Şimdi Ara

Şu Meşhur İsveç Diyeti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benimde niyetim var. Bu hafta hep başlarımla geçti. Önümüzde ki pazartesi inşallah.

Sabah sıkıntı değilde öğlen iş yerinde problem.
  • Ya yumurta falan bir süre sonra artık bıktırıyor kendinden. Haşlanmış ıspanağı ben sevmiştim limon sıkıyordum üstüne biraz da zeytin yağı ekliyordum baya hoş oluyordu bu şekilde deneyebilirsin.
    Ben de düşündüm başlamayı da erken kalkıyorum diye vakitler fazla olacak falan diye hiç oralı olmadım. İş yeri ortamı nasıl bilmiyorum ama yanına getirip orada veya dışarıda yiyebilirsin aslında. Bakalım belki hep beraber başlarız.
  • VivianDark7 kullanıcısına yanıt
    ahahah iyi fikirler aynen aslında spora yazılıp sporla başlamayı düşünüyorum ya
  • İsveç diyeti dönemindeyken spor ağır gelebilir sonuçta spor salonuna koşu bandı veya kondisyon bisikleti için yazılmıyorsun diğer aletleri de kullanacaksın ve aldığın kaloriyle orantılı vücudun yorgun düşebilir. 1 haftada 3-4 gün gidilebilir aslında kardiyo için hani günlük verirsin parasını öyle gidersin falan ya da evde de yapabileceğin hareketler var istedikten sonra. Sonra biraz düzene girince daha iyi olabilir spor sanki.
  • VivianDark7 kullanıcısına yanıt
    ya haklisin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.