Şimdi Ara

şu lat duşurme prog kullanip hacklenen warmi ?EVET BEN! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben dün kıllandım açıkcası. Oyuna girerken sanki baska biri oyundaymis gibi ustuste atti beni oyundan.
    sizin hacklenme olayi nasil oldu bi yazsanizda suphelenirsek bizde aninda sifre degistirsek bari.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zoozfire

O program bütün firewall ı devre dışı bırakıyor ,Ping ile ilgili üst konuda da belirtmiştim zamanında; ama hiç ilgilenen olmamıştı,belki de vpn aldığım ve bunu savunduğum için kötülediğimi düşünmüşlerdir.Üst konu olan ping konusundaki program bütün portları savunmasız bırakıyor ping düşebilir ama güvenlik riskinide beraberinde getiriyor. Şimdiye kadar hacklenmeyenlerin ; hiç hacklenmiyeceği anlamına gelmiyor kısacası ....

butun portlari ne sekilde savunmasiz birakiyor aciklayabilir misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zoozfire

O program bütün firewall ı devre dışı bırakıyor ,Ping ile ilgili üst konuda da belirtmiştim zamanında; ama hiç ilgilenen olmamıştı,belki de vpn aldığım ve bunu savunduğum için kötülediğimi düşünmüşlerdir.Üst konu olan ping konusundaki program bütün portları savunmasız bırakıyor ping düşebilir ama güvenlik riskinide beraberinde getiriyor. Şimdiye kadar hacklenmeyenlerin ; hiç hacklenmiyeceği anlamına gelmiyor kısacası ....

yok öyle bişi
  • quote:

Orjinalden alıntı: fcaglayan

Ben dün kıllandım açıkcası. Oyuna girerken sanki baska biri oyundaymis gibi ustuste atti beni oyundan.
    sizin hacklenme olayi nasil oldu bi yazsanizda suphelenirsek bizde aninda sifre degistirsek bari.

bir çok arkadaşımın başına geldi desem yalan olmaz :D son login zamanlarını kontrol edin oyuna girmeden önce ... olay adamlar bilgisayarınza girmiyor... firewall'la falan ilgisi yok... o yorumu yapan arkadaşlar birazcık komik olmuş :D

paranız yoksa fazla bi şey olmaz galiba :P veya t5-t6 itemlı karakteriniz yoksa

Ek olarak sizden gizli accountları satılan insanlar varmış... ebay'da accountunuzu satıp email şifre değiştiren tipler de var dikkat edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 4 Ekim 2007; 19:37:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Basar

Programa b.k atmaya ne kadar çok bayılıyorsunuz, uzun süredir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ... gayet güzel program :)

geçmiş olsun ama yani bu programla ne alakası var acaba içinde keylogger bile olmayan 1 programdan bahsediyosun wow için yapılmış 1 programda değil 10 un üzerinde online oyunda çalışıyor bende kullanıyorum 8000 üzeri gold var charımda jc için 5000 gold harcadım meslekler en iyi durumda enchler öle 4 arena 2 armoru alıcam 2 hafta sonra
    hacklerseler benide bende aynen programın hatası diye yazıcam

ayrıca wowun kalitesi ile başka online oyunları karıştırmayın wow da hacklenmeniz problem bile değil 1 saat içinde alıyoruz herşeyi

bence en ufak 1 düşünceniz varsa kullanmayın programı telekomun yeteneksizliği yüzünden nelere başvuruyoruz komedi cidden ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 4 Ekim 2007; 19:50:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GiVeNcHi

quote:

Programa b.k atmaya ne kadar çok bayılıyorsunuz, uzun süredir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ... gayet güzel program :)

geçmiş olsun ama yani bu programla ne alakası var acaba içinde keylogger bile olmayan 1 programdan bahsediyosun wow için yapılmış 1 programda değil 10 un üzerinde online oyunda çalışıyor bende kullanıyorum 8000 üzeri gold var charımda jc için 5000 gold harcadım meslekler en iyi durumda enchler öle 4 arena 2 armoru alıcam 2 hafta sonra

ayrıca wowun kalitesi ile başka online oyunları karıştırmayın wow da hacklenmeniz problem bile değil 1 saat içinde alıyoruz herşeyi

bence en ufak 1 düşünceniz varsa kullanmayın programı telekomun yeteneksizliği yüzünden nelere başvuruyoruz komedi cidden ...

