Şimdi Ara

su kameralar arasindan hangisini tavsiye edersiniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar asagidaki kameralar arasindan birini sececem. siz hangisini tavsiye edersiniz.. Cin'de yasadigim icin daha ucuz ve bulmam kolay.. ilk kameram olacagindan hata yapmak istemiyorum. bilgi ve tavsiyelerinize ihtiyacim var,. simdiden tesekkurler..

su kameralar arasindan hangisini tavsiye edersiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feng_shui -- 1 Eylül 2006; 17:10:37 >

• kardeş tabiki 1. si
    çözünürlüğü yeter

fiyatlarınıda yazsaydın keşkede de devletimizin ne kadar haraç aldığını anlasaydık...
  • fiyatlarini yarin yazarim dostum.. bunun icin bi arastirma yapacagim. almisken en iyisini almak istiyorum.. tr'ye gore dehset bi fiyat farki var yanliz..
  • malesef :(
  • fiyatlara bugun bi baktim.. birinci kamera yaklasik 1250$ ikincisi ise 900$ civarlarinda.. cok iyi dusunup birini alacam artik..
  • bencede birincisini almalısın çünkü çözünürlüğü diğerlerine fark atıyor ancak diğer özellikleri de önemli kullanım kolaylğı ve estetikte iyiyse fazla düşünmene gerek yok...
  • Bunların arasına Sony DCR-S90E'yi de kayp değerlendirin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv Tavsiye Sizce Hangisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KARDİŞ FOTOGRAF CEKECEKSEN 1
    İİ SUREKLİ CEKİM YAPARIM DERSEN 2 İYİ YANİ 2 Cİ URUN FİYAT OLARAK TA GAYET İYİ
    COK FAZLA PARADA BAGLAMA İSTERSEN DEDİGİMİ İLERDE ANLARSIN TABİ KARAR SENİN ŞU ANDA

----------------------------------------------RA-------------------------------------
  • haraç çok hatalı bir kelime olmuş bir de şöyle düşünün 1000 dolara aldığınız bir makinanın (vergiler hariç) en fazla 100 doları içeride kalıyor gerisi yurt dışına çıkıyor. Fakat bunu ikame edecek girdi ise asla 900 dolar civarında olmuyor. O halde kazandığından fazlasını harcayan herkese olacağı gibi sorun çıkıyor. Devlet hem kendi gelirleri için ama daha çok satışları kısabilmek için vergi koyuyor

Kameralara gelince ilkini tavsiye ederim
  • http://www.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=DCR-SR90E&site=odw_tr_TR&pageType=TechnicalSpecs&category=CAM+Hard+Disk+Drive

arkadaslar yukarda da sony SR90E nin teknik bilgileri var, sony turkiyeden alinti.. jvc nin 505 modeli ile karsilastirdigimda bana gore jvc biraz daha agir basti sanki.. boyutu daha ufak sony 3 jvc ise 5 Mp. siz ne dusunuyorsunuz bu konu hakkinda. sizce hangisinin arti ozellikleri var digerine gore.. arti olarak birde jvc de bilgisayardan bagimsiz sadece kameraya baglanip calisan dvd-writer bulunmasi.. bence cok guzel bi ozellik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feng_shui -- 3 Eylül 2006; 16:32:31 >

• Ben olsam sony i tercih ederdim.Hem sony hemde jvc kullandım(değişik modeller)
    Sony her bakımdan jvc den üstündür.Birinin 3 mp diğerinin 5 mp olmasının bir artısı
    yok foto modu dışında..İlk geçerli sebeb renk kalitesi ve gece çekimi jvc nin bütün
    modelleri seni yarı yolda bırakacaktır.Video kamerada Sony ancak panasonic ve sonrada
    canon ile kıyaslanabilir.Jvc ile değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.