Şimdi Ara

Şu Maaşlar İçin Yoğun Çalışır Mıydınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
4.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Şu Maaşlar İçin Yoğun Çalışır Mıydınız?

(En Son Oy Tarihi: 18.12.2020)
Giriş
  • ben bu paralarla buyuk bir birim yapilabilecegini dusunmuyorum. en azindan 40-45 yasina kadar. cunku evet ortalamaya gore fazla kazaniyorsun ama yogunluk ve hayat standartlari geregi zaten cok harciyorsun. is arkadaslari ya da clientlarla yemegi kanyonda yedigin icin bir ogune 100-200 lira veriyorsun, cesitli eventlere gitmen gerekiyor. temsil onemli oldugu icin pahali takimlar vs. bir de cok yogun olunca her seyi parayla yaptiriyor insan. yani o rakamlarin cogu harcanacak bence en az 40’a kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: von Hohenheim

ben bu paralarla buyuk bir birim yapilabilecegini dusunmuyorum. en azindan 40-45 yasina kadar. cunku evet ortalamaya gore fazla kazaniyorsun ama yogunluk ve hayat standartlari geregi zaten cok harciyorsun. is arkadaslari ya da clientlarla yemegi kanyonda yedigin icin bir ogune 100-200 lira veriyorsun, cesitli eventlere gitmen gerekiyor. temsil onemli oldugu icin pahali takimlar vs. bir de cok yogun olunca her seyi parayla yaptiriyor insan. yani o rakamlarin cogu harcanacak bence en az 40’a kadar.
    Tam tersini düşünüyorum zamanının büyük çoğunluğu işte geçen adam fazla para harcıyamaz tabi evde bir golddigger karı yoksa.
    15milyar kazansa gider 6milyar olur 20milyar üstünde ciddi bir para kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 2 Mayıs 2020; 15:49:56 >
  • bu da mantikli bir yaklasim tabi. ama genel olarak pahali bir hayat yasanacak. yani merkezde guzel bir daire en az 5-6 bin lira. guzel standart bir arabanin aylik kirasi da en az 6-7 bin.

• quote:

bu da mantikli bir yaklasim tabi. ama genel olarak pahali bir hayat yasanacak. yani merkezde guzel bir daire en az 5-6 bin lira. guzel standart bir arabanin aylik kirasi da en az 6-7 bin.
    Lüx yaşama para dayanmaz hocam 15bin alip ayda 10bin uzeri harciyorsan tek kisi 200bin gelirin olsada lüxün dibine vurursun 190bin üzeri harcarsın.
    Ama dediğim gibi okadar çalışan biri eve fazla gitmeyeceğinden muhteşem bir daireye ihtiyaç yok merkezde olsun yeter araba kiralamakda pek mantıklı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

Lüx yaşama para dayanmaz hocam 15bin alip ayda 10bin uzeri harciyorsan tek kisi 200bin gelirin olsada lüxün dibine vurursun 190bin üzeri harcarsın.
    Ama dediğim gibi okadar çalışan biri eve fazla gitmeyeceğinden muhteşem bir daireye ihtiyaç yok merkezde olsun yeter araba kiralamakda pek mantıklı değil

Alıntıları Göster
    Benim veya birçok kişi için Türkiyede lüx demek yurtdışına istediğin gibi gezip tozmak buda en az 15 20k dolar lazım aylık.
  • 50k verseler stresli işte gene çalışmam biri beni sürekli dürtse rahatsız etse o iş olmaz kardeş. Işin bu diyecek bende yapacam okadar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CV'yi nereye gönderiyoruz ve IBAN'ı nereye yazıyoruz ?
  • 23 yaşında 2.5 k ya razıyım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antor kullanıcısına yanıt
    şartları okudunuz değil mi? günde ortalama 12-13 saat yoğun ve stresli bir tempo. haftasonu görünürde tatil ama genelde evden çalışma gerektiriyor. bana görev versinler ben yapayım işi değil, sürekli kendini geliştirmek ve daha iyisini başarmak için çabaladığın, bir yandan da yoğun insan ilişkilerini yorulmadan sürdürmek zorunda olduğun bir iş. birlikte çalışacağın insanların da hayatları boyunca hep iyi okullarda başarı üstüne başarı elde etmiş, küçük dağları ben yarattım kafasında ve hırsında insanlar olduğunu da hesaba katmak gerek.
  • quote:

şartları okudunuz değil mi? günde ortalama 12-13 saat yoğun ve stresli bir tempo. haftasonu görünürde tatil ama genelde evden çalışma gerektiriyor. bana görev versinler ben yapayım işi değil, sürekli kendini geliştirmek ve daha iyisini başarmak için çabaladığın, bir yandan da yoğun insan ilişkilerini yorulmadan sürdürmek zorunda olduğun bir iş. birlikte çalışacağın insanların da hayatları boyunca hep iyi okullarda başarı üstüne başarı elde etmiş, küçük dağları ben yarattım kafasında ve hırsında insanlar olduğunu da hesaba katmak gerek.
    bu sizin içinde bulunduğunuz bir ikilemmi yoksa tamamen teorikmi?

• ikilem. bir sorun da bu yazdıklarım garanti değil. çok çalışıp kendini göstererek devam edebilenlerin belki 3-5 yıl geç de olsa elde ettiği şeyler ancak bu yola giren herkes bu yükselişi yaşayamıyor.

alternatifi normal seviyede: iş, yoğunluk, stres ve kazanç
  • ulan 4 k maaş için 1000 takla atarım.

Dil okulunda ücretli ingilizce öğretmeniyim asgariyi zar zor buluyorum.
  • quote:

ikilem. bir sorun da bu yazdıklarım garanti değil. çok çalışıp kendini göstererek devam edebilenlerin belki 3-5 yıl geç de olsa elde ettiği şeyler ancak bu yola giren herkes bu yükselişi yaşayamıyor.

alternatifi normal seviyede: iş, yoğunluk, stres ve kazanç
    Ozaman normal seviyedeki işi seçmekde fayda var.
    çok çalışıp kendini göstersende garanti değil sonuçta o rakamlar pişmanda olabilirsin

• Asla
  • Anahtar kelimeyi veriyorum: burnout syndrome
  • Gecenin 3'ü değil gece yarısına kadar bile çalışılmaz isterse 100 bin TL maaş versinler. Hayatın kalmadıktan sonra paranın ne önemi var. O parayı harcayacak zamanı bırak tuvalete gidecek vakit bile bulamazsın.

Altına bez bağlayıp çalışırsın.
  • Ama normal bir ise gore her turlu daha fazla kazancli. Isler pek iyi gitmese bile bir sekilde tutunabilen birisi icin ornegin 25 yasinda 13 degil de 8-9k, 30 yasinda 20-25 degil de 15-16k, 35’te 20-25k, 40 yasinda 30-35k gibi.

• İşi özellikle söylememenin sebebini anlayamamakla birlikte çalışmazdım.

Merak etme yani kimse o şartlara işini elinden almaz.
    Ben şu an 4k alıyorum ve stresi olmayan bir işteyim.
    Yoğun oldu mu tam yoğun oluyor ama 5 oldu mu eve gidiyorum.
    Şu konforumun yarısını alıp 2kat maaş verseler 1 gün durmaz istifa ederdim.
  • mahoni_38 kullanıcısına yanıt
    en korktuğum şeylerden biri. yani başına gelen güçlü insanlar tanıyorum. rahat rahat bana öyle bir şey olmaz diyor insan başına gelmeden, ama herkes yaşayabilir bence.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.