Şimdi Ara

Su orucuna başladım(güncelleniyor 5.gün) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hedefim zaten Ramazan'a kadar su orucu tutup Ramazan'da hafif beslenerek sahursuz bı sekilde oruç tutmak, teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    O kadar uzun tutmak sağlıklı mı?

• benkimkiyimki B kullanıcısına yanıt

Benim oruçta asla saf su tüketmek yok, litrelerce Cola, çay ve espresso tüketmek var.

Günde tek öğün(Kahvaltı) ve akşama 3 adet Disk Cornetto tüketmek var.

Bu şekilde XXL bedenden S bedene düştüm,

Bu şekilde kot pantolonda 38 bedenden 28 bedene düştüm...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Bende zamanında 20-4 if düzeni ile 25 kilo verdim o 4 saatin içinde aşırıya kaçmadan abur cubur da yiyordum canımın cektigi yemekleride yapiyordum ancak son zamanlarda kilo vermem durdu üstüne tekrar biraz aldim o yüzden su orucuna yöneldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benkimkiyimki -- 14 Mart 2023; 10:59:30 >
  • 2.gun güncel kilo 94.8 düz 95

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benkimkiyimki -- 14 Mart 2023; 21:57:22 >
  • Bugün su dışında çay ve Beypazarı sade soda içtim genel olarak az hareketli bir gündü toplasan 6k adım fln atmisimdir
    Sabah biraz açlık vurur gibi oldu ama sabrettim şuan 0 açlık mevcut gayet iyiyim

Hiç ama hiçbir şey yemeden mi sadece su?

• Mobidik kullanıcısına yanıt
    Evet hocam herhangi katı bir şey tüketmiyorum
    Sadece su, şekersiz çay, maden suyu limonlu ılık su gibi şeyler tüketiyorum.

Kolaylıklar dilerim.

• Mobidik kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• 3.gun 94.2 ile devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benkimkiyimki -- 15 Mart 2023; 23:13:7 >
  • Bugün öğlen biraz zorlandım mutfaktaki yemek kokularına vs psikolojik olarak ama sabredebildim, yağ yakim süreci 4.gunden itibaren başlıyor diye okumuştum 10 günde kararlıyım halsizlik vardı uyuklama durumu mevcuttu şuan iyiyim

• Kahve tüketiyormusun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam şimdiye kadar hiç almadım ama usenmezsem yapar içerim

• Biraz önce 2 saat sonra halisaham olduğu için yarım simit yedim açlık insanı usutuyormus onu farkettim
    Su orucuna devam ediyorum ama maçtan sonra kötü olursam yarım tabak fln çorba içebilirim

• 4.gun 92.6 ile devam çorba vs de içmedim maç sirasinda baya bı çarpıntı oluştu nabzımi toplayamadim ama şuan iyiyim

Sen simit yiyince bozulmus olmuyormu? Bende 3 gunluk su orucu tutmustum onceden ve 3 gun hicbirsey yemedim sadece iftar vaktinden sonra su ictim. 2. Gece zor uyudum kivramdim. 3. geceyi sorma hic. 4. gun meyve suyu meyve ile bozdum. 5. gun sulu corba icip, 6. gun kati seyler yedim. Iki kez yaptim bunu. Birdaha yaparmiyim bilmiyorum. Niyetim 7 gunu denemekti ama vucut cok kas kaybediyor insan eriyor adeta.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Simit yedim ama yarım
    Su orucunda aslında önemli olan sadece su içmek ama bunu bi nevi tedavi için su ile tutuyorlar onun dışında ben kahve limonlu su vs içiyorum simittende bişey olmaz herhalde benim niyetim kilo ve kalori açığı

Bu iste maksat mideyi calistirmadan sindirim sistemini aktive etmedenen az 3 gun beynin vucudu bakima almasina yariyor. Sindirim sistemi azda olsa birsey yenildimi aktif okuyor ve surec bozuluyor.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Detayı bilmiyorum hocam ama kilo verme sürecim devam ediyor yağ yakmaya devam ettiğim sürece ben sıkıntı görmüyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.