Şimdi Ara

Şu Meşhur İsveç Diyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jhei -- 11 Aralık 2017; 13:13:43 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jhei -- 11 Aralık 2017; 13:13:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jhei

İsveç diyeti 1. gün
    Sabah: 1 Fincan kahve, 1 Kesme şeker
    Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
    Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

İlk gün menümü bozmadan fakat sürelere bölerek yedim, yani bir oturuşta bitirmedim 1 saat aralıklarla yedim

başlamadan önceki kilom 67,3
    bu sabah tartıldığımdaki 66,3

ilk günden gitti 1 kilocuk

kilonuz kaç bilmiyorum ama 1 kilo vermek için 7-8 bin kalori yakmanız lazım, sıvı ve mineral kayıplarına dikkat etmenizde fayda var.
  • Gunde 1 kilo verdiysen haftaya helvana geliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jhei -- 11 Aralık 2017; 13:14:22 >
  • beyaz-siyah B kullanıcısına yanıt
    65 kiloyum..

haklısın ancak abarttığım dönemler adına metabolizma değiştirip ödem atma diyeti bu
    yağlarim duruyordur heralde ama kütlemde azalma var asıl bu diyetten sonra yediklerime dikkat edip istediğim beden ölçülerine ulaşırım
  • -Columbia- kullanıcısına yanıt
    ahahahah buyrunn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben 78 kiloyken 1 ayda (sabah sadece beyaz biraz peynir ve bi kac zeytin ve akşam da çorba salata yoğurt yiyerek) 67 kilo olmuştum bu 3 yıl önceydi. Halen 67-69 arasi değişiyorum istersen.daha da veririm ama yeter boyum uzun:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fazlalıklarınızı bana verin ben istemsiz kaybediyorum kafayı yeme noktasına geldim.. bağırsak mantar enfeksiyonu var 55 kilo kaldım... nasıl kilo alacam ben... yediğimi sıçıyorum resmen
  • arkadaşlar 4. günün sabahı fenalaştım ve bıraktm çok üzgünüm
  • süper sağlıklı vermişsin
  • oda kötü ya akşam yemek ye bol bol geçmiş olsun :(
  • Jhei kullanıcısına yanıt
    İlla kilo vermek istiyorsanız lahana diyeti de etkili bir yoldur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • castraelectro kullanıcısına yanıt
    onu hiç duymamıştmm nasi bişey ki
  • Geçen sene 10 kilo kadar verdiğim diyet.

Bilmiyorum devam ediyor musun, cevapları okumdım. Bu diyet zor ben çok hafif değiştirerek uyguladım.

Cidden metabolizmayı hızlandırıyor ve diğer diyetler gibi kolay almıyorsun. Ben geçen mayıstan beri 5 kilo aldım.

Geceleri çok geç uyuyorum hatta çok az uyuyorum ve gece yeme alışkanlığı yapıyor. Ben o sebeple kilo aldım bu aralar kendimi gazlarsam yine başlayacağım.
  • 2 yıl önce yapmıştım 7 günde yağ su kas her neyse kaybederek 5-6 kilo vermiştim ama 13 gün yapamadım hiçbir zaman. Kafam estikçe 2-3 gün yapıp kek kraker falan neyse yiyerek bozardım. Hep bi yarım kaldı maksimum 7 gün sürdü işte. Onda da salatayı falan gayette nar ekşili zeytin yağlı tuzlu falan yiyordum dozunda olacak şekilde. Dayanıklılık açısından da sıkıntı yaşamamıştım tamamen keyfi bırakma..... Çevremde yapıp zayıflayanlar mevcut ama ne kadar sağlıklı ne kadar sağlıksız bilmiyorum.
  • soyken kullanıcısına yanıt
    iyiki okumamışsın çünkü 4. gün bıraktım :( 3 kilo verdim ama 4. gün sabah fenalaştım çünkü ben harfiyen uydum özellikle 3. gün o haşlanmış ıspanağın iğrenç tadı aklıma geldkçe kusasım geliyor hala :(((
  • VivianDark7 kullanıcısına yanıt
    oh nar ekşisi :DD ben bildigin ot yiyordum yaa :D dayanaaamaddiiimmm amaa sporla yine giricem diyete yaa vicdanim sizliyorr boyum uzun ama azcık göbeğim var
  • Jhei kullanıcısına yanıt
    Valla ben ıspanak yerine marul yerdim. Hatta marul dürün keşfettim içine haşlanmış yumurta beyaz peynir falan. Geçen hafta marul dürüm diye olay varmış sosyal medyada gördüm
  • soyken kullanıcısına yanıt
    çok iyi yaaa valla hiç aklıma gelmedi yine başlayabilirim yaa ben işe çok erken kalkıyorum 6.30 da düşün yani zor oluyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.