konuyla alakası yok ama 8k gold 'U nasıl kastın ya? ben para kasma özürlüsüyümdür de merak ettim :)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GiVeNcHi

quote:

konuyla alakası yok ama 8k gold 'U nasıl kastın ya? ben para kasma özürlüsüyümdür de merak ettim :)

ticaret yap al sat iyi para kasarsın

• Ehehe valla uzulmuyorum arkadasım hacklendıgıne kusura bakma 10 konu actılar 10 dada dedım bunlar hıkaye dıye o aletler sızın tum portlarınızı acıyor yanı taksım caddesınde çıplak bir kız dusunun :D basına ne gelırse ordada o olay var o portların acıklıklarını kullanarak lagı cozmeye calısıyor bır ornek daha vereyım torrent programı kullanırken baskasından dosya cekıyorsunuz sız port olmassa cekemessınız cunku o kullacın sıze baglanıyor anladınızmı wow lımewire veya bearshare gıbı netw. sunucularına baglanır...
    Sana gelınce arkadasım wow a maıl atarsın ama bole bole program kullandım deme cunku laptoplarda cıkan genelde sag alttakı mause programı bıle 3 parti program olarak goruluyor okuyabılırsınız forumlarda farklı konuslarda hacklendıgı felan soyle yoksa hıc vermezler zaten cevap atacaklarınıda sanmıyorum bızım arkadasın charı hacklendı zıklemedıelr bıle bınnlerce maıl attı
  • quote:

Orjinalden alıntı: melart

Ehehe valla uzulmuyorum arkadasım hacklendıgıne kusura bakma 10 konu actılar 10 dada dedım bunlar hıkaye dıye o aletler sızın tum portlarınızı acıyor yanı taksım caddesınde çıplak bir kız dusunun :D basına ne gelırse ordada o olay var o portların acıklıklarını kullanarak lagı cozmeye calısıyor bır ornek daha vereyım torrent programı kullanırken baskasından dosya cekıyorsunuz sız port olmassa cekemessınız cunku o kullacın sıze baglanıyor anladınızmı wow lımewire veya bearshare gıbı netw. sunucularına baglanır...
    Sana gelınce arkadasım wow a maıl atarsın ama bole bole program kullandım deme cunku laptoplarda cıkan genelde sag alttakı mause programı bıle 3 parti program olarak goruluyor okuyabılırsınız forumlarda farklı konuslarda hacklendıgı felan soyle yoksa hıc vermezler zaten cevap atacaklarınıda sanmıyorum bızım arkadasın charı hacklendı zıklemedıelr bıle bınnlerce maıl attı

portların acıklıklarını kullanarak lagı cozmeye calısıyor.zaten lagı düşürmenin pek fazla bir yoluda yok, olay bundan ibaret biraz düşünün sadece derim

• valla arkadaşlar işin teknik boyutu konusunda çok fazla bilgim olduğunu söyleyemem.bilinçsiz bir kullanıcı da olduğum söylenemez. Diyebileceğim tek şey, gün içinde kullandığımız bütün programlar (internet bağlantısı kullananları kastediyorum) şu veya bu şekilde bir bir çok port kullanıyor. Portlar bir yana O/S den tut bir çok programın güvenlik açıkları patchlerle kapatılmaya çalışılıyor. Bu hiç bir zaman %100 güvende olmadığımız anlamına geliyor.Ben software ve hardware firewall kullanıyorum, antivürüs ve diğer promramlarımıda güvenlik ve data base updatelerini de düzenli olarak yapıyorum...

Demek istediğim bu veya şu şekilde her nekadar güvenlik önlemleri alsak ta %100 güven yok. Bu durumda bu riski alıyor musunuz almıyor musunuz? Her akşam lag içinde hiç bir şey yapamadan aptal aptal gezmekten, TT ye küfredip, verem olmaktansa, Tier 9856794589456 gearım olsa ne yazar... buyursun hacklesinler... oynayamadıktan,zevk almadıktan sonra Tierin .........(bu boşluk sizler için TT yi hayal edip rahat rahat doldurun) ne önemi var .Fanatizm değil,reklam hiç değil ama bu programı kullandığımdan bu yana çoğunlukla lag spikesız bir şekilde TBC içeriğinin tadını çıkarıyorum...

riske giriyorum zevkle oynuyorum. riske girmeyen Gılo alidiyatörün dediği nah alır!!! Ahan bunu alır!!! (bu kısım esprik amaçlıdır ciddiye almayınız)

Esen kalın.

