Şimdi Ara

ŞU MALUM LANET SINAV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ortalıkta gezen kız çok var al birini eve, hey allahım ya
  • Yemin ederim okurken kendimi gördüm ben de özel lisedeyim zaten 3 sene düz lisede okuyup son sene ders çalışmak ayrı bir güç tamam düz liseliyim diye bahane üretmiyorum ama ders çalışma alışkanlığı kazanmak zor bir şey okul desen gereksiz vakit alıyo sadece lys matematik öyle 2 ayda halledilcek bir şeyde değil ailem sanki 4.yıla kalmışım gibi davranıyolar seneye gidecek okul yok gibisinden falan evde çalışmama izin verseler mezuna kalıcam çevremde mezuna kalmak isteyip de aileleri bir şey demeyenleri çok kıskanıyorum ben aileme anlatamam ama yalnız değilsin kesinlikle bu arada nickimiz de benzermiş:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho1905

Olum bu nicki bisiler yap degistir. Her gordugumde GAVAT diye okuyorim. :/

GemiveYAT 'ın kısaltması. Makine Müh. kazanırsam ona uygun bişey ile değiştiricem zaten. 3 sene önce okuduğum bölüm ile ilgili bişey koymuştum hangi akla hizmetse.
  • itsmeesra kullanıcısına yanıt
    Aynen, forumda tek kız ben miyim diyordum iyi oldu bu. Hayır yani harbiden kocaya kaçasım var o derece sıkıldım. Millet sevgilisiyle çalışır o da yok ki. Hiçbir halt yok. Adam üniversiteliydi neymiş efendim vakit ayıramıyormuşum diye ayrıldı karşı cinse de ayrı bir sinirim. Herkese ayrı bir gıcığım anlatamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsmedamla9

Öncelikle vakit ayırıp okuyup, düşüncelerini yazdığın için ben teşekkür ederim. İkincisi ise haklısın yani tecrübeli birisin sonuçta hem de baya. Umarım istediğin gibi olur her şey. Emek vermişsin belli yani. Başka da diyecek bir şey bulamıyorum yani ve bunu diyen anne baba öğretmen tezat burda yani. Kısacası dışarı da öğretmen evde ikisi de geri kafalı

Saçma mesajlar gelmiş yine

Neyse, durum çok normal. Ben de aynı boktan olayı yaşıyorum. Ek olarak ders çalışmadım hiç. Başlarda hedeflerim çok yüksekti giderek haftaiçine mi kalsam diye düşünmeye başladım. 2 hafta daha dayanıcaksın sadece sonra rahatlarsın umarım. Benim çilem 2 hafta sonra da bitecek gibi değil

Çok takma kafaya akışına bırak bence. Planladığın gibi olmuyor genelde zaten.

• itsmedamla9 İ kullanıcısına yanıt
    Benimki de üniversitede yok seni meşgul ediyorum falan bahanesiyle ayrıldı şuan ben de gıcık durumdayım bahaneleri hazır oluyor hemen boşver :)

Aynı Durumdayım Diyebilirim.Bende Sene Başında Kendim Hiçbir Şey Demediğim Halde Özel Okula Kayıt Oldum Ama Her Bir Olayda Sanki Ben Bunu Onlara Söylemişim Gibi Yüzüme Vuruyorlar.Bir Taraftan Onlarla Bir Taraftan Kendimle Bir Taraftan Arkadaşlarımla Uğraşıyorum.Değer Verdiğim Arkadaşlarım Sırtımdan Vurdu Diyebilirim.Şuan Okuldaki Durumum Sadece Derslerde Aktifim.Diğer Durumlarda Ruh Gibiyim.YGS'den Sonra Çalışmadım.Çünkü Matematik Büyük Bir Hüsrana Uğrattı.Bunun Doğrultusunda Seneye Kalıcam Büyük İhtimal.Kendimi Biliyorum İstersem Yaparım.Yani Herşeyin Başı İstemek.Hedeflerin Doğrultusunda Yoluna Engel Olmaya Çalışanlar,Seni Bir An Olsun Üzmeye Çalışanları(Arkadaş) Hayatında Barındırma.Şuan Tek Destekcim Kız Arkadaşım Diyebilirim.YGS'de Çok İyi Bir Sıralama Yaptı.Yinede Her Verdiğim Kararda Destekledi.Ailene Gelicek Olursak Sadece Senin,Benim Yaşadığım Değil Çok Kişinin Yaşadığı Bir şey Ama Eğer Senin Bir şey İstediğini Görürlerse Destek Olurlar.Onların Şuan Yaptıkları Sana Öyle Diyerek Bu Sene Kazanmanı Sağlamak.Sana Kötü Geliyor Olabilir,Ama Onlara Göre İyi Bir şey Seni Motive Ettiklerini Sanıyorlar.Bir Konuşmanı Öneririm.Söyledikleriniz Beni Motive Etmek Yerine Üzüyor Şeklinde.Unutma ki Bu Hayatta Herkesin Kendi Yolu Var.İnsanlar Seninle Belli Bir Yere Kadar Yürüyebilir.Geri Kalan Yolu Herkes Kendi Yürüyücek.İyi Çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tearz -- 5 Haziran 2016; 20:22:02 >

• afyonkarahisarlılastirama kullanıcısına yanıt
    işte benimde yüksekti ama benimde 2 hafta sonra bitecek gibi değil, aile ilişkilerimde berbatlaştı iyice kimse derdimi anlamıyor. Sürekli bir şeylerle tehdit ediliyorum. Yarı kapalı cezaevi ev bildiğin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsmedamla9

işte benimde yüksekti ama benimde 2 hafta sonra bitecek gibi değil, aile ilişkilerimde berbatlaştı iyice kimse derdimi anlamıyor. Sürekli bir şeylerle tehdit ediliyorum. Yarı kapalı cezaevi ev bildiğin.

Bizimkiler de sürekli bana iş yaptırma derdindeler. Tek temennim üniversiteye gidince burstur, çalışmadır falan kendi rkonomik bağımsızlığımı ilan etmek olacak. Ailemle ilişkim berbat durumda

• Hay gözünü seveyim ne güzel yazmışsın öyle. Umarım daha kötüye gitmeden durumum düzelir. Sana da iyi çalışmalar
  • afyonkarahisarlılastirama kullanıcısına yanıt
    Sanki hayatımı zorlaştırmak için varlar yemin ederim. Okumak fayda etmiyor işte, insanın kendini geliştirmesi lazım. İkisi de benimkilerin aydın insanlarız diye geçinirler. O bana sökmüyor nedense. Ban gelince her şey sınırlı, katı kurallar.
    Maalesef Bizimkilerde Hiçbir şeyin Zamanını Bilmiyor.Hep Ders Çalışacaksın.Yemek Bile Yemeyeceksin Onlara Göre.Spora Giderken Bile Diyorlar Spor Yapacağına Ders Çalış.Sağlık Bu.Sınav 1 Seneni Alıyor Ama Vücudun Seni Hayat Boyu Taşıyacak.Bizim Tek Yapmamız Gereken Sabır.Anne-Baba Sonuçta Birşeyde Diyemiyorsun.
  • öyle dostum maalesef ki
  • kaanas81 kullanıcısına yanıt
    Ne iğrenç varlıklarsınız siz.
  • kaanas81 kullanıcısına yanıt
    Bu Ülke Sizin Gibi Zihniyetsizler Yüzünden Bu Hale Geldi.Yüzsüz Gibi Birde Gelip Yazdıklarına Bak.Sanaldan Döktürürsünüz.Karşınızdakine Karşı Süt Dökmüş Kedi Gibi Kalırsınız.Edebinle Konuş Biraz.Aksi Takdirde Hakkında İşlem Yapılması İçin Şikayete Başvurucam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GYAT

quote:

Orijinalden alıntı: psycho1905

Olum bu nicki bisiler yap degistir. Her gordugumde GAVAT diye okuyorim. :/

GemiveYAT 'ın kısaltması. Makine Müh. kazanırsam ona uygun bişey ile değiştiricem zaten. 3 sene önce okuduğum bölüm ile ilgili bişey koymuştum hangi akla hizmetse.

itü olmazsa en kötü nereyi istiyorsunuz hocam
  • @Mr.Prestige

Selam dostum böyle bi ygsden sonra şu an İTÜ hayal benim için. Anca Allah büyük bi mucize yaratır ve bu yığılmanın üstünden efsanevi bi şekilde zıplarsam öyle olur ama şu anki fkb netlerimle bu mümkün değil pek. ygsde bulunduğum kesime göre mat geo netim gayet iyi ama fkb biraz yetersiz kalıyo İTÜ gibi bi yer için. Asıl soruna geliyim. İTÜ olmazsa YILDIZ o da olmazsa MARMARA'da okurum. Benim bu saatten sonra başka çarem kalmadı illa okumam lazım. Atılgan olup kendine sağlam staj yerleri ayarlayabildiğin sürece nereyi okuduğun önemli değil. İngilizcem de iyi zaten bunun üstüne iş ingilizcesi eklemek çok da zor değil benim için.İTÜ'yü ben kendi takıntımdan dolayı istiyodum çok, yoksa yani İTÜye gidip salan çok fazla adam var İTÜye girmek marifet değil oradan alnının akıyla çıkabilmek asıl marifet. Bunları ulaşamayacağımdan dolayı sölemiyorum böyle bişey var zaten. Girmesine girersin ama çaptan düşmeyenler ancak ayakta kalabilir.İTÜye giriyim düşe kalka güç bela bitiriyip nasıl olsa orası İTÜ rahatım diye bi dünya yok.Bana gelecek olursak orası olmasa ben zaten illa makineye doğru yürücem yani okumama gibi bi seçeneğim yok bu saatten sonra. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur, yüzümüz kara çıkmaz bu sene forumda bahsettiğimiz onca şeyden sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: GYAT

@Mr.Prestige

Selam dostum böyle bi ygsden sonra şu an İTÜ hayal benim için. Anca Allah büyük bi mucize yaratır ve bu yığılmanın üstünden efsanevi bi şekilde zıplarsam öyle olur ama şu anki fkb netlerimle bu mümkün değil pek. ygsde bulunduğum kesime göre mat geo netim gayet iyi ama fkb biraz yetersiz kalıyo İTÜ gibi bi yer için. Asıl soruna geliyim. İTÜ olmazsa YILDIZ o da olmazsa MARMARA'da okurum. Benim bu saatten sonra başka çarem kalmadı illa okumam lazım. Atılgan olup kendine sağlam staj yerleri ayarlayabildiğin sürece nereyi okuduğun önemli değil. İngilizcem de iyi zaten bunun üstüne iş ingilizcesi eklemek çok da zor değil benim için.İTÜ'yü ben kendi takıntımdan dolayı istiyodum çok, yoksa yani İTÜye gidip salan çok fazla adam var İTÜye girmek marifet değil oradan alnının akıyla çıkabilmek asıl marifet. Bunları ulaşamayacağımdan dolayı sölemiyorum böyle bişey var zaten. Girmesine girersin ama çaptan düşmeyenler ancak ayakta kalabilir.İTÜye giriyim düşe kalka güç bela bitiriyip nasıl olsa orası İTÜ rahatım diye bi dünya yok.Bana gelecek olursak orası olmasa ben zaten illa makineye doğru yürücem yani okumama gibi bi seçeneğim yok bu saatten sonra. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur, yüzümüz kara çıkmaz bu sene forumda bahsettiğimiz onca şeyden sonra.

Planlar aynı hocam. Şu 3 haftada bayağı şey değişebilir iyi değerlendirmek lazım.

• Haklısın. Pes etme. Belki de aynı sınıfta olucaz belli mi olur

@Mr.Prestige
  • hey sınav sen nelere kadirsin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.