Şimdi Ara

Şu parçanın adı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşaretlediğim parçanın adı nedir acaba? Bendeki paslandı ve yenisini almak istiyorum.

• AMD soğutucu klipsi bu. Paslandığını ilk defa duydum. Tek halde o parça satılmaz sanırım ama ikinci el eski stok soğutuculardan alırsan, ondaki parça senin soğutucuna uyabilir.
  • paslanmış olabilmesi için üzerindeki nikel kaplamanın atmış olması gerek, garip.

görselden thermaltake olduğu anlaşılıyor, hiç ihtimal dahilinde olmasa da; thermaltake global'e durumu bildirin. tr ile hiç iletişime geçmeyin, keyfe keder cevap veriyorlar.

eğer olay sadece pas ise, birçok çözümü mevcut. daha sonrasında boyanabilir ve tekrar kullanılabilir de. hangisi daha kolay geliyorsa ona göre bir tercih yaparsınız.

* o aparatı global size ellerinde varsa gönderir. ancak gümrük ve kargo muhabbetine hiç değinmek dahi istemiyorum.
  • Evet ürün Thermaltake Contac 29. 8 senedir kullanıyorum sanırım. Geçenlerde soğutucuyu çıkartmam gerekmişti ve tekrar takarken biraz zorlandım bu parçada. Epey zorlamam gerekti kilitlerken. Paslanmış oluşu da biraz tedirgin etti zorlarken kırılıverir diye. Pas sökücü ile temizlerim ama klips yerinde de kauçuğa benzer bir parça var sanki çürümüş de her an dökülecekmiş gibi duruyor. Belki kilidi zorlaştıran şey odur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık paslanma mı deniyor oksitlenme mi neyse.

Şu parçanın adı nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 20 Mayıs 2020; 16:56:47 >
  • Yenisi yerine sprey boya ile boyayın daha hoş görünür.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu parçanın adı nedir?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.