• quote:

Ehehe valla uzulmuyorum arkadasım hacklendıgıne kusura bakma 10 konu actılar 10 dada dedım bunlar hıkaye dıye o aletler sızın tum portlarınızı acıyor yanı taksım caddesınde çıplak bir kız dusunun :D basına ne gelırse ordada o olay var o portların acıklıklarını kullanarak lagı cozmeye calısıyor bır ornek daha vereyım torrent programı kullanırken baskasından dosya cekıyorsunuz sız port olmassa cekemessınız cunku o kullacın sıze baglanıyor anladınızmı wow lımewire veya bearshare gıbı netw. sunucularına baglanır...

o zaman latency/lag sorunu benim bilgisayarimdaki portlarin kapali olmasindan kaynaklanio,burda turk telekom isin ne tarafinda kaliyor?bu soylemleri neye dayanarak belirtiyorsunuz cok merak ediyorum..o programi kullanmadan once ve kullandiktan sonra hangi portlarinizin acik oldugunu/kimin tarafindan kullanildigi bir network programindan alinmis ss ile gosterirseniz aydinlanicam.taksimdeki ciplak kiz pek ic acici bir aciklama degil

• Hacklesinler.100 ms oyniyim,hacklesinler,900 le oynıyamamaktan iyidir.
  • herkes network uzmanı olmuş ya... bi adamın benim şifremi öğrenebilmesi için en azından keylogger lazım.. tüm portların açık olduğunu ve firewallın devre dışı kaldığını var sayalım... anitvirüs o sırada ne yapıyor ? keylogger bulduğu anda uyarı verir.. daha basit anlatamam ben bunu ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Php

herkes network uzmanı olmuş ya... bi adamın benim şifremi öğrenebilmesi için en azından keylogger lazım.. tüm portların açık olduğunu ve firewallın devre dışı kaldığını var sayalım... anitvirüs o sırada ne yapıyor ? keylogger bulduğu anda uyarı verir.. daha basit anlatamam ben bunu ...

Perfect keylogger 1.68 Undetected,uyarı vermezde... neyse :D

Antivirüs o sırada halay çekiyo

Firewallda başında mendil oh oh...

Portlarda evleniyo.

Bu arada sen wowdasın,karahasan yapıyon.
  • ben sana ip mi vereyim sen bana yolla 3 tane accountum var alabilirsen senin olsun ok ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: habecan

quote:

o zaman latency/lag sorunu benim bilgisayarimdaki portlarin kapali olmasindan kaynaklanio,burda turk telekom isin ne tarafinda kaliyor?bu soylemleri neye dayanarak belirtiyorsunuz cok merak ediyorum..o programi kullanmadan once ve kullandiktan sonra hangi portlarinizin acik oldugunu/kimin tarafindan kullanildigi bir network programindan alinmis ss ile gosterirseniz aydinlanicam.taksimdeki ciplak kiz pek ic acici bir aciklama degil

Arkadasım bak bole programlar baglanma problemı yasarlar porta ıhtıyac duyarlar acıklık kullanırlar anlatmak ıstedıgım kullanana arkadaslarda bılıyorlar 1 saatten sonra sorun oluyor sahsen ben BL serverındayım en kalablaık serverda bende lag sorunu olmuyor neden dersen kucuk ozel dns programları var sunucu degıstıren vırussuzum yanı cok etmen var telekom bunun neresınde kalıyor demıssın gıt ttnetle konusan bır arkadas var onun yazısına bak fransa ıle baglantılarımız nasıl ondan sonra gel dahada sorcagın varsa sor

• gormiyeli bu başlik epey bi ilerlemiş ben olayi size kısaca anlatayim

saabah saat 5 gibi oyundan ciktim birraz takildim 7 gibi tekrar girmeyi denedim şifre hatali diyor bir kaç kez denedim şifr ehatali diyor sonra kuzeni aradmi bi bak bakalim dedim o da giremedi şifreyi deiştik bi girdik charlara charlarin yerinde yeller esiyor

