Şimdi Ara

Şu lanet olası animasyonu değiştirme yok mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Worgen ırkını görünüş olarak çok sevdim ama cast ederken ki hali tam facia. Bir şey fırlatır gibi bir hali var çok gözüme batıyor. Humanların iyi mesela ama onların da görünüşlerini sevmiyorum. Pandalar da öyle mesela. Caster açasın gelmiyor. Bir tek Undead'a bağlı kalmak kadar kötü şey yok.
    Ciddi soruyorum Human animasyonunu alabilme olanağı hiç yok mu ?
    http://www.youtube.com/watch?v=iCZ_Y-pChFA

• Bence o kadarda vurulacak kadar kötü değil
  • worgenlerin en kötü yanı bence movement animasyonlarıdır.devrilecek gibi hareket ediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meycleri Allah belanı versin der gibi cast atıyorlar sanki.
  • dert ettiğiniz şeylere bakın hele. oyundaki en can sıkıcı şey druidlerin formlarının kıyafetlerinin olmamasıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: süt oğlan

worgenlerin en kötü yanı bence movement animasyonlarıdır.devrilecek gibi hareket ediyorlar.

Aynen Worgen'i sırf bu yüzden bıraktım...
  • League of Legends oynayan varsa bilicektir , oyunda champion'ların skinleri var ve bir program sayesinde skinleri değiştirebiliyorsunuz satın almanıza gerek kalmadan. ( sadece siz görebiliyorsunuz tabiki )

Wowda da böyle birşey olduğunu duymuştum arkadaşımdan Model Editing adıydı sanırım fakat bir blue postta bundan dolayı ceza alabileceğinizi söylüyor.

Blue Post
  • worgenlerin animasyonu kötü değil bence goblin güzel en iyi cast goblin bu unded cast animasyonu niye herkes iyi diyor anlamıyorum hiçte iyi durmuyor
  • tMorph kullanabilirsin herşeyin görüntüsünü değiştirebiliyor ırk gender weapon mount.. Kullanmak ban sebebi galiba ama bi zararını görmedim 2 aydır ben

http://www.ownedcore.com/forums/world-of-warcraft/world-of-warcraft-bots-programs/375925-tmorph-64-bit-morpher-panda-support.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_tiger

worgenlerin animasyonu kötü değil bence goblin güzel en iyi cast goblin bu unded cast animasyonu niye herkes iyi diyor anlamıyorum hiçte iyi durmuyor

tamamen katılıyorum. İlk karakterim undead warlock ama niye undead actım bilmiorm sadece açtım işte. Zamanla alıştım undead e ama sonradan shaman actım ve onu da goblin olarak actım. Özellkile resto shaman oynuosanız ve goblin iseniz coook zevkli oluyor animasyonlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: prqblem

quote:

Orijinalden alıntı: white_tiger

worgenlerin animasyonu kötü değil bence goblin güzel en iyi cast goblin bu unded cast animasyonu niye herkes iyi diyor anlamıyorum hiçte iyi durmuyor

tamamen katılıyorum. İlk karakterim undead warlock ama niye undead actım bilmiorm sadece açtım işte. Zamanla alıştım undead e ama sonradan shaman actım ve onu da goblin olarak actım. Özellkile resto shaman oynuosanız ve goblin iseniz coook zevkli oluyor animasyonlar...

Önemli olan göze batmaması sadece. Bir tane cast için zilyon tane yeri oynamaması lazım karakterin. Undead'ler iyi kötü tartışılır ama en azından gözüme hiç takılmadı. Ayrıca o sert-soğuk bakışları ve Gear'ı en iyi derecede göstermeleri beni hep onlara çekti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.