Şimdi Ara

şu manticore hayvanından ne düşer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilen birileri warmı walla keselim dedik sağlam adamlar wardı ama çok pis curse ü var 150 150 can götürüor 4 tane kadar kestik bşy çıkmadı bilen biri warsa sölesin

• cok kestik ama ron's Staff dusuremedik ;)
  • ron's staff nedir ne işe yarar oyunda bilmediim çok şey var lvl 55 olmama rağmen
  • walla gözümün önünde warrior shell bot cıktıydı manticore dan
  • ne ron's staff ı yaw o sadece forgotten temple ı bitirdiinde aldııın treasure chestten düşer

• demekki sabah akşam kesmek gerek kolay ölüor ama vurduunuda alıor öle bi hayvan sanırım buff silior ve curse edior dikkatli olmak lazım
  • onunla ugrasacanıza bence gıdınde abyssdekını kesın bıraz fazla guclu ama bı heal bı buffer bı mage-lvl42 bı asas-45 kestık bı tane sonra zorluyo dıye sıkıldık baska katlara baktık adam hem normal vuruyo hemde ısıklı mısıklı bıseyler atıyo ılk dalısımızda yattık ıkıncıde kestık anca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hewalE -- 24 Kasım 2005, 18:24:46 >
  • onalrdan çok çitin çıkıyo
  • Manticore denen hayvan bi şey değil.Centaur gibi buffını silmiyo.Arada bi kuyruğundan alev topu atıyo.Benim wariora lvl 52 iken 300-400 vuruyodu.960 healerla rahat kesiyodum.
  • ya bu ucubeden ciddi ii mallar düşüyomu.bakın sallamayın haaa!10 taneden falan sırf pot düşünce bırakmıştık.hakkaten ii mal veriosa bunu da deneyelim.
  • Arkadaşlar benim fikrim ama bende tam olraak bilmiyorum
    Oyunda item düşen yaratıklar bence kesmesi çok zor olanlar.
    Bence manticore den heç bişi düşmez. Ben bir gün bi healerle
    centaur kestik yaklaşık 50 tane.
    Kestik kesmesinede hiç bişey çıkmadı.
    Geçen gün eslantta 10 tane dm kestik
    yine hiç bişey çıkmadı.
    Bence item çıkmasını istiosanız.
    İşin zor olanını yapın gitin cz ye orda kesmei deneyin
    veya abyss in en üst katlarında belki item düşer.
    Veya bunların dışında Troll captain, dark stone,
    Falcon felan bunlardan düşebilir die düşünüorum ama
    yine bence zor ihtimal. Ha Troll berserker de kestim 40 tane
    felan ondan da bişey düşmedi. Açıkçası bugüne kadar
    kestiğklerimden daha doru düsgün bişi çıkmadı.
  • golmden ib dusurdum.. cıkan chitinlerin sayisida rahat 300 olmustur golem kesin
  • abyss kırmaktan bence çok şey çıkıyo toplu kırın 20 tane örnek bitane chitin çıkıyo ve hiç zarara ugramadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.