2 tane charda kasa agzina kadar doluydu baglerde dahil
    1 caharda yarim dolu sayilir
    1 de banka chari
    gear fln sadece 1 charda duruyor geri kalan tum charlar ciplak ben girmedim oyuna bende sorun olabilir diye kuzen anlatti bunlari aha dedik gittik biz ..
    2k da para

o sirada kuzen benim charda iken bi bakti kendi chari online oldu :S biz şaşirdik tabi

hemen cikti benim chardan kendi charindan girmeye calişti nafile şifre hatali diyor bide gizli soruyu bulmakta biraz zorlandi şifreyi biraz geç degiştirdik sonra o kendi charina girdi sadece gearlar duruyor

bu sırada benim chardan kendi chaarina kuzen msj atti o char benim fln diye hacker diyorki 3k gold ver verim charini diyor fln 1 2 saat takildi oyle duel fln atti ogr onunde

sonra ben pc yi tarattim bisi cikmadi girdim kendi charimla baktim gearlar rogue da duruyor diger charlar ciplak ve çantalar boş

sonra 1 kez daha dc oldum

bu sırada virus uyarisi geldi hatta virüs oyle bir virüs ki şu an itibari ile kurtulabilmiş degilim ne zmn wow un exe sine bassan o an action a geciyor

neyse adam benim chara bi kez daha girdi kalan gearlarida vendora sattikdan sonra tum itemleri sliip supurup gitti ..

burda o programdan oldu diyorum cunku kuzenimle o programlari ayni yerden indirdik ve ayni serverda 1 hafta icinde 2 turk daha hacklendi kuzenimin guilden onlarda programi ayni yerden indirmişler

ben ve kuzen birbirimizin şifrelerini bilmiyoruz

bu benim yaşadıgım bir olay ve biz buna yorduk hee siz yorarsiniz yormasziniz bilmem

sorunuz warsa cvpliyabilrim

virus programi kolay yakalayamiyor virüsüs bunu kesinlikle soyliyim

ss i da koyuyorum simdi

hacksiz ve hilesiz oyunlar

şu lat duşurme prog kullanip hacklenen warmi ?EVET BEN!

• bu arada ss da yankesici yaziyor bu benim pc nin adı yalnış anlaşilmasın
  • quote:

herkes network uzmanı olmuş ya... bi adamın benim şifremi öğrenebilmesi için en azından keylogger lazım.. tüm portların açık olduğunu ve firewallın devre dışı kaldığını var sayalım... anitvirüs o sırada ne yapıyor ? keylogger bulduğu anda uyarı verir.. daha basit anlatamam ben bunu ...

keylogger dedigin sey klavye ve mouse hareketlerini kaydedip belirlenen makinaya yollayan programcıktır.

senin kullandıgın programda sonucta bir cesit keylogger. sadece klavye ve mosue haraketlerini gondermiyo. bunun yerine web sayfalarında yazdıgın isim sifre, yada tıkladıgın linkleri, ve oyun vb programlarda yazdıgın yaptıgın seyleri belirlenen servere/makinaya yolluyo.

dikkat ettiysen arada buyuk benzerlik var

quote:

Orjinalden alıntı: Ving Tsun

Portlarda evleniyo.

boyle vahim bi konuda beni guldurdun ya helal olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: SaGini

quote:

keylogger dedigin sey klavye ve mouse hareketlerini kaydedip belirlenen makinaya yollayan programcıktır.

senin kullandıgın programda sonucta bir cesit keylogger. sadece klavye ve mosue haraketlerini gondermiyo. bunun yerine web sayfalarında yazdıgın isim sifre, yada tıkladıgın linkleri, ve oyun vb programlarda yazdıgın yaptıgın seyleri belirlenen servere/makinaya yolluyo.

dikkat ettiysen arada buyuk benzerlik var

quote:

Orjinalden alıntı: Ving Tsun

Portlarda evleniyo.

boyle vahim bi konuda beni guldurdun ya helal olsun

Programcıyım ve bu işten para kazanıyorum.. bunlar sana yeter mi yoksa her exe,dll,ocx çalışmadan benim onayımdan geçiyor hangi ip ye hangi porttan ne tür bilgiler gidiyor gibisinden detaylara gireyim mi...

senin kullandığın program derken WoWun login olurken yolladığı verileri kastediyorsan programcılık ahlakında encrypt edilmemiş şifre verisi veritabanına gönderilmez.. WoW da böyle bişey var mıdır kesin bişey söyleyemem..

hala aynı şeyi savunuyorum.. kanser olduysan kebapçıyı suçlama.. gün içinde tonla şey yapıyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.