Şimdi Ara

Şu odaya uygun Projeksiyon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorumu 4. mesajdaki detaylı soruyla değiştirdim lütfen 4. mesaja bakınız :)

Merhaba,
    Elimdeki projeksiyonu HD özelliği olmadığı için değiştirmeyi düşünüyorum. Alacağım cihazın gün ışığında verimli olmasının çok önemi yok benim için. Oyun oynamıyorum, film izlemek için alıyorum. 3D özelliği olursa ne ala ama çok şart değil yeter ki film izlerken gerçekten tatmin edici bir görüntüsü olsun ve tabii ki sessiz olsun istiyorum. DLP cihazları tavsiye etmiyorlar film için ama önyargılı değilim. Fiyat aralığı başlıktaki gibi ama belki minimal boyutta üstüne çıkabilirim o fiyatın. Tavsiyelerinizi bekliyor teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaz3 -- 24 Nisan 2013; 23:27:51 >

• Benim önerim belirtilen aralık için LG PA60G ; 720P 500 ansilümen 2000:1 kontrast değerine sahip,
    ikincisi abisi PA70G ; 720P 700 ansilümen 3000:1 kontrast ve 3D ready bütçe artarsa tavsiyedir.*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 23 Nisan 2013; 18:12:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaz3

Merhaba,
    Elimdeki projeksiyonu HD özelliği olmadığı için değiştirmeyi düşünüyorum. lacağım cihazın gün ışığında verimli olmasının çok önemi yok benim için. Oyun oynamıyorum, film izlemek için alıyorum. 3D özelliği olursa ne ala ama çok şart değil yeter ki film izlerken gerçekten tatmin edici bir görüntüsü olsun ve tabii ki sessiz olsun istiyorum. DLP cihazları tavsiye etmiyorlar film için ama önyargılı değilim. Fiyat aralığı başlıktaki gibi ama belki minimal boyutta üstüne çıkabilirim o fiyatın. Tavsiyelerinizi bekliyor teşekkür ediyorum.

Viewsonic PRO6200 tavsiye ediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: gozluk3d

quote:

Merhaba,
    Elimdeki projeksiyonu HD özelliği olmadığı için değiştirmeyi düşünüyorum. lacağım cihazın gün ışığında verimli olmasının çok önemi yok benim için. Oyun oynamıyorum, film izlemek için alıyorum. 3D özelliği olursa ne ala ama çok şart değil yeter ki film izlerken gerçekten tatmin edici bir görüntüsü olsun ve tabii ki sessiz olsun istiyorum. DLP cihazları tavsiye etmiyorlar film için ama önyargılı değilim. Fiyat aralığı başlıktaki gibi ama belki minimal boyutta üstüne çıkabilirim o fiyatın. Tavsiyelerinizi bekliyor teşekkür ediyorum.

Viewsonic PRO6200 tavsiye ediyorum...

bende pro6200 i tavsiye ederim,
    istanbulda isen gidip deneyebilirsin, denemeden alma,

• Öncelikle cevaplar için teşekkür ediyorum. Şimdi benim durumum aslında şöyle;

Ben 2-3 yıldır Epson EMP-S4 kullanıyorum, aslında memnunum ama odamın şartlarına göre daha büyük ve HD görüntü almak istiyorum. Odamın şeklini az biraz çizmeye çalıştım;

Şu odaya uygun Projeksiyon Tavsiyesi

Burada gördüğünüz üzere projeksiyonum garip bi yerde, bunun sebebi ise kitaplık üstünde olmasından kaynaklanıyor. 2.75 cm uzaklıktan (daha uzağa koyamıyorum odanın boyutundan) elde ettiğim görüntüyü ölçmedim ama 123x205x164 (http://www.projectorcentral.com/Epson-EMP-S4-projection-calculator-pro.htm) boyutlarındaymış.

Bu noktada alacağım projeksiyon yakın mesafe projeksiyon olsa, devasa boyutlarda görüntü alacağım, biliyorum. Ancak odanın şeklinden anlayacağınız gibi alcağım projeksiyon oturduğum koltuğun önünde kalacak haliyle ve ben bu durumu ters buluyorum. Yani tavana assam olur mu bilmiyorum ama incelediğim kadarıyla tavan yüksek kalır 'yakın mesafe projeksiyon' için, doğru mudur? Doğruysa salonun ortasına projeksiyonu koyamayacağımı düşünüyor ve yakın mesafe projeksiyon fikrinden soğuyorum.

Sorumu şu şekilde değiştireyim;

Bana öyle bir projeksiypn önerin ki, Fiyatı 1500 ü çok aşmasın, HD görüntüsü büyülesin ve neredeyse odadaki koltuğun önündeki beyaz duvarı masaya kadar kaplayacak boyutlarda net görüntü versin, 3D özelliği olursa mutlu etsin olmazsa canı sağolsun ve çizimdeki odaya yerleştirirken kara kara düşündürtmesin. En önemlisi Epsondan sonra iyi ki değiştirmişim diyebileceğim kadar fark olsun. Sizi seviyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaz3 -- 24 Nisan 2013; 23:30:02 >

• Yani şimdi Optoma GT750XL alsam şu odada nereye koyacağım bilemedim..
  • quote:

Yani şimdi Optoma GT750XL alsam şu odada nereye koyacağım bilemedim..

GT750XL al,
    2,5 metre genişlikte görüntüyü 1,8 metre mesafeden yansıtarak alabilirsin, tavana asabilirsin, gt750xl ile değiştirdiğime değdi dersin,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv için ups tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki tavana asarsam görüntüyü aşağıya çekme opsiyonum var mı?
  • eğer tavan yüksekliğiniz 2,5 metreden fazla ise uzun tip askı aparatı kullanabilirsiniz.
    linki inceleyebilirsiniz.
    Projeksiyon Askı Aparatı
    http://www.boyutdijital.com/Modart-PRB-2L-Tavan-Projeksiyon-Aski-Aparati-43-65-cm-Projektor-Aski-Aparati,PR-1264855.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.