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkan83

Arkadaşlar yüksek ısılarda bu plastiklerin sağlık açısından riskli olduğu görüşündeyim. Dolayısıyla çelik veya cam gövdeli fiyatı 200 tl yi geçmeyecek bir kettle tavsiye edebilecek var mı?

Not: internette birkaç tane güzel ürün gördüm ama bunların kapakları hep plastik olduğu için bir türlü bu modellere ısınamadım.

Gövdenin cam olması yeterli değil mi? Cam gövdeliler 80.-TL'den başlıyor...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.