Benim Arkadaşlarda Kullanmış Hiç Böyle Bir Problem Olmamış,Başka Bişi Olmasın Sizin Pc lerde
quote:
Orjinalden alıntı: HighEND
lat duşurme programini kulanip bundan sonra hacklenen arkadas warmi ?
ben ve kuzenim bugun hacklendik ve buna bagliyoruz acaba yaniliyormuyuz ?
warmi başkalari
Alın size ufak bi öneri keylogger la başınız ağrımasın istiyorsanız oyunun giriş arayüzünde acc nameyi kaydet diye bi şık vardır onu tıklayın keyloggerdan şifrenizi bile ögrenseler acc name olmayınca gg oluyor :D
quote:
Orjinalden alıntı: Php
ben sana ip mi vereyim sen bana yolla 3 tane accountum var alabilirsen senin olsun ok ?
onu ima etmedim,dedimki Bazı keylogger ler yakanlmaz.Gelip sana özel bi kastım yok O sırada antivirüs napıyo yazmıssın ya halay çekiyo.
Ayrıyetten Arkadasın keyloggeri,Yaygın bi keyloggerdir vaktinde,Ultima Online için çıkan eski Game Keyloggerlerdendir.onu yapan hacker biraz noobmus.Senin o seyinle alakası yok,Lag düşürme programıyla,Ayrıyetten arkadasın dedigi gibi,wow un sifresi vsvs,gecerken 128 bit sifrelenir bunu kırmak 4-5 gün le 1-2 ay arasında degisir.Degmez ugrastıgına.O yuzden Port snifferle wow passları çalınmaz,yani açık porttan girip sifrenin gidis yonu izlenmez,öyle olsa paso hacklenirsin.Accountun 2 yolu vardır.1 Keylogger 2 Scam.
quote:
Orjinalden alıntı: melart Arkadasım bak bole programlar baglanma problemı yasarlar porta ıhtıyac duyarlar acıklık kullanırlar anlatmak ıstedıgım kullanana arkadaslarda bılıyorlar 1 saatten sonra sorun oluyor sahsen ben BL serverındayım en kalablaık serverda bende lag sorunu olmuyor neden dersen kucuk ozel dns programları var sunucu degıstıren vırussuzum yanı cok etmen var telekom bunun neresınde kalıyor demıssın gıt ttnetle konusan bır arkadas var onun yazısına bak fransa ıle baglantılarımız nasıl ondan sonra gel dahada sorcagın varsa sor
ttnet'i sormakdan kastim senin dedigine gore latencyi iyilestirme sebebi o programin benim butun portlarimi acmasi.benim bildigime gore o program napiyor->benim internet ile isteklerimi kendi server'ina(proxy diyorum) yolluyor(kendi serverina programin ayarlarindan sectigim gibi 443 numarali SSL baglatilisi icin kullanilan porttan baglaniyor bu arada,kredi kartiyla alisveris yaptigimiz sitelere de bu porttan baglaniyoruz).proxy server da benim bu isteklerimi ilgili yerlere gonderip cevabini aliyor ve bana geri yolluyor.yani ttnet ile proxy server arasindaki baglanti iyi,proxy ile de wow server arasindaki baglanti iyi,o yuzden de sonuc olarak 100-200ms gibi bir latency cikiyor.bu islemler sirasinda hicbir portumun poposu acik degil :) arkadasinda screenshotintan gorulecegi uzere trojan/keylogger indirmis.program resmi sitesinden indirilirse icinden hicbirsey cikmiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme