Şimdi Ara

ŞU MALUM LANET SINAV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her geçen gün daha da stres daha bi baskı hem okul hem aile biliyorum klasik şeyler ama o kadar çok sıkıldım ki artık, benim durumumda kaç kişi var acaba diye merak ediyorum. Kimse olmuyormuş bir de... Evet okula gitmesem bi dert gitsem bi dert. Ortam var okulda çalışamıyorum diyorum gel de bizim değişik anne babayı ikna et. İyi ki bi özel okula göndermişler her fırsattı boş yere mi para veriyoruz diyorlar. Hay paranızın da sizin de artık... Sanki keyfimden diyorum gitmeyim diye. Kalmış sınava kaç gün millet evde kütüphanede sabahlıyor ben hala sabah 8 akşam 8 okuldayım, devlet memurundan fazla mesai yapıyorum valla.

Konular dersem yavaş yavaş unutmaya başladıgımı fark ettim. Deneme de bi okulun yaptıklarını çözüyorum kendim daha branşlara başlayamadım bile... Millet harıl harıl deneme çözüyor. Ailede artık önemsiyor mu önemsemiyor mu anlamadım ne halin varsa gör modundalar. Anladılar bu yıl olmayacagını şimdiden salak salak şartlar koyuyorlar. Yok seneye bir şey bekleme bizden biz bu yıla kadar elimizden gelenin fazlasını yaptık. Seneye kendi başına yapıyorsan kazanır gidersin yoksa dizini kır otur evinde sonra evlenirsin zaten. Bu nedir ya nedir bunlar? Yemin ederim hayattan soğudum şu 1 yılda. İşitmediğim laf, yemediğim azar kalmadı.

Günden güne daha da tükendiğimi hissediyorum artık iyice. Devam edecek ne gücüm ne de takatim kaldı. Ne yapsam hiç bilmiyorum. Yıldım artık her gece ağlayarak uyanıyorum. Ya seneye de kazanamazsam diye. Hayır dandik bi bölüme gitsem herkes gider onu. Sonrası önemli olan. Ben kendimden her ne kadar umudu kesmemiş olsam ne fayda millet kesmiş umudunu benden. Ağzımla kuş tutsam da şu saatten sonra yaranamıyorum. Yemek yiyemiyorum, uykularım çok düzensiz, ruh gibi dolaşıyorum ortalıkta, hiçbir şeyden zevk almıyorum.

Kısacası bitkisel hayata girdim desem yeridir. Sınav yaklaştıkça her şey daha fenalaşıyor. Gitgide yavaş yavaş ölüyorum. Kestirmeden direkt gitsem mi diye de düşünmüyor değilim her neyse fazla yazdım biraz. Okuyan olur mu bilmiyorum sadece benimle aynı durumda olanlar var mı acaba diye merak ettim, varsa ne yapıyorlar diye soracaktım. Durum bundan ibaret...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsmedamla9 -- 5 Haziran 2016; 19:22:28 >

• paragraf, lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheel

paragraf, lütfen.
    okumatyıun kört oldfum ,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: 221B baker street

okumatyıun kört oldfum ,,

Alıntıları Göster
    tamam bi saniye
  • Nicki benim kadar kötü nadir üyelerdensin knk sen=ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knk cinsiyet ne?

• Cancanlako kullanıcısına yanıt
    hocam oraya mı takıldın ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kız
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsmedamla9

hocam oraya mı takıldın ya

1 ay sonra su haline baksan tipe bak ya ajsjdk dersin tak bi film izle kafa boşalır

• itsmedamla9 İ kullanıcısına yanıt
    İşin zor bacım Allah yardım etsin. senin gibi bir çok insan var kendini yalnız hissetme. Maneviyatın yüksekse bol bol dua et yoksa içini başka bir şey rahatlatamaz. Bu günler geçecek. Sen anlamadan geçip gidecek bana inan

Not : 3. Senesine kalmış mezun itemi
    Not 2: haklıyım ama

• Cancanlako kullanıcısına yanıt
    bu öyle gelip geçici bir şey değil harbiden evdeki durum da vahim eve girmek istemiyorum artık sokakta yaşasam daha iyi her şeyim kısıtlandı telefon bile kullanamıyorum
  • valla ben anlamadan geçip gider mi bilmem de unutamayacağım kesin psikolojim bozuldu resmen artık diyorum başlarım üniversitesine git bul zengin koca(o da beni bekliyordu ya)
  • itsmedamla9 İ kullanıcısına yanıt
    Bak seni çok iyi anlıyorum. Bu günler geçiyor geride ise sana tecrübe kalıyor. İnan bana. Bunaltma kendini bu kadar pişman olursun

• Bakalım artık bıraktım her şeyi bi tür inzivaya çekildim bi halt yapmıycam nereye kadar giderse
  • Sınavdan sonra bunların çogunu hatırlamayacaksın zaten merak etme çoğu kişi senin durumunda

• Ev boş bize gel stresini alırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • simülatör kullanıcısına yanıt
    Kötü durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BE94F2895

Bak seni çok iyi anlıyorum. Bu günler geçiyor geride ise sana tecrübe kalıyor. İnan bana. Bunaltma kendini bu kadar pişman olursun
    kardeşim öncelikle geçmiş olsun eğer bu seni rahatlatıcaksa senin gibi kamyon dolusu insan var. bi kere bu süreç böyle geçicek bunu değiştiremezsin kabullenmen lazım ne olabilir sınava kadar her gece alemlere akıcak halin yok herkes evden okula veya full evde ya ders çalışıyor ya da çalışmaya çalışıyor. Hayatı değiştirme konusuna gelirsek bu sana bağlı neyi istediğine ve ne kadar istediğine bağlı. Ben 2011de üniversiteye girdim, 4 senem kabus gibi geçti; mutsuz geçicek bir güne kalkacağını bile bile geceleri o yatağa girmek nasıl bişey bilemezsin veya şu an itibariyle biliyorsundur ama bunu 4 sene yaşayınca iş değişiyor. Bu sene sınava girdim tekrar 5 senenin ardından , çalışmayı istedim, isteyerek hareket ettim. Bazı şeyler başıma geldikten sonra akıllandım, ben hayatı böyle tecrübe ediyorum. Ben bu sene hayatımı değiştireceğime inanıyorum, ne olur bilemem ama ben buna inanıp gayret ettim bunca şeyin üstüne. Eğitim hiçbir şey istek her şeydir. Bazı şeyleri değiştirmeyi isteyip seneye farklı adımlar atacaksan mezuna kal ama ne olucaksa olsun zaten ailemde okumazsan evde otur evlenip gidersin kafasında bari bende öylesine bi yere gideyim de hem onlardan uzaklaşmış olurum hem de elime diploma geçer diceksen o senin bileceğin iş. Dediğim gibi eğitim hiçbir şey , istek her şeydir unutma bunu.

@itsmedamla9

• Öncelikle vakit ayırıp okuyup, düşüncelerini yazdığın için ben teşekkür ederim. İkincisi ise haklısın yani tecrübeli birisin sonuçta hem de baya. Umarım istediğin gibi olur her şey. Emek vermişsin belli yani. Başka da diyecek bir şey bulamıyorum yani ve bunu diyen anne baba öğretmen tezat burda yani. Kısacası dışarı da öğretmen evde ikisi de geri kafalı
  • Olum bu nicki bisiler yap degistir. Her gordugumde GAVAT diye okuyorim. :/

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.